malik dixon peşinatını rahmetli babamdan borç almıştım
çok istemiştik,hatta en çok isteyenlerin başında geliyordum sanırım ama büyük hayal kırıklığıydı katılıyorum,gerçi coach murat özyerdi adam napsın,ondan sonra gelen koray mincinozlu da basketbolu unutmuştu sadece isolation oynatıyordu..
gurovic cem akdağ ya da oktay mahmuti takımında olsaydı fark yaratabilirdi sanki.gerçi bel sakatlığından sonra bitmiş okeye dönüyordu zaten ki artık coach olmuş sağlam bir coach olmasını bekliyorum onun..lakovicte gurovicte çok istediğim oyunculardı ama maalesef ikisi de büyük hayal kırıklığı yarattı
bitmiş halde geldi filan gibi yorumlar oldu ama bize gelmeden 2 ay önce final serisinde 25 sayı ortalama tutturup takımını şampiyon yaparak gelmişti ve final serisinin bir maçında da 36 sayı atmıştı.O dönemki coach,takımın organizasyonluğu adamı bitirdi..bence adam takımın kendi üzerine kurulduğunu hissedemedi,adama buraların kralı sensin imajını veremediler.ayrıca özyerin bir tane hücum seti de yoktu gurovic üzerine.yine de 28 sayı atıp kazandırdığı bir khimik maçı vardı yanlış hatırlamıyorsam..uçak korkusu meselesine gelince özyer bir röportajında söylemişti ben de şaşırmıştım hatta..sakinleştirici iğne yapılmadan uzun uçak yolculukları yapamıyormuş..zaten farklı bir kişilikti gurovic o da buraları sevmedi bence,sevseydi bu şekilde olmazdı ve bence bunda dövmesinin kapattırılmasının da etkisi vardı,dövmesinin faşist taraflarını tabi ki savunmak mümkün değil ama adam dövmesinden güç alarak oynuyordu sanki..Abi bi garipti Gurovic bizde. Uçak fobisi var diye birşey duymultum ama ne derece doğru bilmiyorum. Fakat o dönemki kadro gayet kaliteli bir kadroydu. Zizic - Milojevic- Beşok - Tolliver'ın düzgün kullanılsaydı o zamanki hali , bizim bu seneki potaaltını denize dökerdi valla.
bence tam yeri ve evet üstteki mesajımda yazmayı unutmuşum o seneki fiyaskonun sebeplerinden biri de o kadronun guardının marshall strickland olmasıdır benim görüşüme göre..yerimi bilmem ama o zaman2,5 sene 3transfer dönemi 22mil.dolar harca ama guard almayan özyer
bence tam yeri ve evet üstteki mesajımda yazmayı unutmuşum o seneki fiyaskonun sebeplerinden biri de o kadronun guardının marshall strickland olmasıdır benim görüşüme göre..
(yahut atletik, sıçrayan,coşan coşturan, az maliyetli abdli-bir dönem efesdeki marcus haislip tarzı biri-kambala ile kavgası efsaneydi o zamandan beri severim)
(kristici alsak çok sevinirim komple bir pivot şutu var sırtı dönük oyunu var ribaund alır ama zor sanki.)
Olamaz böyle birşey. TBF bu Keith Langford olayında da şikenin, çifte standartın dibine vuruyor. Yönetim el atmalı bu mevzulara. Nikolov konusu da hala devam ediyor.