TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

TKBL Final Serisi | Galatasaray Odeabank 3-2 Fenerbahçe | Galatasaray Şampi...

Işıl'ın maç sonundaki göz yaşları bunun ile duygulanmayacak insan var mı? Bunca zamandır çalınan emeğinin oluşturduğu stresin boşalması ve üzerinden büyük bir yükün kalkması. Tekrar tekrar teşekürler Kaptan,teşekkürler Ekrem Hoca,teşekkürler Alba,Sancho,Shavonte,Nevriye,Kelsey,Şebnem,Esra,Bahar,Yasemen,Ayşe.
 
1 dakika kala Işıl oyundan çıkarken gösterdiği o mağrur duruş, gözlerindeki o zafer parıltısı, daha sonra Zee ile bench sandalyesi üzerinde zıplayışları ve Ekrem Hoca'ya sarılışı bu yıl ki hikayemiz aslında.
 
Önce Türkiye Kupası, ardından Euroleague ve son olarak Türkiye Ligi Şampiyonluğu.

Zirvede bırakmak her zaman iyidir. O zaman artık kapatalım şubeyi!..
 
Başta Ekrem hoca olmak üzere tüm takımımıza helal olsun. İlk defa bir bayan maçında böyle muhteşem bir seyirci gördüm. Taraftarımıza da helal olsun. Ama Işıl'a diyecek söz bulamıyorum. Resmen gladyatör gibi savaştı, ilk defa bir bayanın maç esnasında alnının yarılmasına rağmen hiç umursamazcasına maça devam ettiğini gördüm. Helal olsun bu takıma helal olsun.. Çok mutluyummm.
 
Hani birileri demeçlerle asıp kesiyordu ? Hani ben yönetimde olsam bilmem ne yaparım diyordu ? Dün gece gördük. Boş lafla pilav pişmediğini.
 
Diana Taurasi: Galatasaray'ı hafife aldık fark yedik.Ama ben takımı uyarmıştım.Galatasaray çok sert oynayan bir ekip.
Diana Taurasi: Açık konuşmak gerekirse bu Galatasaray'ın karşısında Biz bile duramadık Fenerbahçe'nin şansı yoktu.Bunu onlarda biliyordu.
Diana Taurasi: Çok büyük takımlarda oynadım ama Galatasaray takımında gördüğüm sevgiyi görmedim.
Diana Taurasi: 12.500 kişilik Abdi ipekçi'den çıkıp şampiyon olacaksınız.Bu imkansıza yakın.Çok moralli bir takım Galatasaray.
Diana Taurasi: Baskette koç çok önemlidir.Kenarda bir lider görmelisin.Ekrem Memnun öyle bir koç'ki Onun takımının yapamayacağı şey yok.
Diana Taurasi: Fenerbahçe üzülmemeli.Galatasaray buralara nasıl geldi diye düşünmeli çünkü artık Galatasaray Avrupa Şampiyonu.

Ünal Aysal: Kadın ve Erkek Takımlarımız çok başarılı oldu.Ama medya küçülmeye gidilecek diye haber yapıyor.Böyle bir mantık var mı ?

Kaynak Belirtelim Renkdaş :)

Kaynak: @Gshaber24 (BAGIMSIZ GS HABER)
 
Şu an sahibinden dolayı burun kıvıracağımız ve içi boşalmış bir ödül var ya Yılın Sporcuları Ödülleri..

Bu yıl aday göstermesinler, direkt Galatasaray Kadın Basketbol Takımına ve Işıl Alben'e versinler. Zahmet olur oy vereceklere ve ayıp olur diğer adaylara.

Bu zafer; bu takımın, bu hocanın ve tüm sezon inanç ile bu takımı yerinde destekleyen bir avuç taraftarın. Aslında oraya giden 15 bin kişi paylaştı, yönetim çok mutlu oldu ama insan yinede buruluyor. Düşünmeden de edemiyor final Kaski ile olsaydı ne olurdu diye?

Filmler vardır böyle amerikalıların üretimi işte bir okul takımı toplama takımla ve kendisine inanmayan yöneticilere, bin bir soruna rağmen gider şampiyon olur vs... İşte biz bu sezon buna şahit olduk sahada ve tüm gerçekliği ile...

Çeşitli özel nedenler ile bu takımın yanında olamadım kendim de zafer çığlığını atamadım öyle bağırarak. Ama inancımı hiç kaybetmedim bu takımı hep savundum, insanın zaten bu mücadeleyi görüp inanmaması mümkün mü? Bu yüzden mutluyum çok güzel anılarım var ne kadar teşekkür etsem az...

