• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Olympiakos Maçı Biletleri Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir Hoca Efes Soru-Cevap başlığında değinmiş, Olimpiyakos maçı hedef maçlarda alınacak galibiyetlerin başlangıç noktası olabilir diye. Acaba bu maça gelsem ben de üzerimdeki şanssızlığı atar mıyım? : )

Böyle maçların öncesinde kendime maç başlıklarına girmeyi yasaklayacağım. İnsan ister istemez gaza geliyor; son 5 blok, son 1515 bilet...

biletler bitmesi halinde rakip takıma ayrılmış 205 numaralı bloktan bilet alınabilirmi

Saldır Galatasaray!

218 den aldık biletimizi

Son 1515 bilet bu sayı bu mesajı yazdığımda daha az olmuş bile olabilir. Bilet almak isteyip almayan varsa acele etsin.

Emir Hoca Efes Soru-Cevap başlığında değinmiş, Olimpiyakos maçı hedef maçlarda alınacak galibiyetlerin başlangıç noktası olabilir diye. Acaba bu maça gelsem ben de üzerimdeki şanssızlığı atar mıyım? : )

Böyle maçların öncesinde kendime maç başlıklarına girmeyi yasaklayacağım. İnsan ister istemez gaza geliyor; son 5 blok, son 1515 bilet...
son kredilerini de bu maclarla harcama :)
cska macina gel, neden yenildik bahanesi ciksin :D

220.Blokda bitmek üzere 2 tane yan yana koltuk yok 4 blok kaldı sayılır ki 218 çok küçük blok diğer 3 blok'unda %40'ı falan dolu gibi 1000 civarı bilet kalmıştır diye tahmin ediyorum

An itibari ile 220'de bitmiş 218'in son 2-3 sırasında yer var Üç blok kaldı sayılır onlarında yarıya yakını satılmış olmalı acele et karaborsaya kalma demek lazım netten almayacaklar yarın erkenden halletsin.

bilet numaraları önemlimi ki macta ?

Demek ki satışa çıkmamış tribün için önemi yok ama almadı iseniz acele edin çok az yer kaldı yarın biter gibi duruyor

kacarmı yaw aldım biletleri. tüm el maclarına gittim ilk kes biletimle gidicem. bundan önce hep karaborsaydı sanırım :)

Abi gelceksen biz gelmeyelim :D kaybederiz falan :D.Bence CSKA maçına gel daha iyi olur.

Abi senin canın sağolsun, en fazla bir mağlubiyet alırız. CSKA'yı yeneriz sorun kalmaz :)

Aramızda görmek isteriz seni :)

erdem, okan iyi misiniz ? :D
tur gider, ne cani :D
birakin gelmesin, cska maci ne gunlere duruyor :P

o degilde, cska macina gelir yeneriz falan bu adam evi ipekci'ye tasir :(

Biletler bitmek üzere yarına kalmayacak bugün akşama bile bitebilir almayan alsın bir an önce

4 blok kaldı. Almayanlar alsın. 2. gün evelden bitecek biletler.

209'da bitmek üzere yan yana 2 koltukdan fazla yer vermiyor sistem 100-200 civarı yer kalmış olabilir toplamda

Bende aldım az önce biletimi.Biletlere yoğun ilgi sevindirdi beni.Zira perşembe akşamı cehennemi yaşatmalıyız.

son 2 blok kalmış.12.500 kişi yine a.ipekçide olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri