Play-Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 76 - Banvit: 71

şiştim burada vallaha 66 66 oldu zoran zararsın vallaha buradan maçı verinde güleyim 1.5 dakka kala 4 sayıyı koruyamıyor 3 maçtı 65 sayı atıyoruz ayıptır ama ya
 
Hep pozitif tarafları görerek yorum yapmayı severim ama bugün çok kötüydük takım olarak,Banvit bizden kötü olduğu için kazandık...
 
Allahım sana şükürler olsun,en son cska deplasmanında bu kadar stres yaptığımı hatırlıyorum ama kaptan içimi rahatlattı aslanım benim.
 
Evet olağanüstü, mükemmel, müthiş oyunla kazandık! Sevinç çığlıkları atmaya başlayabiliriz. Öyle efsane savunma yaptık ki nerdeyse sayı attırmadık rakibe. Özellikle Ersin ve Bonsu harikalar yarattı savunmada. Hücumda da ikili oyunlar olsun, dış atışlar olsun, içeri penetreler olsun dağıttık Banvit'i. Koç da süperdi. Söyleyecek başka söz yok!
 
Evet olağanüstü, mükemmel, müthiş oyunla kazandık! Sevinç çığlıkları atmaya başlayabiliriz. Öyle efsane savunma yaptık ki nerdeyse sayı attırmadık rakibe. Özellikle Ersin ve Bonsu harikalar yarattı savunmada. Hücumda da ikili oyunlar olsun, dış atışlar olsun, içeri penetreler olsun dağıttık Banvit'i. Koç da süperdi. Söyleyecek başka söz yok!

Yani yenilseydik daha iyiydi öylemi? Kötü oynanan bir maçı kazanmak önemlidir.
 
İyi oynamıyoruz.Set hücumlarımız yok ve topu kullanmak için genelde son saniyelere kalıyoruz.Bonsu ve Malik inanılmaz kötü yaptıkları olumlu hareketleri yok diyebilirim.Bonsu herşeyi anlarım ama bire bir de yenilmeyeceksin.Koçun Furkan'a olan bu güvensizliği nedir ? Neden oynatmıyorsun koç ? Arroyo bir sağ bir sol yapıyor kendini geri çekip atıyor tek aksiyonumuz bu. Ender desen naptığı belli değil turnikeye gider blok yer üçlük atar sokamaz topu elinde tutar son saniye saçmalar. Cenk neden süre almaz ?
Erceg ağır ve savunması sıfır.Açık söliyim bu takım'dan Arroyo'yu çıkar Buraları görmemiz imkansızdı.Ergin Hoca geçen sene Gordon ile rahatlıyordu.Savunmada enfes ve dinamizmi ile takıma büyük katkı yaptı.Bu sene Ergin hoca Malik'ten bunu bekliyor ama imkansız.Biz Banviti elesek dahi Fenerbahçe'ye eleneceğiz tek olumlu nokta Euroleague'e gitmek olacak.F.Bahçe'ye karşı bu şekilde oynarsan Banvitin kaçırdığı boş şutları kaçırmaz.Umarım yanılırım ama yanılacağımı sanmıyorum.Bu arada Engin Atsür'ü gören var mı ?


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Sezon basindan beri sakatliklar ciddi belimizi buktu ve Avrupa'da neredeyse tum gucumuzu harcadik. Sunu gorebilmek lazim takim artik dagildi dagilacak durumda, artik koc carlos'u surekli mac sonlarina saklamaya basladi zira o da artik silahlarimizin cok sinirli oldugunun farkinda.

Bu durumda artik avrupa icin finale cikmaya bakmamiz lazim, orada da artik 5mac sonrasi Allah kerim..
 
Tamam kötüyüz iyi oynamıyoruz filanda ilk turda kötü oyunla 2. yarının en flaş takımı bjk integral forexi gerçtik 2-1 le sonra ligin tüm sezonunun en iyi takımını elemek üzereyiz (2-1 öndeyiz tek maç yetiyor) bu kötü oyunla.. Eee birde iyi olsak neler olacak onu göreceğiz.. eğer bizim yoldan f.ülker gelseydi aceba gelebilirmiydi buralara buda cabası.. (son iki sezonda ilk turda elendiklerini düşünürsek bjk ve ksk ya) zor derim... Ben takımın cuma kazandıktan sonra finale inanılmaz derecede konsantre olacağını düşünüyorum evet formsuzuz evet doğru oyunu oynamıyoruz ama unutmayın bu takım tr de euroleague de çeyrek final yapan tek türk takımı ve potansiyeli en yüksek takımı!!! hemen öyle ense karartmaya gerek yok karşımızda bize karşı bu yıl psikolojik olarak ezilmiş tüm finalleri neredeyse kaybetmiş bi takım olacak buda işin kreması :)
 
İyi oynamamamıza rağmen kazanmak güzel, hatta taraftar desteğiyle seriyi cuma günü bitirebiliriz de, peki ya sonrası?
 

Üst