• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 28. Hafta l Aykon Ted Ankara Kolejliler 78-83 Galatasaray Liv Hospital

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
3 Eki 2004
Mesajlar
6,255
Tepkime puanı
1,461
Yaş
33
Konum
Ataşehir
@Onur Uncu
Euroleague'de tarihinde ilk kez çeyrek final oynayarak misyonunu başarıyla yerine getiren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı pek de parlak geçmeyen normal sezona geri dönüş yapıyor.Bir taraftan eksik maçlarını tamamlayan takımımız bir taraftan da fikstürün doğal akışındaki karşılaşmalarını oynayacak.TBL'ye Trabzonspor deplasmanında alınan galibiyetle başarılı bir geri dönüş yapan takımımızın sıradaki rakibi Ted Kolejliler.Karşılaşma öncesi 16 galibiyet-10 mağlubiyet ve 2 maç eksiğiyle 7. sırada bulunuyoruz,fikstür azizliklerinin favori tabiriyle ligin gizli 4.'sü olduğumuz söylenebilir.
Eurocup'ta beklentilerin fazlasıyla üstüne çıkan ve saygıyı hak eden bir performans sergileyen rakibimiz kupaya çeyrek finalde Unics Kazan karşısında veda etti.Kazan'ın Kızılyıldız'ı da eleyerek Eurocup'ta Valencia finalini beklemeye başladığını belirtmekte fayda var.Koç Ercüment Sunter'in belki de kariyerindeki en iyi performansı gösterdiği Eurocup sezonunun paralelinde lige aynı ağırlığı veremeyen rakibimiz düşme tehlikesi yaşamasa da play-off potasının hayli uzağında kaldı.Kadrolarında ligin en heyecan verici isimlerinden olan,Real Madrid'den anımsayabileceğimiz kariyerli skorer Clay Tucker'ı barındırdıklarını hatırlatalım.
28 Nisan 2014 Pazartesi günü Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek dileğiyle ..
 
Maç saati (18:00) pek hoş olmasa da Galatasaray Ankara´ya gelmiş, yapılacak şey belli.

Türk Telekom´da görev aldığı dönemde kulüpteki çokbaşlılık nedeniyle başarılı olamayan Ercüment Sunter yeni kulübünde kısmen daha başarılı bir grafik çiziyor. Eğer EL´de Son 8 sürecinde oynasak kaybedebileceğimiz bir maç olabilirdi ancak o dönem geride kaldığı için kazanacağımızı düşünüyorum.
 
izlememize yardımcı olursanız sevinirim
 
Güzel maç oluyor şimdilik...Çok atıyor bunlar...Atan takımlar bizi bozuyor bazen..Umarım disiplinli oynarız maç boyu..
 
Doğal olarak EL'de bu kadar konsatrasyona girdikten sonra BBL cazip gelmiyor şu aşamada. Hala bu seviyeye inemedik, odaklanamadık ligde.
 
Bu hakemlere benchten haddini bildirecek birileri yok mu ya ?
 
Arroyo'dan başka oynamaya gelen yok
 
42-36 ilk yarı sonucu... Tek devrede yediğimiz sayı çok fazla...
 
Yine konsantre değiliz.
Hoca'nın cenk sorunu nedir?
1 şut kaçıran hemen oyundan çıkmak zorundamı ?


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Hakemin gözü önünde yürüyor, devam kararı ardından gelen üçlük ve itiraz eden Marko'ya birde teknik faul!

[video=youtube_share;PWk_kdfBUV0]http://youtu.be/PWk_kdfBUV0[/video]
 
Dudley ve Bonsu rezalet oynamalarına rağmen çok uzun süre oyunda kaldılar ve fark açıldı
 
Yine pararlar mı ödenmiyor? Gelenin geçenin 20'ye bağladığı ted kolejine de yenileceksek kasmayalım boşuna. Aliağa mağlubiyetinden beter görüntü var.
 
Dudley-Bonsu çıktı fark 8'e indi
 
Seri yakaladık hadi bakalım ...
 
Ender & Aldemir aldı maçı
 
3. çeyreğin son hücumunda 68-51 gerideydik.Arroyo'suz artı 20 yaptık sanırım.Takımın kimi halleri hiç çekilmiyor,itiraz eden çıkmaz.Bunun yanında üsluplara biraz dikkat etme ricasında bulunuyorum.
 
Bazı mesajlar silinmiş takım kazanınca. Az önce hakaret eden arkadaşlar pek sevinmesinler bence.
 
Geri
Üst