• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malik dixon peşinatını rahmetli babamdan borç almıştım

Öncelikle tekrardan Allah rahmet eylesin.
bir de abi birşey soracağım. O zamanların tadı şimdi düşününce daha bir ayrı güzel gelmiyor mu ? Sanki bütçe büyüdükçe aidiyet azalıyor gibi. Bir tarafta Jason Keep Erdemir maçının sonunda 2de 2 serbest atış attı diye mutlu olmak , diğer tarafta sansasyonel transfer olmayınca bile burukluk yaşamak.

çok istemiştik,hatta en çok isteyenlerin başında geliyordum sanırım ama büyük hayal kırıklığıydı katılıyorum,gerçi coach murat özyerdi adam napsın,ondan sonra gelen koray mincinozlu da basketbolu unutmuştu sadece isolation oynatıyordu..
gurovic cem akdağ ya da oktay mahmuti takımında olsaydı fark yaratabilirdi sanki.gerçi bel sakatlığından sonra bitmiş okeye dönüyordu zaten ki artık coach olmuş sağlam bir coach olmasını bekliyorum onun..lakovicte gurovicte çok istediğim oyunculardı ama maalesef ikisi de büyük hayal kırıklığı yarattı

Abi bi garipti Gurovic bizde. Uçak fobisi var diye birşey duymultum ama ne derece doğru bilmiyorum. Fakat o dönemki kadro gayet kaliteli bir kadroydu. Zizic - Milojevic- Beşok - Tolliver'ın düzgün kullanılsaydı o zamanki hali , bizim bu seneki potaaltını denize dökerdi valla.

Abi bi garipti Gurovic bizde. Uçak fobisi var diye birşey duymultum ama ne derece doğru bilmiyorum. Fakat o dönemki kadro gayet kaliteli bir kadroydu. Zizic - Milojevic- Beşok - Tolliver'ın düzgün kullanılsaydı o zamanki hali , bizim bu seneki potaaltını denize dökerdi valla.
bitmiş halde geldi filan gibi yorumlar oldu ama bize gelmeden 2 ay önce final serisinde 25 sayı ortalama tutturup takımını şampiyon yaparak gelmişti ve final serisinin bir maçında da 36 sayı atmıştı.O dönemki coach,takımın organizasyonluğu adamı bitirdi..bence adam takımın kendi üzerine kurulduğunu hissedemedi,adama buraların kralı sensin imajını veremediler.ayrıca özyerin bir tane hücum seti de yoktu gurovic üzerine.yine de 28 sayı atıp kazandırdığı bir khimik maçı vardı yanlış hatırlamıyorsam..uçak korkusu meselesine gelince özyer bir röportajında söylemişti ben de şaşırmıştım hatta..sakinleştirici iğne yapılmadan uzun uçak yolculukları yapamıyormuş..zaten farklı bir kişilikti gurovic o da buraları sevmedi bence,sevseydi bu şekilde olmazdı ve bence bunda dövmesinin kapattırılmasının da etkisi vardı,dövmesinin faşist taraflarını tabi ki savunmak mümkün değil ama adam dövmesinden güç alarak oynuyordu sanki..

o pota altına gelince kesinlikle bu seneki pota altından iyiydi,milojevic çok özel oyuncuydu her zaman takımımda böyle bir oyuncu olsun isterim..tollivera gelince koray mincinozlunun seçimiydi özellikle tolliverı istediğini biliyorum bazı defektleri olsa da bence iyi oyuncuydu zaten ondan sonra kaydettiği gelişme de tartışılmaz..

yerimi bilmem ama o zaman2,5 sene 3transfer dönemi 22mil.dolar harca ama guard almayan özyer

Pek ihtimal vermiyorum ama Arroyo ve Spanoulis'i aynı anda izleyebilmek olağanüstü bir şey olurdu. Ancak ya Ünal Aysal'ın kendi cebinden karşılaması ya da çok cömert bir sponsor gerekiyor bunun için.

Arroyo-Spanoulis-Ender
Gordon-Göksenin-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kerem G.
Furkan-Dunston

Hayal etmesi bedava, taş gibi kadro :) Umarım son yaşananlar Ünal Aysal'ı iyice hırslandırmıştır.

yerimi bilmem ama o zaman2,5 sene 3transfer dönemi 22mil.dolar harca ama guard almayan özyer
bence tam yeri ve evet üstteki mesajımda yazmayı unutmuşum o seneki fiyaskonun sebeplerinden biri de o kadronun guardının marshall strickland olmasıdır benim görüşüme göre..

bence tam yeri ve evet üstteki mesajımda yazmayı unutmuşum o seneki fiyaskonun sebeplerinden biri de o kadronun guardının marshall strickland olmasıdır benim görüşüme göre..

O kaliteli takıma iyi bir guard alınsaydi işte o zaman çok daha değişik bir hâl alırdı herşey.

Belki çoktan şampiyon olmuştuk.

Belki de çoktan Euroleague'de A Lisansı sahibi olmuştuk.

Sahi nerde Milojevic,Gurovic,Strickland falan ?

Langford, Galatasaray'a gelecek diye TBF'nin evraklarını ağırdan aldığı ve milli takıma devşirmeyeceği söyleniyor.

Ulan TBF, Langford transferini biliyorsun işin prosedürünü geciktiriyorsun.

(yahut atletik, sıçrayan,coşan coşturan, az maliyetli abdli-bir dönem efesdeki marcus haislip tarzı biri-kambala ile kavgası efsaneydi o zamandan beri severim :D )
(kristici alsak çok sevinirim komple bir pivot şutu var sırtı dönük oyunu var ribaund alır ama zor sanki.)

Selam. Krstic resmen Efes'te, imzaladılar. Geçen sezon sakatlıklardan dolayı ciddi bir düşüş yaşadı ancak Ivkoviç babası sayılır, sakatlık yaşamazsa performansını düzelteceğini düşünüyorum. Marcus Haislip çok iyi oyuncuydu ama şut atmayı öğrenince çok dışa kaçar oldu. Bu arada kavga da Kambala ile değildi, Mirsad ile yumruklaşmıştı Kambala araya girip sarılarak götürmüştü.

Langford'un yerli sayilmayacagi için fiyatının düştüğü ve bu yüzden gelmeye soğuk baktığı söyleniyor ki bana da mantıklı gelen bu. Ayrıca Efes'in vazgeçtiği söyleniyor ki bu da gayet mantıklı keza oyunculara aldığı ücret dışında vatandaşlığa geçmek için de para ödeniyor ve bu parayı TBF alacak kulüplere ödetiyor. Langford'un ekstra bir talebi oldu mu bilmiyorum ama olduysa bu paraları ödeyecek tek kulüp Efes olur zaten. Yerli sayilmayacagi söylenen bir adama da kimse o kadar para vermez.

Yalniz işin komik tarafı ve benim asıl anlamadigim nokta milli bir oyuncuyu TBF hangi kanuna göre yabanci sayacak? Bu adamlar TC vatandaşı olmayacak mı? Siz kimsiniz de bu adamları yabancı sayiyorsunuz? Geçen de dediğim gibi nasıl ki altyapı oyuncu sınırlaması konuluyordu burada da sınırlama konulabilir ama bu adamlar yabanci sayılamaz. Çok komik bir durum var ortada.

Acaba son dakika da devşirme sınırını kaldırıp fülker'e kıyak geçmeye mi çalışıyorlar? Ben açık söyleyeyim Türk statüsünde olmayacaksa ve durum kesinse bana göre alınmasa da olur lakin yabancı statüsünde kalacaksa olmasa da olur. Zaza harbi harbi geliyor gibi lakin ücret uçuk. ABD'nin vergi hesaplama siteleri var eline geçen net 3 071 000 USD olarak gözüküyor. Bu miktar da çok uçuk.

Olamaz böyle birşey. TBF bu Keith Langford olayında da şikenin, çifte standartın dibine vuruyor. Yönetim el atmalı bu mevzulara. Nikolov konusu da hala devam ediyor.

Son yaşananlardan sonra biz nasıl hırs yaptıysak onların da boş duracağını sanmıyorum. Yolumuza taş koymaya çalışacaklardır.

Olamaz böyle birşey. TBF bu Keith Langford olayında da şikenin, çifte standartın dibine vuruyor. Yönetim el atmalı bu mevzulara. Nikolov konusu da hala devam ediyor.

Sırf bize düşmanlar diye Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden A Milli Basketbol Takımımız için önemli olan ve belkide bize başarılar getirecek birisine bunu yapmaları vatan hainligi değildir de nedir ?

Önce Nikolov şimdi de Langford !!!

bazı arkadaşlar Othello Hunter demiş dün akşam izledim 2.03 boyunda 100 kilo sıradan bi oyuncu sırtı dönük oynamayan orta mesafe şut atmayan ribaundlarda box out yapmayan ancak ikili oynayabilen bir oyuncu ben pops dan çok bi fazlasını göremedim açıkçası

@ismailsenol 29 sn.
TBL'de yabancı kuralı "Türkiye'de yetişmiş" olarak değişince devşirmeler avantajını kaybetti ve K.Langford Türk vatandaşı olmaktan vazgeçti.

@ismailsenol: TBL'de yabancı kuralı "Türkiye'de yetişmiş" olarak değişince devşirmeler avantajını kaybetti ve K.Langford Türk vatandaşı olmaktan vazgeçti.

Langford yerine Emir oynayacakmış sıkıntı büyük milli takımda. Bu arada tüm gazeteler şikecilerib calathes ve bogdan bogdanovic le kesin olarak anlaştığını söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri