Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

O konu maalesef dogeu degil, zaten mazbata Bayram sonrası alınacaktı; dağılım yapılıp alınacak...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sebo Reis bahsettiği için doğru olduğunu düşündüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu yönetim ile 2 sene nasıl geçecek bilemiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var. Neden formalar her sene aynı oluyor ? Bugün forma tanıtımı var , bakıyorsun 3 gün önce AVM'de denk geldiğim eski sezon formalarıyla aynı. Nedir bu PUMA'dan çektiğimiz ? Kimse bunu görüp bir şey demiyor mu yönetimde ?

Anlamakta güçlük çektiğim bir nokta var. Neden formalar her sene aynı oluyor ? Bugün forma tanıtımı var , bakıyorsun 3 gün önce AVM'de denk geldiğim eski sezon formalarıyla aynı. Nedir bu PUMA'dan çektiğimiz ? Kimse bunu görüp bir şey demiyor mu yönetimde ?
Başkan ve yönetimden kaynaklı bu yine suspuslar bizim başkan sevgi pıtırcığı dağıtsın anca.

Parçalı formanın sabit kalması konusunu tamamen destekliyorum. İlk formamız klasik olmalı ve çok üstünde oynanmamalı. Ama ikinci ve özellikle üçüncü formalarda bence de daha radikal olunabilirdi.

Geri