• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

21 Yil Sonra Gelen Final / Galatasaray-Fenerbahce Maci Zirvesi, Nevizade

20 - Alen Hekimbas

Daha fazla mesaj olmalı bu sayfada.
21-Kerem Seçer

beyler tam olarak toplanılacak yer dışarda bir yer mi yoksa direk mekana mı gelinicek. ilk kez geleceğim açık olarak nerede olduğu yazılırsa makbule geçer

22- Arda Öztürk
23- Şamilturan Çiftçi
24- Önder Çiçekoğlu
25- Arda Ezer

Organizasyon oldugunu duyunca katılmak istedim belki aranızda yeniyim ama umarım bir engel yoktur katılmama.

26-Ugur alkan

27-Bekir Gülkan
28-Salih Er

29- Aras Kafkaslı

30-Alperen Küçük

Ben de bir arkadaşımla birlikte geliyorum
31-Doruk Ünlü
32-Yalın Kotay

Bu kadar mıyız yahu? :)

Yazmayan ama aramıza katılacak da bir sürü arkadaş olacak, kısacası sonuç ne olursa olsun çok güzel olacak.

33 Okan Alaşalvaroğlu

Organizasyona dair bir bilgilendirme yazısı olucak mı arkadaşlar aranıza bende dahil eminim ilk defa katılacak kişiler olucaktır .Bir bilgilendirme yazısı faydalı olur düşüncesindeyim.

Organizasyona dair bir bilgilendirme yazısı olucak mı arkadaşlar aranıza bende dahil eminim ilk defa katılacak kişiler olucaktır .Bir bilgilendirme yazısı faydalı olur düşüncesindeyim.

Bu başlığın ilk mesajında ayzıyor aslında bilgilendirme mesajı dostum. Nev'izade'de Vera da buluşacağız. maç 19:00'da olduğuna göre o saatten önce orada olacağız. Ben şahsen 18:00 gibi oralarda olurum.

Bu başlığın ilk mesajında ayzıyor aslında bilgilendirme mesajı dostum. Nev'izade'de Vera da buluşacağız. maç 19:00'da olduğuna göre o saatten önce orada olacağız. Ben şahsen 18:00 gibi oralarda olurum.

Hatırlatma için teşekkürler. Bende 18.30 gibi orda olurum sanırım trafige kalmazsam :)

saat 18.00'den sonra mekanda toplanmaya basliyoruz. vera, balik pazari kapisindan sonra, nevizadeye giriste soldaki ilk mekandir. zaten kapida sizi karsilayacak birileri de mutlaka olacaktir.
sozlukten arkadaslarla beraber 100 kisilik yer ayirdik, dahil olmak isteyen arkadaslar, adlari listede olmamasina ragmen aramiza katilabilirler.
bazi arkadaslar olmus cekinen, ben ilk zirvemi anlatayim mesela size, eurocup ceyrek finaliydi bundan 3 yil once sevgili eyup yildiz'in mekani cafe klanda. yurtdisinda yasiyordum o zamanlar, tatil icin turkiyedeydim ve tanimiyordum kimseyi, biraz da cekinerek gittim o aksam, o zamandan bu zamana gelinen nokta ortada, herkese kapi acik, bekleriz..

saat 19:00'da işten çıkıyoruz.muhtemelen ikinci periyotta orda olabilicez.

36- Ömer Faruk Ünalan

Selamlar.

Ben, kız arkadaşım ve kuzenim, 3 kişi geliyoruz.

Görüşmek üzere ;)

==tavuklupasta==

Geri