Antropova smaçör değil zaten sylla ise sahadaki en iyi smaçördü ilkin ve handeden çok daha büyük bir smaçör olduğu da kesin.Antropova ile Syllayı oynatalım smaçör evet.
Keşke İlkin bütün yaz şov yaparken VNL finalerinde gösterdiği performansda da tebrik mesajı atsaydın İlkinin kötü olduğı ilk maçta laf sokmak için yazdın bütün yaz İlkin iyi oynarken yorum yapmadın kötü oynadı hemen yine gelmişsin yapma böyle.İlkin bugün kötüydü kötü demek çok normal bugün özelinde ama yaz boyu 2 ay süper oynadı o maçlarda da tebrik için gelseydin keşke.Ama bugün güzel gün polemiğe gerek yok sende buna cevap verme sadece sitem için yazdım.Hande ve ilkin gibi smaçörlerin bu seviyeler için ne derece vasat olduklarını bir kez daha yaşayarak öğrendik. Amacı 4.lük olan takımlar içinse gayet ideal tercihler![]()
Vnl anlamsız bir turnuva onu baz almam. Kimseye tebrik borcum yok. İlkinin ya da handenin nasıl smaçörler olduğunu herkes görüyor zaten. Derya kadar olamadılar. Tebrik edeceğim biri varsa o da böyle gergin bir maçta böyle güçlü bir takıma karşı kendi takımını ayağa kaldıran Deryadır. Bu maçları oynamak farklı iş herkes yapamazKeşke İlkin bütün yaz şov yaparken VNL finalerinde gösterdiği performansda da tebrik mesajı atsaydın İlkinin kötü olduğı ilk maçta laf sokmak için yazdın bütün yaz İlkin iyi oynarken yorum yapmadın kötü oynadı hemen yine gelmişsin yapma böyle.İlkin bugün kötüydü kötü demek çok normal bugün özelinde ama yaz boyu 2 ay süper oynadı o maçlarda da tebrik için gelseydin keşke.Ama bugün güzel gün polemiğe gerek yok sende buna cevap verme sadece sitem için yazdım.
Bahsettiklerin normal Galatasaray taraftarı değil, o kisve altında yazanlar veya kişilere besledikleri kini takımının önünde tutan kişilikler. Bırakalım yazsınlar, kussunlar nefretlerini ki bizler de gereken yanıtları verelim, belki şekle girerler...Galatasaray taraftarı olan normal bir insan milli takımın Avrupa Şampiyonu olduğu gece , üstelikte omuzundan sakatlığı bulunan Galatasaray Voleybol Takımı kaptanına sallamaz. Normal bir Galatasaray taraftarının aklına bu gelmez.
Hadi itiraf et, şampiyon olmamıza çok üzüldün, değil mi? Halbuki İtalya bizi yenseydi, ne güzel bu foruma gelip özellikle İlkin'e şöyle sağlam bir giydirip her zamanki fikirlerini yine ballandıra ballandıra insanlara "ben zaten söylemiştim, hep söyledim, işte gördünüz mü" tarzında sallayacaktın, doğru mu? Dünyanın en iyi takımını yenip Avrupa şampiyonu olduğumuz şöyle bir günde bile smaçörlere giydirmekten zevk alan garip bir yapın var. Boşver, sal biraz ya, günün keyfini yaşa, tadını çıkar, en azından Atatürk'ün kızları adına sen de bir kadın olarak gurur duy. Bundan çekinme... Şampiyona boyunca özellikle İlkin'in çok iyi oynadığı maçlar varken böyle günlerde tek bir övgü yapmayıp, fırsat bulduğunda habire "vurun abalıya " tarzı davranıyor olman, iyi niyetinin sorgulanmasına sebep oluyor.İlkine karşı bir kinim yok benim derdim ilkini üst seviye smaçör olarak kabul ederek onun üstüne plan yaparak başarılı olacağını zirveye gideceğini düşünen anlayış. Benim derdim Galatasaray ve evet normal bir gsli değilim anormal bir Gsliyim bu kesinneredeyse tüm Avrupa şampiyonasını kötü oynarak geçiren smaçörler ile şampiyon olduğumuzu düşünenlere sadece gülerim. Avrupa şampiyonasında smaçörlere ihtiyacımızın olduğu rakip 2 tane. Ama bizim smaçörlerimiz o kadar vasat kalıyor ki turnuvadaki neredeyse her takım kendilerini durdurmayı başarıyor. Yarı final ve final istatistikleri vasat bile değil üstelik. En iyi smaçörümüz yaprak ama kendisi en ufak düşüşte kenara alındı ve doğru dürüst oynatılmadı. Yaprak dünya yıldızı bir smaçör mü değil ama milli takımdaki en iyi smaçör kumaşına sahip oyuncu.
Dün derya ve yaprak girip katkı vermeseydi görürdük şampiyonluğu tabi(!) bir de şu var; milli takım turnuvaları kulüp turnuvalarından her zaman daha rahattır. Ülkeler elinde kim varsa onla oynar ama kulüp seviyesi bambaşka. Vasat oyuncular en çok da kulüp seviyesinde çok rahat düşerler oyundan çünkü onları maksimumlarıyla oynasalar da alt edecek kaliteye sahip oluyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.