• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artik Galatasaray ...... anlasti , bombayi patlatti , vs. vs... gibi haberler görmek, duymak istiyorum. Carsamba da gecti hadi artik.

Biraz daha sabır. Sonuçta Efes Mayıs sonunda elendi playofftan, transfere odaklanmaları için bizden 20-25 gün fazla vakitleri oldu.

Piyasada iyi oyuncular var,Aaron Jakcson-Delaney-Tremmell Darden-Jacop Pullen-Ricky Hickman gibi,bakalım bunların kaçı buralara uğrayacak.

Spanouliss ile başlayalımda şu transferlere :) gerisi gelir diye düşünüyorum.

Arroyo-Jamon-Ender(Ermiş)
Hickman-Sİnan
Marko-Cenk
Erceg-KG-Nocioni
Zaza-Furkan

Spanoulis gelmese bile şu 6 yabancılı kadro beni fazlasıyla mutlu eder.

pullen demeyin abi. barçanın 3. guardı olursa sırıtmaz tabi de bu seviyelerin adamı değil bunlar, ha jerrels ha pullen aynı tarz hepsi

bizim için önemli olan arroyonun yedeğinin öyle çok zeki veya yetenekli olması değil. biraz savunması olsun biraz da dengeli oynasın yeter.
her maç ne alacağımızı bilelim güven versin yani bu yüzden jamon gordon gelirse sevinirim.

Spa olmayacaksa Arroyo'nun yedeği olarak Delaney iyi bir alternatif olur.

Arroyo-Spa-Ender
Delaney(Hickman)-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem G.
Zaza-Furkan-Shermadini

Bu kadro uçurur :)

Pullen 3.guard iken bile çıktı babalar gibi maçlar kazandırdı bence çok da sırıtacağını düşünmüyorum . aksine jamon gordon bizden koşa koşa kaçmıştı lütfen gelmesin bir daha .
Hem diyorsunuz bütçe sıkıntı, bütçeye yi sarmayacak bir oyuncu yazınca da oww. olmaz ki ama.

pullen demeyin abi. barçanın 3. guardı olursa sırıtmaz tabi de bu seviyelerin adamı değil bunlar, ha jerrels ha pullen aynı tarz hepsi

bizim için önemli olan arroyonun yedeğinin öyle çok zeki veya yetenekli olması değil. biraz savunması olsun biraz da dengeli oynasın yeter.
her maç ne alacağımızı bilelim güven versin yani bu yüzden jamon gordon gelirse sevinirim.
kesinlikle katılıyorum.Aaron Jackson da olabilir ama ben Jamon'dan yanayım. 2numara için kesinlikle Hickman,plase Goudelock. Delaney de düşünülmeli.

Zaza 1.5-2 milyon civarı parayı kabul ederse gelir bence.

Pullen 3.guard iken bile çıktı babalar gibi maçlar kazandırdı bence çok da sırıtacağını düşünmüyorum . aksine jamon gordon bizden koşa koşa kaçmıştı lütfen gelmesin bir daha .
Hem diyorsunuz bütçe sıkıntı, bütçeye yi sarmayacak bir oyuncu yazınca da oww. olmaz ki ama.

pullen barçaya maç kazandırır da sana kazandıramaz işte arada takım farkı da var. ben pullene vereceğim parayı gordona veririm en azından bildiğim ettiğim adam.

Ergin hoca sever bence Pullen tarzı oyuncuları,benim de beğendiğim bir oyuncu,7. Yabancı olarak iş yapar

Arroyo-Pullen-Ender

Hickman-Sinan

Manu-Darden-Cenk

Erceg-Kerem Gönlüm

D'or Fischer-Furkan

Şöyle komple bir takım,Darden-Manu-D'or Fischer ile sağlam savunma,Arroyo-Pullen-Hickman-Manu-Erceg ile sağlam şut,Hickman-Darden delici

Pullen yerine mesela Aaron Jackson tabii ki daha iyi olur,hem delicidir hem iyi pasördür fakat maliyeti Pullen'ın 1.5 katı olur

Tabiki dedigin gibi ama gönül artik baslasin istiyor helede diger tranferleri görünce.

Selam. Krstic resmen Efes'te, imzaladılar. Geçen sezon sakatlıklardan dolayı ciddi bir düşüş yaşadı ancak Ivkoviç babası sayılır, sakatlık yaşamazsa performansını düzelteceğini düşünüyorum. Marcus Haislip çok iyi oyuncuydu ama şut atmayı öğrenince çok dışa kaçar oldu. Bu arada kavga da Kambala ile değildi, Mirsad ile yumruklaşmıştı Kambala araya girip sarılarak götürmüştü.

Bilgi için teşekkürler, yanlış hatırlıyormuşum :) Marcus Haislip fights Mirsad Turkcan - YouTube yalnız Haislip acaip çakıyor Mirsad'a.

pullen barçaya maç kazandırır da sana kazandıramaz işte arada takım farkı da var. ben pullene vereceğim parayı gordona veririm en azından bildiğim ettiğim adam.

Gordon efese bu sene ne kazandır dı yahu bana onu açıkla. onu almayalım bunu almayalım dönelim eskilere bir adım ilerleyemeyiz . böyle adamlara şans tanınmalı , gordon dan da müthiş bir katkı almayacağımız için sıkıntı olmaz bence pullen daha ideal bana göre.

Zaza nın gelmesi 4 numaraya bir yabancı daha eklemek demek.Bu açıdan da çok önemli bu transfer kesinlikle bitirilmeli.

Evet bir üç buçuk numara alabiliriz.

Spa ve Arroyo yan yana oynayacaksa Jamon yada Sato'yu almalıyız.

Yalniz işin komik tarafı ve benim asıl anlamadigim nokta milli bir oyuncuyu TBF hangi kanuna göre yabanci sayacak? Bu adamlar TC vatandaşı olmayacak mı? Siz kimsiniz de bu adamları yabancı sayiyorsunuz? Geçen de dediğim gibi nasıl ki altyapı oyuncu sınırlaması konuluyordu burada da sınırlama konulabilir ama bu adamlar yabanci sayılamaz. Çok komik bir durum var ortada.
Yanlış biliyor olabilirim lakin bu arkadaşlar T.C vatandaşı sayılacaklar. Ama yasa yada çıkaracakları prosedüre göre Türkiye altyapılarında yetişmiş olmayan 6 kişi alınabilecek kadrolara. Örneğin bi dönem mithat demirel vardı yanılmıyorsam o almanyada yetiştiği için şimdi oynuyor olsa bu sınıra o da takılacaktı. Benim anladığım mesala biz suanda altyapılara amerikalı, bosnalı yahut herhangi bir ülke vatandaşı genci getirtsek ve oynatsak bir kaç yıl sonra(burayı bilmiyorum altyapılarda oynamış olma alt sınırı nedir?) bu sınıra takılmadan oynatabiliriz.

Jamon Gordon yapılabilecek en kötü hamle olur. Onun da sakatlık geçmişi çok parlak değil üstelik. Şutu ve hücum gücü ortalamanın altında,bir tek savunması var. Ama kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri