• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ABVL 1.ligi Yari final maci Eczacibasi Vitra-Galatasaray

Bu kızlara çok inanıyorum finale biz çıkacağız inşaallah...

Taraftarı o salona almama gibi birşeye kimsenin hakkı yoktur. Bu doğrumu gerçekten...

Ya bu ülke resmen bitmiş..İnsanları istenmeyen olayların yaşanmasına teşebbüş ediyorlar..

bilmiyorum neden, Eyüp abi de yazmamış sebebini, sanırım taraftarın biri yazdı ona da

fb maçında bütün çirkefliği yapan karşı taraf cezayı yiyen biziz.

Neyse biz şimdilik finale odaklanalım...

yalnız bu eczacıbaşı taraftarları da hırsız çıktı, bizim "haydi bastır Galatasaray, en büyüksün Galatasaray" marşımızı söylüyorlar :)

Onlar genelde çarşının bestelerini söyler ama bizimkinide söylüyorlar demek. Yalnız set gidiyor arkadaşlar.

Tigers calderonun üstüne oynuyor.

hadi ya, onu duymadım, eh ne yapsınlar onlarda, ancak araklıyorlar işte :) ilk sette de onlar öndeyken kanalı değiştirmiştim tekrar açtığımda seti aldık, yine değiştirdim, kendi çapımda totem yapıyorum işte, umarım açtığımda setlerde 2-0 öne geçmiiş oluruz :D

Taraftarlar cirkeflesmeye basladi.

Şu müessese kulüpleri yaşayacaksa yaşasın,insanlar sempati duyacaksa duysun.Yalnız rica ediyorum böyle zorlama taraftar grupları oluşturup kafa s.kmesinler.
İkinci setin ortalarına kadar iyi getirdik ama 13-14'ten sonra sapıttık.Bizden baya önde olsalar da yenilmeyecek takım değil şunlar.Üçüncü seti uyuta uyuta,rakibe ritm kazandırmadan götürmek lazım.

Şu an durum nedir bilgi verebilir mi izleyen arkadaşlar?

İlk seti 27-25 kazandık,şu an ikinci set 20-23.

O servis kaçmayacaktı.21-25 bitti set.

3. seti artık alalım...Bu seti alan Finale çıkar.. Hadi artık gelsin iman gücü..

Ikinci seti 25-20 Eczaci aldi. 1-1

Setlerde durum 1 _ 1 oldu.

Geri