TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Takımıma canı gönülden teşekkür ederim hakemler olmasa Fener'i süpürmüşlerdi.Ama kendi adıma söyleyeyim pazar günü hiç maçı seyredip sinirimi bozmayacağım bu düzende bizim Peşkeş Arenada şampiyon olmamıza izin verilmeyeceğini siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuz.
 
gel de geçen maçtaki cappie'nin son saniye basketine üzülme. şimdi şampiyonluk kutlayacaktık.. belki de Allah aynı gün bize 2 bayram yaşatacaktır, kim bilir.. Bekleyip göreceğiz !
 
Ekrem hoca ve takıma birkez daha teşekür ediyorum, son maçıda alıp şampiyon olacağız inşallah:) Ekrem hoca ve takıma güvenim sonsuz, son maçtada kızlarımız aslanlar gibi mücadele edeceğinden eminim, benim için zaten şampiyon onlar, kazanırlar yada kazanamazlar artık önemli değil, beni mutlu ettiler ve onlara olan güvenimi boşa çıkarmadılar, bu takım o kupayı hakediyor, inşallah sonucunu hakemlerin belirlemediği bir maç olur, inşallah o kupa Işıl'ın ellerinde kalkar artık, Teşekürler kızlar, Teşekürler Ekrem hocam :)
 
Şu savunmayı Avrupa'da başka hiçbir takım yapmıyordur. Hepsinin eline sağlık, süpürdük şike-hakem olayları ile üst sıralarda yer alan kuşları. Daha önce yaptık şimdi de yapacağız, evlerinde sevinçlerini kursaklarında bırakacağız. :)
Neredeydin Alba, neredeydin Nevriye?
 
3 gündür yaşadığım acı ve sıkıntıyı biraz olsun üstümden attım.O maçın kaybedilmesi hakikaten her sistemimi alt üst etmişti.Neden i de bu maçta ortaya çıktı.Biz onlardan iyi takımmışız görüntü bu.

Nevriye nın nasıl başlı başına bir takım olduğu bu maçta bir kez daha ortaya çıktı.

Biz daha iyi takımmışız derken açıkça itiraf edin hiç birimiz bu seriye kadar bunu farketmemiştik.Bu seri bizim nasıl takım olduğumuzu ortaya çıkardı.

Nevriyenin sakatlığı ve whalen in gidişi olmasa demekki koç çok ciddi takım oluşturmuş.

Ben kendi adıma bir kaç eleştiri yapmıştım bu takım için.Herkes ten özellikle koç tan özür dilemem gerekiyor ve özür diliyorum.

Kaç senedir ilk defa fener takımından asla çekinmeyeceğim bir takımımız olmuş.Yeneriz yeniliriz sorun değil ama takdir edilesi bir kadın takımımız var.

Sorun değil dedim ama siz genede şu feneri yenin ve ŞAMPİYON olun.hepinizi seviyorum:)))))))))
 
Totem yaptım gittim bir parkta maç bitene kadar oturdum.

Sonunda kazanmışız teşekkürler kızlar ve koça.

Şimdi son maçı izlemesem mi diye düşünüyorum.
 
Şu takıma Taurasi-Simone gibi bir Winner koy yenemeyeceği takım kazanamayacağı maç yok.Savunma olarak çok elit bir takımımız var bir de hücum liderimiz olsaydı her şey çok daha farklı olurdu.
 
Etraftaki onca yanlışa rağmen çok doğru bir(1) adam işin rengini nasıl değiştiriyor,takım nasıl akla kara gibi fark ediyor görüyoruz.Takım seri boyunca Galatasaray gibi oynadı.Başta Ekrem Memnun olmak üzere bu sinerjiyi yaşayan tüm oyunculara çok teşekkürler.
Pazar erkek basketteki unutulmaz Ülker maçı vari bir hakem üçlüsü olur.Görüntümüzden ödün vermeyelim diyebiliyorum,kalan her şey muamma.
 
Seride 4-0 öne geçtik ama hala şampiyon olamadık ne yazık ki! Son bir finalimiz kaldı, serinin en başında neler hissediyorduk, şimdi neler hissediyoruz. Bu koç ve bu oyuncular başardı bunu. Daha öncede dedim biz zaten çoktan şampiyon olduk ama pazar günü alın o teneke parçasını getirin formalite tamamlansın!
 

Üst