sponsor dahil diye yazmış@eyupyildizz: Arkadaşlar transfer dedikodularini tatil dönüşü paylaşacağim. Bu arada GS'nin erkek takim bütçesi max 15 milyon dolar olarak belirlenmiş.
Sponsorsuz herhalde.
sponsor dahil diye yazmış@eyupyildizz: Arkadaşlar transfer dedikodularini tatil dönüşü paylaşacağim. Bu arada GS'nin erkek takim bütçesi max 15 milyon dolar olarak belirlenmiş.
Sponsorsuz herhalde.
yalnız efesin uzun rotasyonu muazzam oldu.iyi bi guard ve yanına combo guard la efsane yabancı rotasyonları olur.
galiba öyle olacak.hatta bana kalırsa savunması atletizmi iyi 7.yabancıyı da zaman içinde eklerler kısa rotasyonuna EL için.Şöyle bir takım kuran takım oraya da eklemesini yapar. Üçe beşe bakmaz istediği adamı alır.
haklısın çok daha mantıklı ve iyi bi kadro kurabiliriz yalnız karşımızda da geçen seneki rakipler olmayacak, şu anda bir sürü belirsizlik içindeyiz.gelecek sezon trabzon karşıyaka gibi takımlar da çok dişli olacaklar,o yüzden bir an önce kadro mühendisliğine başlamak gerekirArroyo-Gordon-Domercant-Erceg-Marko-Macvan-Jawai-Bonsu-Hairston. Aslında bakınca geçen sene ciddi paralar harcamışız yabancılara. Bu sene sakatlık problemi olmayan 6 tane kaliteli yabancı seçilirse ciddi ciddi çok iyi kadro kurabiliriz. Final serilerinde Bonsu&Hairston yerine sakatlanan Jawai&Gordon olsaydı zaten seri 4-1 gibi skorla bizim lehimize rahat bir şekilde biterdi.
yalnız efesin uzun rotasyonu muazzam oldu.iyi bi guard ve yanına combo guard la efsane yabancı rotasyonları olur.
Arroyonun yanına bir guard, içeri penetre eden şutu fena olmayan bir 2 numara, sert bir 4 numara ve pivot gerekiyor
Çok güzel bir 3-4-5 yabancı kadrosu...Perperoglu- Saric-Lasme-Krstic fiziksel açıdan çok güçlüler bir kere ve iriler...Bu bakımdan üstünlük kuracaklardır çoğu takıma pota altında...Savunma ve hücum açısındanda çok fazla opsiyonları var...Uzun zamandır Türk takımlarında bu kadar beğendiğim bir uzun yabancı rotasyonu olmamıştı...Ama Türk rotasyonları kötü ve taraftarı yok...Bu sene de bunlardan kaybedebilirler...
tabi ki . İstedikleri kadar güzel kadro - dengeli kadro kursunlar derbilerde ,EL maçlarında arkalarına taraftar desteğini zor anlarda yeterince alamayacaklar.Bu yıllardır böyle ve bunu aşmak için de kusursuza yakın kadro kurma amacındalar .Türk rotasyonuna gelince ben Efes in 6 yabancı da kalacağını düşünmüyorum sene içerisinde bu sayı 7veya8 olacaktır,kısa rotasyonuna ekleme yapacaklardır ekstra ve + doğuş,birkan . 4 numarayı yedekleyecek bir Türk bulunmaması bana göre en ciddi defoları.Çok güzel bir 3-4-5 yabancı kadrosu...Perperoglu- Saric-Lasme-Krstic fiziksel açıdan çok güçlüler bir kere ve iriler...Bu bakımdan üstünlük kuracaklardır çoğu takıma pota altında...Savunma ve hücum açısındanda çok fazla opsiyonları var...Uzun zamandır Türk takımlarında bu kadar beğendiğim bir uzun yabancı rotasyonu olmamıştı...Ama Türk rotasyonları kötü ve taraftarı yok...Bu sene de bunlardan kaybedebilirler...
4 numara:Erceg-KG
5 numara:Zaza-Furkan-Tyus
ile onlara eş değer bir kadro kurmuş oluruz...
mücadele olarak evet hatta fazlamız olur ama Erceg-KG ile 4 numaranın idare edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Çok güzel bir 3-4-5 yabancı kadrosu...Perperoglu- Saric-Lasme-Krstic fiziksel açıdan çok güçlüler bir kere ve iriler...Bu bakımdan üstünlük kuracaklardır çoğu takıma pota altında...Savunma ve hücum açısındanda çok fazla opsiyonları var...Uzun zamandır Türk takımlarında bu kadar beğendiğim bir uzun yabancı rotasyonu olmamıştı...Ama Türk rotasyonları kötü ve taraftarı yok...Bu sene de bunlardan kaybedebilirler...
tabi ki oynar ancak o 4-5 rotasyonunda orta mesafe atacak veya erceg gününde olmadığında(ki devamlılık problemi çok fazla) dış atış atıp rakip savunmayı açacak uzun yok onu demek istiyorum.Bu sene Erceg in iyi oynadığı maçları koparmamız çok daha rahat oldu,sorun Erceg yokken de o işleri yapabilecek bir oyuncu olmaması . 7.yabancıyla çözülebilir haklısınız ama şu anda kadroda yabancı olarak sadece Erceg var daha alınacak 5 yabancı varken 7.yabancıya da şunu alırız diye planlama yaptıklarını zannetmiyorum daha hala bütçenin ne olduğunu da anlayabilmiş değiliz.İnş daha fazla geç kalmayız.Tyus gerektiğinde 4 numara da oynar biliyorsunuz.
Gerekirse 7.yabancı hakkını 3.5 numara ile kullanıp onu 4 numarada da kullanarak bu sorunu da halledebiliriz