• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Federasyon ve Kulüpler Birliği'nin yabancı kuralı nedeniyle bir araya geldiği toplantıda görüşmeler devam ediyor.

Federasyonun tavsiye olarak 5+0 kuralını benimsemişti ancak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Efes ve Gaziantep kuralın 6+6 olmasını istiyor.

Yani; 12 oyuncudan 6'sı yabancı, 6'sı Türk olsun görüşündeler.

Toplantı henüz sona ermedi, yabancı kuralı bugün belli olabilir.

Kaynak: 3 puan.com

çok sağol mıthat abı bılgılendırdıgın ıcın....:) :) :)

Arroyo üzdü .

Abi gordon , spa, langford bir arada olabilir mi böyle bir ihtimal var mı ? .

6 Türk'ün şartı ne olacak? Misal Türk vatandaşı olup Türk milli takımında oynamayanlar da sayılacak mı? Eskilerden bahsedelim misal Mithat Demirel Almanya için oynuyordu lakin Türkiye'de Türk statüsündeydi? Sonradan vatandaş olunca oy vermekten nasıl muaf değilsen neden diğer haklardan yararlanamıyorsun?

Oradaki Türk statüsü de önemli. Tamam kapıdan giren vatandaş olmasın lakin buna bir çözüm bulunsun.

Langford Spanoulis Printezis Sofo diyorsak 15m euro bütçe demek bu. Zannetmiyorum o kadarını.

Bakın kesin değil spa olayında top olyde ancak onların izniyle bu iş olur.Langford işi barcelona ile kapıştık ilk biz anlaştık,şuan için final serisi önemli yalnız big sfonun macabide sorun yaşadığını iyi biliyorum spanın olduğu takımı tercih eder.Printezis için yurt dışı kaynaklı haberler ve kulübe yakın kişiler diyorum:) bu işin bittiği yönünde kerem gönlüm işi de bitmiş nikolovun lisans işini çözülmesi an meselesi gordon konusunda sağlığı için olumlu görüşler var arroyo ayrılması kesin gibi. bonsu ve domercant gitti.Hairston gitti ,erceg işi hocaya bağlı ersin langforda bağlı.

Bu ne Mithat Abi ağzından bal akmış.

Bu yazdıklarına göre yabancılar ;

(Spa) (Langford,Gordon) (Marko) (Printezis, Erceg) (Sofo)

Langford'ın yerli olması durumunda onu 1 numarada düşünün, Marko'yu 2/3 numara kullanıp 3 numaraya 1 yabancı, veya 5 numaraya ya da 2 numaraya bir atletik.

Ben bu bütçelere çıkabileceğimizi sanmıyorum. Olursa efsane kadri olur.

Arroyo gitmesin :(

Spa,Langford,Gordon, Marko,Printezis, Erceg,Sofo,kerem,nikolov,sinan,cenk,furkan

Cska dan hallice :)

Yanlış anlama. Heyecendan.

Sofo gelecekse Erceg ile yanyana oynarlarsa savunma pamuk helvaya döner.

Sorun değil'de unuttum ben smiley mi koydum ? Emre Güz'emi söyledin bana mı ? bunu anlamadım. Sofo bence iyi olur ama Erceg ile sırıtabilir.

Trevor Mbakwe'nin de diz sakatlığı yaşadığını öğrendim. 2011'de NCAA turnuvasında. Lakin dönemin koçu müthiş bir çalışma ahlakına sahip olduğunu söylemiş. Bilmiyorum umarım Koç görür.

Yanlış anlama. Heyecendan.

Sofo gelecekse Erceg ile yanyana oynarlarsa savunma pamuk helvaya döner.

Tamam işte o rotasyonda yabancılardan Erceg,Printezis,Sofo ve bir atletik 4/5 yabancı transferi var. Ee Furkan var, K.Gönlüm diyorlar...

4/5'i kalabalık tutmamın sebebi ikili oyun ağırlıklı bir takım olacağı. Tabi Ergin Hoca öyle bir düzeni ister mi bilinmez. Sofo'nun dakikaları 15-20 civarı en fazla. Anca faulle bitirir zaten. O süre de gömçürmesine yetiyor minik Shaq'in. :)

Trevor Mbakwe'nin de diz sakatlığı yaşadığını öğrendim. 2011'de NCAA turnuvasında. Lakin dönemin koçu müthiş bir çalışma ahlakına sahip olduğunu söylemiş. Bilmiyorum umarım Koç görür.

Koç umarım takip ediyordur burayı, Mbakwe çok istediğim bi oyuncu, şu sn için tek yönlü gibi gözüküyor(daha savunmacı) ama bi iki yıl içinde çok yönlü komple bi pivot olabilir. Bu yeteneklere sahip. Çalışma ahlakı da üst seviyeyse kaçırmamamız lazım. Ama Ergin hocanın çok tercih edeceğini sanmıyorum malesef

ya eğer spa gelirse erceg gider printezis gelir. pivota sofoklis alınırsa langford işi yatmış demektir ersin-kg-furkan-printezis-sofo rotasyonu kullanılır. ben spa işine tabi ki hayır demem ama çok üstünde durup zaman kaybetmek çok ahmakça bir durum olur. umarım böyle bir hataya düşmeyiz. ama spa-langford(türk)-aaron-marko-printezis-bourousis çok isterim tabi ama hayalcilik olmaktan öteye gidemez. spa olmazsa arroyo'yu ikna etmemiz lazım, piyasada böyle winner bulmak zor.

Arroyo = Legend . Şu transfer politikası beni de mutlu eder ama Arroyo kesin gidiyor diyor Mithat Abi, kimsenin umrunda değil. Çok şey kattı. Ayrıca Arroyo gidiyorsa Spa işi de olmazsa o zamanki plan nedir?

Spa gelmez ise Arroyo gitmez!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri