spa ve zazaya pahalı diyen adamlar sofodan bahsediyor sofo 500bine oynayacak galiba? adam şu an nbaden ne kadar kontrat alcağının hesabını yapıyor. blatt yanına alıyor kendisini.
süper olur yanına da bodiroga ile gregor fucka olursa tamamdırHerrmann ya da Gurovic nasıl olur?![]()
süper olur yanına da bodiroga ile gregor fucka olursa tamamdır
Haber gerçek değil doğrusu şu:Tatsız bir haber geldi
UEFA, G.Saray ve Trabzonspor’un geçen sezon Avrupa’da elde ettiği gelirlerine tedbir koyulduğunu açıkladı.
UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılan Galatasaray, Paris Saint Germain, Zenit ve Manchester City'nin geçen sezon elde ettikleri gelirlere sahip olamayacaklar
İster istemez etkileyecektir , diğer branşlarıda...
Medya manipülasyonuna gelmeyin.ali naci küçük @nkucukk 21 dk.
-Uefa, 16 Mayıs'ta Galatasaray'a verdiği 200 bin euroluk cezayı Şampiyonlar Ligi gelirlerinden tahsil edildiğini açıkladı
Aynen arkadaşlar bende bir an farklı düşünmüştüm kararla ilgili olarak. 200 Bin Euro'luk cezayı ödeyince bu tür bir durum yokmuş. Başkan Ünal AYSAL'da açıklama yapmış '' Kesinlikle böyle bir durum yok '' şeklinde.
Rahatladım![]()
Sen şimdi pivot olarak da Courtney Sims istersinHerrmann ya da Gurovic nasıl olur?![]()
aynenSen şimdi pivot olarak da Courtney Sims istersinYeniler anlamaz ama eskiler iyi hatırlar bu isimleri
![]()
aynenbir de fitch hastalığım vardı benim ama bu sene gördüm ki fitch bitmiş
)
Yarın herşeyi paylaşacağım ama bu sene büyük oynayacağız.Herkes bunu bilsin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Emre Bey,
Uykuyu haram ettin bu gece bize
Yapılır mı bu ya ?
![]()
![]()
![]()
çok istemiştik,hatta en çok isteyenlerin başında geliyordum sanırım ama büyük hayal kırıklığıydı katılıyorum,gerçi coach murat özyerdi adam napsın,ondan sonra gelen koray mincinozlu da basketbolu unutmuştu sadece isolation oynatıyordu..Abi Gurovic falan noluyor veteran takımı falan mı kuruyoruz herşey bir yana Galatasaray'a gelmesi bile büyük olay olan bir oyuncuydu büyük hayal kırıklığı yarattı ama suç onda olduğu kadar o dönemki koçtaydı ve doğru düzgün kadro kurmayanlardaydı sonradan Hosley-Tolliver katılmıştı ama pekte işe yaradığı söylenemez.
Bana göre basketbol tarihimizin en büyük hayal kırıklıklarında ilk 3'te olur.