• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spa ve zazaya pahalı diyen adamlar sofodan bahsediyor sofo 500bine oynayacak galiba? adam şu an nbaden ne kadar kontrat alcağının hesabını yapıyor. blatt yanına alıyor kendisini.

süper olur yanına da bodiroga ile gregor fucka olursa tamamdır

Carlton Myers'ı da oyun kurucu mevkisine aldık mı,tadından yenmez ;)

Bu arada adam geçen sene İtalya all star'daki üçlük yarışmasında birinci seçilmiş :D

eğer langford'u alırsak ve türk pasaportunda oynarsa inanılmaz bir hamle yapmış oluruz. hem yabancı hakkı kazanmış oluruz, hem de saçma sapan türklere para vermekten kurtuluruz. bir de zaza alınırsa rotasyon hep yabancı olur ama zaza'yı alma igtimalimizi görmüyorum.

spa-arroyo-langford(türk)-sinan-devin smith-markoishvili-cenk-erceg-kg-furkan-freeland iyi rotasyon oluşturur. langford türk olmazsa arroyo(spa)-devin smith olmaz hickman olabilir.

Tatsız bir haber geldi :(

UEFA, G.Saray ve Trabzonspor’un geçen sezon Avrupa’da elde ettiği gelirlerine tedbir koyulduğunu açıkladı.

UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılan Galatasaray, Paris Saint Germain, Zenit ve Manchester City'nin geçen sezon elde ettikleri gelirlere sahip olamayacaklar

İster istemez etkileyecektir , diğer branşlarıda...

Tatsız bir haber geldi :(

UEFA, G.Saray ve Trabzonspor’un geçen sezon Avrupa’da elde ettiği gelirlerine tedbir koyulduğunu açıkladı.

UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılan Galatasaray, Paris Saint Germain, Zenit ve Manchester City'nin geçen sezon elde ettikleri gelirlere sahip olamayacaklar

İster istemez etkileyecektir , diğer branşlarıda...
Haber gerçek değil doğrusu şu:
ali naci küçük ‏@nkucukk 21 dk.
-Uefa, 16 Mayıs'ta Galatasaray'a verdiği 200 bin euroluk cezayı Şampiyonlar Ligi gelirlerinden tahsil edildiğini açıkladı
Medya manipülasyonuna gelmeyin.

Ceza sadece 200.000 Euro. Şikecilerin kasti haberlerine prim vermeyin.

Aynen arkadaşlar bende bir an farklı düşünmüştüm kararla ilgili olarak. 200 Bin Euro'luk cezayı ödeyince bu tür bir durum yokmuş. Başkan Ünal AYSAL'da açıklama yapmış '' Kesinlikle böyle bir durum yok '' şeklinde.

Rahatladım :)

Aynen arkadaşlar bende bir an farklı düşünmüştüm kararla ilgili olarak. 200 Bin Euro'luk cezayı ödeyince bu tür bir durum yokmuş. Başkan Ünal AYSAL'da açıklama yapmış '' Kesinlikle böyle bir durum yok '' şeklinde.

Rahatladım :)

Ali bey ,

Galatasaray'ımız üzerinden kötü bir propaganda yapılmaya çalışılıyor. Galatasaray'ımızı kendi içine düştükleri bataklığa çekmeye çalışıyorlar. Bu tür haberlere inanmamanızı tavsiye ederim. Kötü bir durum olsaydı resmi site üzerinden gerekli açıklamaları yaparlardı. Bu tür konular saklanılabilecek konular değil. :)

Öncelikle bir ricam olacak;

Sporun doğasında en çok popülarite alan, en zevk veren dönemlerden birinin içinde bulunuyoruz. Bu dönemin tadını çıkartırken, transfer konuşurken, atlamamamız gereken en önemli şeylerden biri yazım kuralları ve Türkçe'nin kullanımı. Burada hiçbirimiz TDK'dan çıkmış gibi davranamayız ama en azından temel kurallara riayet ederek iletiler yazarsak çok daha güzel bir ortam sağlandığı açık. Bunun için çok despotik yöntemler uygulamayı doğru bulmuyoruz, ancak herkesin buna gerekli önemi göstermesini de arzu ediyoruz.

Forumun geçmişinde sohbetleri ile buraları renklendiren üyelerimizin tekrar aktif olması ise ayrı sevindirici bir olay.

Umarım bu kirli düzen içinde, karanlıkları yarıp aydınlığa tırnaklarını kazıyarak çıkacak ve her türlü güçlüğü aşmayı başaracak bir kadroyu kuracağımız transfer dönemin geride bırakırız. Ardından da Ergin Ataman'ın, kirli düzenin diktatörlerini, onların yalakalarını, her türlü yardımı vermekten çekinmeyen TBF'i ve hakemleri de yenerek, Galatasaray'ın gücünü gösterdiği bir sezonu izleriz.

Arkadaşlar, başkan son yaşanan olaylardan sonra basketbolda büyük hamleler yapacaktır.Pegasus anlaşması süper olur. Diğer ülkelerde playofflar bitmediğinden bağzı şeyler netleşemiyor, ama bence bomba gibi bi takımla lige gireceğiz ki sakatlıklar olmasa geçen senelere de öyle girmiştik. bi önceki sene domdom, hawkins, arroyo üçlüsü olmadı maalesef, efsane olabilirdi. Bu sene jawai, yine domdom(istenileni veremediğinden), gordonun sakatlıkları takımı çok geri götürdü, kısır bir takım haline getirdi. Bence opsiyonu bol, takım sıkışınca da güvenilir tecrübeli ellerin olacağı bir takım olacağız.(Kabasakal-Arroyo)

Kabasakal-Barış-Arroyo(7.yabancı ben basketbolu bırakmak yerine sadece euroligde oynamaya ikna edilebileceğini düşünüyorum.)
Langford-Jamont Gordon-Sinan
Marco-Cenk
KG-Erceg-Printzeizs(yahut atletik, sıçrayan,coşan coşturan, az maliyetli abdli-bir dönem efesdeki marcus haislip tarzı biri-kambala ile kavgası efsaneydi o zamandan beri severim :D )
Zaza-Furkan

muhteşem kadro olur biraz maliyetli oldu ama hayal etmek de iyidir. :) zaza olmazsa o ayarda bir 5 almak şartoğlu şart.(kristici alsak çok sevinirim komple bir pivot şutu var sırtı dönük oyunu var ribaund alır ama zor sanki.) Aslında bir de sağlam 2 numara ve sağlam jamontla beraber bu seneki kadronun üzerine konulmuş olur gibi geliyor. Fakat yeterli olur mu pek emin değilim. Efes efsane kadro oluşturuyor ayrıca İvkoviç yabana atılacak bir koç değildir.

Yarın herşeyi paylaşacağım ama bu sene büyük oynayacağız.Herkes bunu bilsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yarın herşeyi paylaşacağım ama bu sene büyük oynayacağız.Herkes bunu bilsin.

Emre Bey,

Uykuyu haram ettin bu gece bize :)

Yapılır mı bu ya ?

:) :) :)

Emre Bey,

Uykuyu haram ettin bu gece bize :)

Yapılır mı bu ya ?

:) :) :)

Bende şimdi yatıyorum çok yoruldum vallahi.Normalde açıklıcaktık ama röportajı geç yaptık ve çok uzun derlememiz gerekecek.Yarın 6'dan sonra açıklarız. :)

Abi Gurovic falan noluyor veteran takımı falan mı kuruyoruz herşey bir yana Galatasaray'a gelmesi bile büyük olay olan bir oyuncuydu büyük hayal kırıklığı yarattı ama suç onda olduğu kadar o dönemki koçtaydı ve doğru düzgün kadro kurmayanlardaydı sonradan Hosley-Tolliver katılmıştı ama pekte işe yaradığı söylenemez.

Bana göre basketbol tarihimizin en büyük hayal kırıklıklarında ilk 3'te olur.

Abi Gurovic falan noluyor veteran takımı falan mı kuruyoruz herşey bir yana Galatasaray'a gelmesi bile büyük olay olan bir oyuncuydu büyük hayal kırıklığı yarattı ama suç onda olduğu kadar o dönemki koçtaydı ve doğru düzgün kadro kurmayanlardaydı sonradan Hosley-Tolliver katılmıştı ama pekte işe yaradığı söylenemez.

Bana göre basketbol tarihimizin en büyük hayal kırıklıklarında ilk 3'te olur.
çok istemiştik,hatta en çok isteyenlerin başında geliyordum sanırım ama büyük hayal kırıklığıydı katılıyorum,gerçi coach murat özyerdi adam napsın,ondan sonra gelen koray mincinozlu da basketbolu unutmuştu sadece isolation oynatıyordu..
gurovic cem akdağ ya da oktay mahmuti takımında olsaydı fark yaratabilirdi sanki.gerçi bel sakatlığından sonra bitmiş okeye dönüyordu zaten ki artık coach olmuş sağlam bir coach olmasını bekliyorum onun..lakovicte gurovicte çok istediğim oyunculardı ama maalesef ikisi de büyük hayal kırıklığı yarattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri