• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Play-Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 76 - Banvit: 71

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
ERcegin pas vereceğ, yeri körler bile gördü ERgin Atamanın sevdası bitmiyor ona karşı.

Bonsu ve Erceg bu takımın kanserli hücresidir,sırtındaki yüktür

Sonuç ne olursa olsun kendi taraftarı önünde hem hücumda hem savunmada bu denli rezalet oynayan takıma yazıklar olsun!!

bonsu sen çık şu oyundan ve aynanın karşısına geç kendini tokatla bir kendine gel.Bu ne oynayış çıldırttın beni !

takım sayı atamıyor.anlamadım bu kadar berbat olamayız.....

47-53 geçmiş olsun ender bonsu hairston varken maça giden tufan ne olsun çıldırırdım maça gitseydim. eminim....marko nerde Furkan nerde

Geçmiş olsun !!

Bu saatte sonra dönmez bu maç !!

47-53 !!

Erceg i takimda tutmayi planliyorlar bi de:) finale cikmamizi istememin tek nedeni euroleague.sampiyon olacak takim böyle oynamaz.playoffta mac kaybetmedi karsi yaka

20 sayı fark atcakmıiız çapımız yok bu bir gerçek ......hiç hareket hiç can yok böle olunca yenilmekde acı veriyor

şükür gene öne geçtik üçüncü çeyrek 9 sayı atmışız vallaha yok böyle bir şey :(

Banvit'in eli titremese 3. Periyot bitmişti maç.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Maç gidebilir de dönebilir de o belli olmaz ama Yenilmez Armada ruhu pek döneceğe benzemiyor maalesef..

6.55 berabere bakalım maçın sonu neler konuşacağız yensek de yenilsek de hairston bonsu beni öldürüyor bonsu yerine orta karar pivot alsaydık daha mantıklı olurdu dedik durduk koçun takıntıları bazen şişiriyor beni

3 sayı öne geçiyoruz arkasından 3 sayı potamızda isyan ediyorum ya.

Bu maçı bu oyunla alsak forumda kim sevinir ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

5 dakika kala faul hakları doldu görecem kaç defa içeriye penetre edeceğiz.

Zoran hücum faul yapılır mı 4 dakika kala hayret ya off yaa

Aman Ersin sakın 2/2 atma sakın günaha girersin falan.

geldik sona bakalım ne olacak

Geri