• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

maça gideceğim. en zor zamanda yanında olamazsak burada bir şeyler karalamanın anlamı yok...

Arkadaşların işi çıktığı için 2 sahaiçi (blok13) biletim boşa çıktı ilgilenenler mesaj atabilir. Tabi ki aldığım fiyattan

Bugün Sarayın Sultan'larının fenerbahceyi yenip seriyi son maça taşıyacaklarından en ufak bir şüphem yok...

Çok rahat bir galibiyet alacağiz inşaAllah. Koça ve takıma son 4 maçta ki oyundan dolayi guvenim sonsuz. Allah utandirmasin insaAllah...

Bugün kazansak bile şikecilere o kupayı verecekler...

Seriyi 1-1 e getirmek için her şeyi yapanlar, son maçı bize bırakırlar mı hiç ?

Bu maçı kazansak ne olacak orada yine bin bir türlü pislik yapıp alacaklar kupayı.

Alba Kadroda Sylvia yok bu maç.

Ergin Ataman da salonda. Eminim kazanırız bu maçı :)

Torens çok iyi başladı

Alba bugün fark yaratacak gibi. Çok istekli ve iyi oynuyor.

2.çeyrek sonucu 23-8 , ilk yarı 38-25 önde kapattık. Ortada müthiş bir mücadele var bizim adımıza.

Bence oyuncular bizden daha fazla ınanmıs . ama soylede bısey var bu macı bu farkla bıtıremeyız sebebını bılmıyorum ama bı sekılde donuyorlar gene son dk lere streslı gırıcez :)

Nevriye mükemmel oynuyor. Hücumda kilit ismimiz Nevriye.

3.çeyreğin bitimine 4 dk var Cappie 4 ledi. 16 sayı farkla öndeyiz. Bugün kralı gelse yenemez, o kadar inanmış ki oyuncular ve taraftarlar.

haha şaka gibi ya. verameyenka albayı yere düşürüyor hakeme bakıyor faul diye, hakem hayır diyor veremeyenkada şaşırıyor ve basketi atıyor, şaka gibi.

Bu güne kadar nerelerdeydin be Nevriye..

Ellerine sağlık!!!

Nevriye 1 sezon beklememıze degdı . degsın . Alın su sampıyonlugu be kızlar

Nevriye neler yapıyor öyle yahu :D İçine Candace Parker kaçmış :D Son saniye 3 lüğü attı ve hücumda en kilitlenen anlarda orta mesafeleri atıyor takır takır :)

Nevriye çok mu güzelleşmiş bana mı öyle geldi:))))))

Nevriye 3.maçtada oynasaydı ya toplamda 4-5 maç oynasa yeterdi bize playooflarda.

Geri