2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gurovic ile birlikte Dejan Milojevic gelmişti. O günkü formu hatırlıyorum da herkes çok mutluydu. Bu arada Milojevic yakın zamanda öldü.
Andrija Zizic de çok iyi oyuncuydu ama hemen ayrılmak istemişti o sezon. Şimdi beşiktaşta oynayan Ante Zizic'in de abisi. iyi kariyeri vardı.

Markus Howard, Baskonia'dan ayrılabilir. Çok özel bir skorer.

Bizim bu çilek EL pazarında kim olabilir? Lorenzo Brown, nemanja nedovic, brandon boston, Monte Morris, rodrigue beaubois ve isaiah canaan şu ana kadar bir yerle anlaşmadı sanırım. EL piyasasından olacaksa bunlardan biri olabilir.

Markus Howard, Baskonia'dan ayrılabilir. Çok özel bir skorer.

Saf skorer. Geçen yıl Euroleauge sertliğinin altından pek kalkamadı belki ama bizim seviyede anormal maçlar çıkarabilir.

Yalnız topa yön verme falan beklemeyin. Boyu kısa diye oyun kurucu meziyeti olduğunu düşünürsen büyük hayal kırıklığı yaratır. Hatta kara delik gibi takıldığı sekanslara çok denk geldim.

Saf skorer. Geçen yıl Euroleauge sertliğinin altından pek kalkamadı belki ama bizim seviyede anormal maçlar çıkarabilir.

Yalnız topa yön verme falan beklemeyin. Boyu kısa diye oyun kurucu meziyeti olduğunu düşünürsen büyük hayal kırıklığı yaratır. Hatta kara delik gibi takıldığı sekanslara çok denk geldim.
Yok ne savunma bekliyorum ne de oyun kuruculuk. Onu diğerleri yapar. Dediğiniz gibi müthiş bir saf skorer. Can beyin yukarıda yazdığı EuroLeague'de ki diğer isimlerden çok daha isterim. Çilek tanımına en uygun isim olur bence. Maliyeti biraz fazla tabi. Orası nasıl olur bilmiyorum.

Geri