Bir arkadaşım var hani maçlara beraber gittiğimiz geçen yıl kongreden çıkmış elinde mali tablolarla gelmiş zararı anlatmıştı bana. Kongre üyesi ya sahip çıkıyordu paraya ve ben bir bok bilmiyordum. Böyle giderse batacaktık. Sonra çok önemli bir isim var Galatasaray için, bana bir masada demişti Kerem çok destekliyorsun ama basketbol kadınlara yakışmıyor kapatalım demişti erkek voleybol ile birlikte. Bir basketbol bilgini var severim ama hiç anlaşamayız normaldir, geçen yıl final serisi sonunda esip gürlerken şunu ima ediyordu kadın basketbola verilen bütçe erkek basketbola kaydırılmalı diye o gün ağzıma geleni söylemiştim sosyal medyadan ama ben ne anlardım. Birde harbi tribüncü arkadaşım vardı hemen aynı gün müthiş tespiti koymuştu ortaya bu Işıl gitmedikçe bu takım düzelmezdi.

05 Mayıs 2014 günü hepsi zafer çığlığını senden benden daha fazla attılar. Onlara da kutlu olsun.

Ne yazık ki bir ay sonra aynı plağa dönerler.

Neyse.. Ben bu takımın mücadelesi önünde saygıyla eğiliyorum büyük ve önemli bir takım ve Galatasaray'ın şanlı tarihine büyük harfler ile kendini yazdıracak.

Ve bu takımı seven, destekleyen hep onun yanında olan bir avuç aslan. Hakkınız ödenmez sizlerinde önünde saygı ile eğiliyorum ve hepinizi seviyorum.
 
Ergin Ataman: Fenerbahçe üzülmesin.Sonuçta Avrupa Şampiyonuna yenildiler.

Roberto Mancini: Özel işlerimi erteledim ve maça geldim. Avrupa Şampiyonu olmuş bir kadın basket takımımız var.Bundan daha özel bir işim olamaz.

Alba Torrens: Sahaya çıktık , sanki taraftarların ellerinde hançerler ile fenerbahçe'yi bekliyorlardı.

Sancho Little: 12.000 kişi ile 5 kişiyi yenmek zor olmadı.

Bir derleme yaptım.

Kaynak: @Gshaber24
 
Dun aksam ınanılmaz bır tırbun ve takım vardı hepsını ayrı ayrı tebrık edıyorum. Yonetımede dıyorumkı artık ıc cekısmelerı ve ufak hesapları bırakın GALATASARAY'LI olduğunuzun farkına varın. Sampıyonlukta ıcın emeği gecen Takıma,Ekrem Memnun'a ve devamlı maclara gıden 15 veya 20 Kısılık Tırbun emekcılerıne tesekkur edıyorum.
 
Bir kere bile maç gidiyor mu diye düşünmeden rahat rahat mücadeleyi izledik. Oyuncular şampiyonluğu vermeyeceklerini ilk anda hissettirdi.
Taraftar geçtiğimiz senelerdeki oyunlara, hırsızlıklara hazırlıklı olduğunu, bu işlere bu kez izin vermeyeceğini serinin en başında gösterdi.
İlk defa dün yönetim bile rakibe rakibin tarzıyla bir karşılama yapmış. Çok güzel bir akşam oldu.

Yönetim, hocanın eline daracık bir kadro/rotasyon vermişti, bir transferi bile tutmasa ya da 6-7 kritik oyuncusundan biri bile sakatlansa çok zor duruma düşecek bir kadro.
Hoca takımla inanılmaz bir bağ kurmuş, tüm takımdan maksimum verim aldı. Oyuncular birbirini çok sevdi, birbirine güvendi, gerçek bir takım oldular. Galatasaray tarihinin en güzel takımlarından birini, belki en güzelini izledik bu sene.
Hoca ve takım öyle bir iş yaptı ki bu sene, dün maçı ve kupayı kaybetseydik bile gelip yine bu övgüleri yazacaktı birçoğumuz, çünkü başarmak için çalıştıklarına inandık, ne olursa olsun mücadele ettiklerini gördük ve bu takımı gerçekten çok sevdik. Kazanmasalar bile çok sevip destekleyeceğimiz bu takım kulüp tarihinin en büyük başarılarından birini yakaladı bir de. En başta Koç'a ve Kaptan'a, tüm takıma ve teknik kadroya teşekkürler...
 
Bu sezon inanmayanlara gelsin.Kibirli fenerlilere gelsin.Her derbi öncesi vurur geçeriz fark olur diyen fenerlilere gelsin.
 
Galatasaray odeabank ilk transferini yaptı.Kayseri Kaski'den ayrılan Nuria Martinez ile anlaşma sağlandı.

via: Gshaber24



iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Euroleague zaferinden sonra takımdan ve Işıl Alben'den özür dilemiştim.Yine ilk yazacağım şey takımdan,Işıl Alben'den ve forumdan özür diliyorum.Yine yüzümü kızarttılar.Yine utandım.Hem inanılmaz bir sevinç yaşıyorsun hem de kötü günde sürekli eleştirdiğim için acayip pişmanlık duygusu yaşıyorum.Affetsinler bizi.Oysa tek yapmamız gereken sabır göstermek ve kızlara inanıp destek çıkmakmış.Bu zaferleri Gatalatasaray taraftarlarına layık gördükleri için sonsuz teşekkürler.Onlar Memnun,biz pişman!

WukRKZk.jpg
 

Üst