• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Barış-Nikolov
Langford-Gordon-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-Printezis-Kerem Gönlüm
Paul Davis-Furkan-Kerem Kanter

Şöyle kadro olsa güzel olur gerçi biraz şişkin oldu.

Birde ben kurayım.

Arroyo-Gavel-Ender
Langford (Tr)-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Printesiz-Kerem G.
Furkan-Krstic

Genç oyuncular; Nikolov, Ege Arar, Kerem Kanter.

Şu 4 numarayı düzenle abi. Kalitesi düşük kaldı. 1 numaraya'da Gavel'i yazdık mı tamam..

Ben Erceg'i beğenmiyorum savunması dolayısıyla biliyorsun Hakkı...Ama 1.2m euro alıyor..Bu şekil bir teklif alması zor..Ergin Hoca'nın bırakmak isteyeceğinide sanmıyorum...En kötü olduğu zaman bile 30 dakika sahada tutuyor..Ergin Hocayada saygı duyuyorum bu konuda..Bizim bilmediğimiz birşey var mutlaka oyun sistemi ile ilgili...O yüzden gideceğine inanmadığım için orada Erceg'i tutuyorum mutlaka...Bana kalırsa Printezis üçlük ortalaması biraz daha düşük ama çok daha komple bir oyuncu ... Kendi istediğimiz 5'i yazıyorsak oraya Printezis'i koyabilirsin Erceg'in yerine...İkisine birden aynı anda cidden gerek yok ama ... İkiside set hücumunda oyun disiplini içerisinde oynayan oyuncular...Mesela Derrick Brown-Printezis(ya da Erceg) desen onu kabul ederim kısa rotasyonunda eksiğin yoksa...Derrick Brown farklı tarz bir 4 numara mesela...Alırsın hızlı hücum edersin, pota altına atletizm katarsın vs...

Arroyo-Barış-Nikolov

Langford-Gordon-Sinan

Marko-Cenk-Serhat Çetin

Printezis-Kerem Gönlüm-Zoran Erceg

Dorsey-Furkan-Kerem Kanter

Arkadaşlar şöyle tüyo vereyim Başkan drogbayı çok istemişti ama o sezon alamadı ertesi sezon devre arasında şartlar oluştu aldı.Şimdi Başkan geçen sene bir oyuncuyu çok istedi oyuncu önce kabul etti sonra manevi baskıyı kaldıramadı kulübünde kaldı.Şimdi oyuncu için şartlar oluştu oyuncu eğer kulübümü ikna ederseniz gelmeye hazırım dedi.Sanırım haziran sonu bodrumda yatta tatil yapacak. Bu kadar tüyo yeter.

Arkadaşlar şöyle tüyo vereyim Başkan drogbayı çok istemişti ama o sezon alamadı ertesi sezon devre arasında şartlar oluştu aldı.Şimdi Başkan geçen sene bir oyuncuyu çok istedi oyuncu önce kabul etti sonra manevi baskıyı kaldıramadı kulübünde kaldı.Şimdi oyuncu için şartlar oluştu oyuncu eğer kulübümü ikna ederseniz gelmeye hazırım dedi.Sanırım haziran sonu bodrumda yatta tatil yapacak. Bu kadar tüyo yeter.

Açık açık Spanoulis desen daha zor olurdu anlaması abi :)

Ya Allah Bismillah.

Spanoulis....

Mithat abi Pota altı içinde bir kaç tüyo versen.

Açık açık Spanoulis desen daha zor olurdu anlaması abi :)

geçen dene üç isim yazdım spa,erceg ve jawai spa gelmeyince bana yalancı dendi forumda.Bazı aklı evveller o yüzden bu sene isim yazmıyorum spa oly taraftarının evini basmasından sonra ipleri kopardı.Şimdi oly eğer izin verirse spa işi olur!!! olur dedim oldu demedim

Şimdi bütün planlamalar baştan :) Yaz oraya bi Spanoulis...

---------------------SPANOULİS-------------------

Foruma benzin döküldü...

Bıçakları bileyelim ve bekleyelim :)

Uzun için Big Sfo olayı süpriz olmaz!!!

acıkcası ben spanolıs haberıne cok sevınemedım...evet belkı avrupanın en ıyı oyuncusu ama ben langford ve gentıle gıbı hem basarıya ac hemde yeteneklı oyuncuları ısterım
özellıkle gentıle benım su an avrupada en begendıgım oyuncu sutu topa hakımıyetı savunması ribaund yetenegı ıle mukemmel bır oyuncu

geçen dene üç isim yazdım spa,erceg ve jawai spa gelmeyince bana yalancı dendi forumda.Bazı aklı evveller o yüzden bu sene isim yazmıyorum spa oly taraftarının evini basmasından sonra ipleri kopardı.Şimdi oly eğer izin verirse spa işi olur!!! olur dedim oldu demedim

Transfer işi pek çok değişken barındırıyor. Ne zaman ne olacağı belli olmaz tabi. Şartlar oluşursa neden olmasın diyelim.

acıkcası ben spanolıs haberıne cok sevınemedım...evet belkı avrupanın en ıyı oyuncusu ama ben langford ve gentıle gıbı hem basarıya ac hemde yeteneklı oyuncuları ısterım
özellıkle gentıle benım su an avrupada en begendıgım oyuncu sutu topa hakımıyetı savunması ribaund yetenegı ıle mukemmel bır oyuncu

Gentile'nin NBA öncesi takım değiştirmesi zor. Söz konusu Spanoulis'se Türk pasaportlu Langford'dan da vazgeçilir.

Euroleague F4 ve hatta şampiyonluk için şampiyon doğmuş isimlere ihtiyaç var. Spanoulis de bunlardan biri. Şartlar oluştuysa saniye düşünmemek gerek.

Hadi inşallah diyelim

Mithat abi ile telefonda konuşmuştum bu konuyu. Spanoulis demişti ama bugün dediğim gibi izni olmadan açıklamam demiştim.Fakat Mithat abi açıkladı. Şampiyonluk sonrası Spanoulis ismi için ciddi hamleler olacaktır.Aysal çok istediği oyuncuyu elbet alıyor.Spa'da mutsuzken tam sırası.

Spanoulis'i alacak kadar büyük hedefler varsa bi pde pr yapacak savunmaci bir pivot gerek. Lasme'yi de alsın gelsin o zaman :)

Uzun için Big Sfo olayı süpriz olmaz!!!

Tüylerim diken diken. Teşekkürler abi bizi kırmadın .

Spa konusunda ne yazık ki Mithat Abi'ye büyük terbiyesizlik yapıldı. Bu yıl o'na yapılanları gördükten sonra bu sezon hiç bir transfer haberine girmedim. Mithat Abi'ye geçen sezon denilenlerden sonra bana ne denilmez. Birilerinin çok istediği bir transferde olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri