2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ben birkaç kez Djordjevic'i önerdim boştayken ama forumda onu beğenmeyip Pozzecco'yu beğenen bir kitle var:)
Bana bu sezon sanki bir geçiş dönemiymiş gibi geliyor alınan yabancı ve yerli oyunculara bakarsak. Bütçenin daha da yükseleceğinden söz ediliyor ve sonrasında da ise Ergin Hoca gelecekmiş gibi hissediyorum ki inşallah öyle olur.

Bana bu sezon sanki bir geçiş dönemiymiş gibi geliyor alınan yabancı ve yerli oyunculara bakarsak. Bütçenin daha da yükseleceğinden söz ediliyor ve sonrasında da ise Ergin Hoca gelecekmiş gibi hissediyorum ki inşallah öyle olur.
Olması gereken o en başından beri fakat yapabilirler mi emin değilim.

Yorumcunun da dediği gibi ; bu sezonki takım çok opsiyonlu görünüyor. Giren çıkanı aratmıyor. Sadece Amerikalılardan değil, faydalı asker oyuncularla da montajlanmış heyecan verici bir takım oluşmuş. Zor anlarda camı kıracak, set çizecek , set çizilecek oyuncular da mevcut.
Uzun zaman sonra heyecan verecek, umut ettirebilecek bir kadro oluşturulmuş.

Takım bugün çok iyiydi ve umut verdi. Takımın en beğendiğim yönü, topu paylaşan bir takım oluşmuş olması. Bütün takımı tebrik ederim.

Olması gereken o en başından beri fakat yapabilirler mi emin değilim.
Olabilir.Mecit bey belki transfer sezonu filan başlamadan önce gelseydi şube başına Ergin hoca gelebilirdi.

Bir de ''size'' olarak iyi bir takım kurmuşuz. Oyuncularımız boylu poslu ve atlet. Bu da avantaj yaratıyor parkede.

Takım bugün çok iyiydi ve umut verdi. Takımın en beğendiğim yönü, topu paylaşan bir takım oluşmuş olması. Bütün takımı tebrik ederim. Takım kendi skorunu yaratan kısa eklemesi ile çok daha yüksek bir tavana sahip olacak.

Geri