• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
langford ve spa aynı andan gelsin forumu yakalım :D futboldan çok daha fazla hareketli bir transfer dönemi bekliyor bizi :D

Spa konusunda ne yazık ki Mithat Abi'ye büyük terbiyesizlik yapıldı. Bu yıl o'na yapılanları gördükten sonra bu sezon hiç bir transfer haberine girmedim. Mithat Abi'ye geçen sezon denilenlerden sonra bana ne denilmez. Birilerinin çok istediği bir transferde olabilir.

Abi hazır tüyolarla güzel haberlerle başlamışken sende biraz daha açık konuşsan çok güzel olur :)

Spa-Arroyo
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Printzeis-KG
Furkan-Sofo
6 yabancı oldu..Bilemeyiz ama Arroyo bırakacaksa ben yine de Ender veya Barış yerine yabancı tercih ederim..Spa gelirse Langford'un geleceğini sanmıyorum..
7 yabancı olacaksa Nocioni hamlesi nasıl olur?Hem 3 hem de 4 numaralı pozisyonları yedekleyebilir..

Mithat Abi ye denilenler gerçekten yazık geçen sene Ergin Ataman da Spa ile ilgilendiğimizi ve Oly ile son dk anlaşmasa bize geleceğini açıkladı Ntvspor da ki basketbol programında o mantıkla Mithat Abi ye sallayanların Ataman a da sallaması gerekir transfer işleri hiç bir zaman garanti değildir ve bundan sonra da olmayacak adam sana imza atmaya gelirken bile iki kat yüksek teklif alır vazgeçer bu böyle ilk kez olan birşey olmadığı gibi son da değil

langford ve spa aynı andan gelsin forumu yakalım :D futboldan çok daha fazla hareketli bir transfer dönemi bekliyor bizi :D

Ortaya lafı atıp kaçmayın. Er meydanına çıkın;

Nolcak bu Langford işi ?

Bolu'da kampta bulunan Ümit milli takımdan bir süredir bizimle antremanlara çıkan Kerem Kanterle görüşme fırsatı buldum doğal olarak gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağını sordum.Kerem daha belli bir şeyin olmadığını Amerikaya dönme ihtimalinin de olduğunu söyledi anlaşılan net bir durum yok herkes kadroya yazıyor ama sözleşme imzalanıp kiralık olarak da gönderilebilir. Bence hoca Avrupa şampiyonasından sonra karar verecek Kerem Kanter için.

Mithat abiye sonuna kadar güveniyorum söylediklerini bekleyeceğiz ki spa big sofo printezis ve langford dedi :D

Mithat abiye lafım yok. Emreye diyorum ben. Koymuş olduğu smile'lar çok şirinde ondan yazdım.

Arroyo ve Sakallı o nasıl bi guard rotasyonu öyle . Elim ayağıma dolandı <3<3

Mithat abiye lafım yok. Emreye diyorum ben. Koymuş olduğu smile'lar çok şirinde ondan yazdım.

Emreden kasıt bensem bu 4 oyuncuyu duymanın verdiği heyecanla o sevimli smile'ları kullandım olur ya da olmaz haberin kaynağı ben değilim sonuçta

Emreden kasıt bensem bu 4 oyuncuyu duymanın verdiği heyecanla o sevimli smile'ları kullandım olur ya da olmaz haberin kaynağı ben değilim sonuçta

Bende o heyecanla fazla gittim. O smile'ların dişleri çıkıyor.

Herneyse Spa ve Langford gelsin...

Bende o heyecanla fazla gittim. O smile'ların dişleri çıkıyor.

Herneyse Spa ve Langford gelsin...

bir de printezis gelsin kerem gölüm- erceg - printezizli 4 numara sut atar, savunur, ribaund alır her şeyi yapar

Bakın kesin değil spa olayında top olyde ancak onların izniyle bu iş olur.Langford işi barcelona ile kapıştık ilk biz anlaştık,şuan için final serisi önemli yalnız big sfonun macabide sorun yaşadığını iyi biliyorum spanın olduğu takımı tercih eder.Printezis için yurt dışı kaynaklı haberler ve kulübe yakın kişiler diyorum:) bu işin bittiği yönünde kerem gönlüm işi de bitmiş nikolovun lisans işini çözülmesi an meselesi gordon konusunda sağlığı için olumlu görüşler var arroyo ayrılması kesin gibi. bonsu ve domercant gitti.Hairston gitti ,erceg işi hocaya bağlı ersin langforda bağlı.

Bakın kesin değil spa olayında top olyde ancak onların izniyle bu iş olur.Langford işi barcelona ile kapıştık ilk biz anlaştık,şuan için final serisi önemli yalnız big sfonun macabide sorun yaşadığını iyi biliyorum spanın olduğu takımı tercih eder.Printezis için yurt dışı kaynaklı haberler ve kulübe yakın kişiler diyorum:) bu işin bittiği yönünde kerem gönlüm işi de bitmiş nikolovun lisans işini çözülmesi an meselesi gordon konusunda sağlığı için olumlu görüşler var arroyo ayrılması kesin gibi. bonsu ve domercant gitti.Hairston gitti ,erceg işi hocaya bağlı ersin langforda bağlı.

Valla herşeyi söyledin abi. Teşekkürler. Arroyo'ya üzüldüm. Basketbolu mu bırakacak abi ? Daçka'da istiyormuş.

olur ya da olmaz bildiklerini paylaştığın için sağol abi

Abi yavaş kalbimize inecek :)

Herkese değinmişsin abi çok saol. Birde Anton Gavel ile ilgili bi duyumun var mı acaba?

Langford Spanoulis Arroyo üçlüsünden biri olur sadece. Burdan ikisini takımda tutmak en az 5-6 milyon dolar demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri