Öncelikle tekrardan Allah rahmet eylesin.
bir de abi birşey soracağım. O zamanların tadı şimdi düşününce daha bir ayrı güzel gelmiyor mu ? Sanki bütçe büyüdükçe aidiyet azalıyor gibi. Bir tarafta Jason Keep Erdemir maçının sonunda 2de 2 serbest atış attı diye mutlu olmak , diğer tarafta sansasyonel transfer olmayınca bile burukluk yaşamak.
Veysi sana o günlerden bir anı anlatayım sen durumumuzu gör! Maçın başlamasına 2:30 saat var ahmet cömert fener maçı temsilci beni çağırdı güvenlik güçleri yerini almıyor.Bu şekilde seyirci alamam diye maçta başlamıyacak tabiki,emn.md. gittim abi niye yerinizi almıyorsunuz kapıları açtıracam söylediği söz mithatcım kumanya gelmedi o yüzden biz şuan için görev yapmıyoruz.Kulübün genel sekreterine gittim dedim durum bu ben neyapayım dedi.Beni zor tuttular çıktım anında rahmetli babamı aradım dedim ağa durum bu rahmetli kaç polis ve güvenlik var dedi yanılmıyorsam 700 polis 55 güvenlik dedim.Kapa telefonu dedi 1 saat geçti baktım araç geldi babamın sağ kolu mustafa abi miko dedi yemekler bagajda aldır. yalnız baban araba dürüm koktuğu için temizlik parasını senden istiyor.Şimdi o günlerden bu günlere belki samimiyet gitti ama çok şükür büyüklüğümüz devam ediyor.