Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Burası Önder Çiçekoğlu'nun çiftliği olmuş. Yazık bu foruma.
Sana misliyle iade ediyorum bu dediklerini.

Muhtemelen şimdi cevabımı silecek ve beni engelleyeceksin. Sana da bu yakışır 🙋‍♂️
Hayır silmeden engelleyeceğim.

Galatasaraylı Profesyoneller konusunun içine alt konu açılamaz mı?
-VOLEYBOLCULAR
-FUTBOLCULAR
-BASKETBOLCULAR
-YÖNETİCİLER
vs gibi

örnek ;

1784906704941.webp

Hyzer bir konuda fikrini beyan etmiş, Galatasaray'ımızın yeni oyuncusu hakkında pozitif görüşlerini söylüyor. Dediği şey de katkı verecektir, iyi oyuncu vs.

Sonra gidip moderasyon çok fazla başlığa yazıyor diye kendisini bir hafta banlıyor. Glatasaray'ın yeni oyuncusu için söylenen övgüler için de "abartmasak mı acaba?" yazıyor.

Şaka gibi gerçekten.

Sonra neden bir günde 10-15 mesaj geliyor, bu sözlük ilerlemiyor.

Hyzer bir konuda fikrini beyan etmiş, Galatasaray'ımızın yeni oyuncusu hakkında pozitif görüşlerini söylüyor. Dediği şey de katkı verecektir, iyi oyuncu vs.

Sonra gidip moderasyon çok fazla başlığa yazıyor diye kendisini bir hafta banlıyor. Glatasaray'ın yeni oyuncusu için söylenen övgüler için de "abartmasak mı acaba?" yazıyor.

Şaka gibi gerçekten.

Sonra neden bir günde 10-15 mesaj geliyor, bu sözlük ilerlemiyor.
Tamamen moderasyona laf atmak için gerçekle hiç alakası olmayan bir mesaj atmışsınız. Daha hangi mesaj için o cezanın verildiğini bile bilmiyorsunuz. Hiç öyle günde neden 10-15 mesaj geliyor gibi bir kaygımız olmadı. Ayrıca burası biz sözlük değil forum ve 28 senedir aktif. Gördüğünüz kadar görmediğiniz silinmiş mesajlar da var. Boş ve sadece yazmış olmak için atılan mesajlara kapımız kapalı. Beğenmiyorsanız çıkış yukarıda keyfiniz bilir.

Dün sabah içinde hiçbir hakaret olmayan bir paylaşım yapmıştım. Silinmiş. Basketbol, voleybol forumlarında yöneticilere en ağır hakaretler yapılirken ki zaman zaman okuduğumda rahatsız oluyorum. Bu paylaşımlar silinmiyor. Anladığım kadari ile burada futbol takımını ve yönetim şeklini eleştirmek yasak. Ama en azından saygı gösterip paylaşımım niye silindi bir açıklama yaparsa sorumlu kişiler sevinirim. Burada hiçbir kişi veya kişilerle polemiğe girmem. Galatasarayın faydası ve çıkarı dışında hiçbir şey umurumda da değil. Ancak yazdıklarım burada birilerini rahatsız ediyorsa ve bu yüzden paylaşımlar silinecekse bunu bileyim ki, burada vakit kaybetmeyeyim.

Dün sabah içinde hiçbir hakaret olmayan bir paylaşım yapmıştım. Silinmiş. Basketbol, voleybol forumlarında yöneticilere en ağır hakaretler yapılirken ki zaman zaman okuduğumda rahatsız oluyorum. Bu paylaşımlar silinmiyor. Anladığım kadari ile burada futbol takımını ve yönetim şeklini eleştirmek yasak. Ama en azından saygı gösterip paylaşımım niye silindi bir açıklama yaparsa sorumlu kişiler sevinirim. Burada hiçbir kişi veya kişilerle polemiğe girmem. Galatasarayın faydası ve çıkarı dışında hiçbir şey umurumda da değil. Ancak yazdıklarım burada birilerini rahatsız ediyorsa ve bu yüzden paylaşımlar silinecekse bunu bileyim ki, burada vakit kaybetmeyeyim.
O diğer hakaretleri içeren mesajları göstermenizi rica ediyorum. Eğer mesajınız silindiyse forum kurallarına aykırı olduğu içindir. Her mesaj için tek tek tek açıklama yapmak koşulumuz yoktur. Foruma üye olurken ki kabul edilen kurallara göre yazmak sorumluluğunuz vardır. Fakat adamına göre mesaj sildiğimizi söylüyorsanız, bunu ispat etme yükümlülüğünüz bulunmaktadır.

O diğer hakaretleri içeren mesajları göstermenizi rica ediyorum. Eğer mesajınız silindiyse forum kurallarına aykırı olduğu içindir. Her mesaj için tek tek tek açıklama yapmak koşulumuz yoktur. Foruma üye olurken ki kabul edilen kurallara göre yazmak sorumluluğunuz vardır. Fakat adamına göre mesaj sildiğimizi söylüyorsanız, bunu ispat etme yükümlülüğünüz bulunmaktadır.
Silinen mesajın altına neden yazılabilir ben çok eski üyeyim aynı düşünce bende de var.
Ayrıca forumdan yasaklanınca sitenin s sine girilmiyor rn azından üyeliği iptal etmek isteyen ya da foruma bakma şansı verilmesi gerekir ya da yasaklanıyor nedenini bilmiyor görmüyor.
Zira insanın olduğu yerde hata olabiliri düşünmemiş oluyorsunuz.
İtiraz hakkı dahi olmuyor her neyse....
Yukarıdaki arkadaşın görüşünü sonuna kadar destekliyorum art niyetli modlar olduğunu düşünüyorum.
Bunları yazdım diye engel yiyecek miyim bakalım.

Silinen mesajın altına neden yazılabilir ben çok eski üyeyim aynı düşünce bende de var.
Ayrıca forumdan yasaklanınca sitenin s sine girilmiyor rn azından üyeliği iptal etmek isteyen ya da foruma bakma şansı verilmesi gerekir ya da yasaklanıyor nedenini bilmiyor görmüyor.
Zira insanın olduğu yerde hata olabiliri düşünmemiş oluyorsunuz.
İtiraz hakkı dahi olmuyor her neyse....
Yukarıdaki arkadaşın görüşünü sonuna kadar destekliyorum art niyetli modlar olduğunu düşünüyorum.
Bunları yazdım diye engel yiyecek miyim bakalım.
Silinen bazı mesajların altına sebepleri yazılıyor ama dediğim gibi bu foruma üye olurken ki kabul ettiğiniz kurallar çok açık ve nettir. Forumda madem eskisiniz, bu sebepleri daha iyi bilmeniz gerekir. Bende kendi açımdan bakınca da bu kuralları dilediğince esnetebilen, kendi görüşlerini üst kabul eden art niyetli üyeler görüyorum.

Silinen bazı mesajların altına sebepleri yazılıyor ama dediğim gibi bu foruma üye olurken ki kabul ettiğiniz kurallar çok açık ve nettir. Forumda madem eskisiniz, bu sebepleri daha iyi bilmeniz gerekir. Bende kendi açımdan bakınca da bu kuralları dilediğince esnetebilen, kendi görüşlerini üst kabul eden art niyetli üyeler görüyorum.
Burada bile egosundan sıyrılamamış bir mod gördüm.
Mod arkadaş üyelik iptal linki paylaşma şansınız olursa sevinirim ?
Mesela eskiden isim soy isimsiz üye olunmuyordu diye hatırlıyorum ama esnetildi kurallar esnetilebiliyor ama kafaların içi esnetilemiyor herhalde.

28 senedir aynı mesajlar geliyor. Evet biz hep yönetim yalakasıyız buna inanmaya devam edin. Forum kuralları duruyor orda okuyun anlayın sonra hala sıkıntınız varsa yazarsınız cevap veririz. Yoksa bunlar boş laflar. Kimseyi de zorla tutmuyoruz burda.

Burada bile egosundan sıyrılamamış bir mod gördüm.
Mod arkadaş üyelik iptal linki paylaşma şansınız olursa sevinirim ?
Mesela eskiden isim soy isimsiz üye olunmuyordu diye hatırlıyorum ama esnetildi kurallar esnetilebiliyor ama kafaların içi esnetilemiyor herhalde.
Tufan Bey, zorla kimseyi üye yapmıyoruz. Kimseye de zorla yazı yazdırmıyoruz. Madem bizlerden çok rahatsızsınız ve uygulamalarımız size göre değil, foruma bir daha girmeyin lütfen. Sizi kaç defa hem üsluptan hem de içerikten dolayı uyarmamıza rağmen aynı şekilde devam ediyorsunuz. Buna rağmen sorunu hala moderasyonda görüyorsunuz. Üyeliğimi silin gibi şovenist işlere karşı karnımız tok.

Geri