alba gitmesin alba gitme ne olur?
Basketfaul FB'ye yakınlığı ile bilinen bir site... Hemen inanmayın derim. Haberin zamanlaması da manidar zaten... Başkan lig bitince oyuncular ile tek tek görüşeceğini söylemişti. Bekleyip görelim.
Diana Taurasi: Galatasaray'ı hafife aldık fark yedik.Ama ben takımı uyarmıştım.Galatasaray çok sert oynayan bir ekip.
Diana Taurasi: Açık konuşmak gerekirse bu Galatasaray'ın karşısında Biz bile duramadık Fenerbahçe'nin şansı yoktu.Bunu onlarda biliyordu.
Diana Taurasi: Çok büyük takımlarda oynadım ama Galatasaray takımında gördüğüm sevgiyi görmedim.
Diana Taurasi: 12.500 kişilik Abdi ipekçi'den çıkıp şampiyon olacaksınız.Bu imkansıza yakın.Çok moralli bir takım Galatasaray.
Diana Taurasi: Baskette koç çok önemlidir.Kenarda bir lider görmelisin.Ekrem Memnun öyle bir koç'ki Onun takımının yapamayacağı şey yok.
Diana Taurasi: Fenerbahçe üzülmemeli.Galatasaray buralara nasıl geldi diye düşünmeli çünkü artık Galatasaray Avrupa Şampiyonu.
Ünal Aysal: Kadın ve Erkek Takımlarımız çok başarılı oldu.Ama medya küçülmeye gidilecek diye haber yapıyor.Böyle bir mantık var mı ?
Okuduğum bu yorumlar, yaşadığımız ŞAMPİYONLUK sevincinin üstüne sadece biraz ÇİLEK tadı oldu =D=))
Taurasi acaba kulübümüz istese gelmek istermi ? biz dönsün isteriz neden olmasın ? Nasıl olsa; GS,da kalsam başarı göremem deyip gitti ama kendi gözleriyle görüp şahit oldu, Yorumlarından anladığım kadarıyla kim bilir ne kadar hayıflanıp pişman olmuştur kim bilir Gel TAURASİ; bir Avrupa ŞAMPİYONLU,da seninle yaşayalım YAKIŞIR doğrusu ...
Ben şuanda Gs isteyipte gelmeyecek olan bir oyuncu görmüyorum Kadın basketbolunda. (Maya Moore, Griner falan hep gelir Çinden. Sue Bird'de Ocaktan sonra gelir. Diğerleri gelir.) Bu biraz ekonomiylede alakalı olsada her oyuncunun gitmek isteyebileceği bir takım Galatasaray. Özellikle Ekrem Memnun çok büyük sükse yaptı.
Diana ile aramızda özel bir bağ var. İstesek koşa koşa gelir.
Biraz önce geldik salondan muhteşem inanılmaz bi atmofer vardı.Son periyot gevşemeseydik 40 fark olurdu.Benim dikkatimi çeken şey ise şu oldu ben nişanlımla maça gittim biraz erkenden gittik kendisi son iki maçta yapılanları görünce gerçekten benden önce gitmek istedi maça ve bu şekilde sadece yıllarca haksızlığa uğramış bir takıma şampiyonlukları çalınan bir takıma destek için sadece bu sefer hakkını yedirmemek için belki basketboldan anlamayan belki ilk defa maça gelen çok insan gördüm.Yöneticilerin yapamadığını seyirci bu takımın hakkını savunarak bu efer yaptı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Aynen öyle HAKLISIN; Yalnız merak ettim; Sue Bird; Neden Ocak,tan sonra gelir ? yanlış anlaşılmasın, sebebini bilmediğim için soruyorum ???
Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Kadın basketbol da bütçeyi yarıya çekeceklerini söyledi. viaerinbasketbol
Eğer haber doğruysa; Mesajı almış olmalılar , GALATASARAY,ın önlenemez çıkışının bu sezondan itibaren başladığını, heleki Euroleague Şampiyon,luğunun kendilerinden önce, hesap bile etmedikleri GALATASARAY,ın kendi ellerinden hemde kendilerini EZEREK almasının bütün hesaplarını ALT ÜST ettiğini vede kabüllendiklerini gösteriyor HUNHARCA Acımak yok EZMEYE devammm ...