Play-Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 76 - Banvit: 71

bu gece rüyama girdi maç 3 sayıyla yeniliyoruz ama sanmıyorum yenileceğimizi rahat yeneriz. İnşallah rüyamdaki gibi olmaz.
 
Lütfen bugün gelebilen herkes gelsin cok önemli maclar bunlar. Takimimizi yanliz birakmayalim. Sabah itibariyle biletlerin ancak yarisi satildi diye duydum.Salon dolu degilken Efes´e BJK´ye Banvit´e maclari verdik.
 
Arroyo, Sinan ve Marko'nun yanına bir skorer daha bulmamız lazım. O da Erceg olabilir. İnşallah rahat kazanırız ve 4. maç için de mesajı veririz.
 
davis gecen mac neredeyse hic oynamdi sakatliktan dolayi. eger oynamazsa rowland ve mejiaya iyi savunma ile onlari cok kolay durdurabilecegimizi düsünüyorum. tek silahlari bunlar birde arada sirada aminuyu kullaniyorlar
 
Kendi evinde 11-0 lik seri yemekte ne oluyor ya ?

Ilk 2 maçta ki savunmamızdan eser yok şu ana kadar !!

Hücumda da hiç hoş bir görüntü yok !!

Allahım sen yardım et !!
 
Marko paşa yine iyi başladı, Ersin çok istekli oynuyor ribaundlarda falan savaşıyor, Sinan maşallah bildiğimiz gibi yine formunu sürdürüyor.
 
ya Allah aşkına böyle savunma mı olur ya ayıptır küçük çocuk böyle savunma yapmaz. adamlar p&r yapa yapa ''bakın böyle rahat sayı atıyoruz'' diyorlar resmen. çok saçma bi savunma var, uyanmassak her hücumda basket atıp dönüyorlar
 
Ne kadar berbat savunma yapıyoruz? Adamlar boş dönmüyor neredeyse. Yürüyerek turnike atıyorlar. Aminu smaç manyağı yaptı zaten bizim potayı. Bizde ikili oyun falan da yok. Furkan'ın sözleşmesini benchte oturması için mi uzattık?
 
furkan niye bu kadar az süre aliyor ya. adam uzunlarin icinde bana göre en iyi savunma yapan kisi ersin ile pops cok rahat turnike attiriyorlar.
 
Koskoca Galatasaray son 11 dakikada 5 sayı atıyor hoca izliyor.RAkip rezil ondan fark atamıyorlar yoksa bizim oynadığımız oyun falan değil.
 

Üst