• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zazayı isteme nedenim pasaportu değil bizzat kendisi.Fit bir zaza bu kıtadaki uzunların bir çoğuyla alay eder.Zaten gelmezde boşuna tartışıyoruz.Spanolıis işi de netleşsin de önümüze bakalım gelirse sevinirim çünkü Spa demek A lisans demek ama gelmezse de üzülmem piyasada o bölge için çok kaliteli isimler var üstelik bunların bir çoğu Arroyo ile daha iyi ikili olur.

Jamont Gordon
Hickman
Dalaney
Bo
Bobby

Geçen hafta Spanoulis'e kesin deniyordu güya pürüzler varmış şimdi :)

Sorun şu. Bütçe hem onu, hem Spanoulis'i kaldirmaz

Bakalım ben bütçede hatırı sayılır bir yükselme bekliyorum..İnşallah hayal ettiğimiz isimlerin transferi gerçekleşir.Olmazsa da hayırlısı olsun..Diğer iyi isimlere yöneliriz..Güvencem koçun seçimleri..!

Zazayı isteme nedenim pasaportu değil bizzat kendisi.Fit bir zaza bu kıtadaki uzunların bir çoğuyla alay eder.Zaten gelmezde boşuna tartışıyoruz.Spanolıis işi de netleşsin de önümüze bakalım gelirse sevinirim çünkü Spa demek A lisans demek ama gelmezse de üzülmem piyasada o bölge için çok kaliteli isimler var üstelik bunların bir çoğu Arroyo ile daha iyi ikili olur.

Jamont Gordon
Hickman
Dalaney
Bo
Bobby

ZAZA'yı isteme sebebimiz tamamen aynı..Önce kendisi sonra pasaportu..İyi bir ZAZA eurolig'deki hiçbir pivottan aşağı kalmaz kafa kafaya çarpışır..!

Bence sponsorun açıklanması bekleniyor açıklanınca çözülecek bence gelicek Spanoulis sponsor açıklanmadan o açıklanmıcak gibi.

abi furkan ve pachulia birbirine benzeyen iki oyuncu. Biz zazayı alsak ne olacak ki? Lokavt'ta geldiğinde prokom dışında iyi maçı yok. 2-3 milyon dolar vereceğime daha komple bir oyuncu alırım şahsen. hocanın tercih edeceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim şey farklı. Geçen sene de bu tür duyumlar çıkartıldı bunların üzerinden eleştirildi yönetim. O bizi istiyor diye biz onu istemek zorunda değiliz. Kaldı ki Bucks'un elinde uzun yokken Zaza'yı göndereceğini düşünmüyorum.

Zaza'yı beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin tabii Furkan, ona bir şey demiyorum. Ama kulübün ilgilendiği kesin.

Komplike oyuncu derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama kimi alsan bir taraf açık kalacak. Geniş oyuncu alsan atletik uzun yok atletik uzun olsan arkası dönük oyunlar oynayan pota altında alan saplayan oyuncu yok. O zaman 2 tane yabancıyı orada kullansan diğer bölgelere eksik kalabilirsin. Zaza'nın avantajı bu yani. Ki daha önce de dediğim gibi Zaza yabancı olsa da alırım onu. %85n ile serbest atış atan uzun. Maç sonu direk sahada tutulacak adam yani. Furkan ile hiç bir yönü benzemiyor nasıl furkan ile aynı dedin onu anlamadım.

Furkana bakıyoruz Serbest atış yok. arkası dönük oyun yok bitiricilik yok savunmada nerede duracağını bilemiyor. Furkan'ın tek avantajı istemek! Basketbolda da önemlidir o istemek. İşte Furkan çok istiyordu konsantre olup ribaunt topluyordu bu sayede. Ama ne zaman evlendi o istek de gitti. Konsantrasyonu dağılıyor sanırım. Yani Zaza ile Furkan'ın benzeş hiç yanı yok. Eğer Zaza ile Furkan benzeş diyorsan sanırım geçen sezon Jawai alındığında da Furkan var demiş olman lazım. Furkan Misko'nun menajerlik başarısıdır :))

Zaza'nin lokavt zamanı neden kötü olduğunu zaten daha önce de anlatmıştım. Avrupa şampiyonasında Gürcistan forması giyerken sakatlandı. Bİze de sakat geldi. Hatta İpekçi'de oynadığımız ve yenildiğimiz Efes Pilsen maçında ilk yarı 2-3 dk oynayıp bir daha oynamamıştı. Sonra düzelmeye başladı. Ki Prokom maçında da sakattı daha. 2 maç ile değerlendirme sağlıklı olmaz. Zaza'yı burda hepimiz tanıyoruz gerek Ülkerdeyken gerek NBA'deyken. Zaza konusunda bu yüzden farklı düşünüyorum hep. Ha sık sık sakatlanıyor bu ciddi bir durum mu onu bilmiyorum onu da net araştırmak lazım

Sponsor konusunda evet ben de Vodafone ismini duydum beklentim de onlar şu an. Yoksa Pegasus sağolsun hep hazır kıta

Zaza'yı beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin tabii Furkan, ona bir şey demiyorum. Ama kulübün ilgilendiği kesin.

Komplike oyuncu derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama kimi alsan bir taraf açık kalacak. Geniş oyuncu alsan atletik uzun yok atletik uzun olsan arkası dönük oyunlar oynayan pota altında alan saplayan oyuncu yok. O zaman 2 tane yabancıyı orada kullansan diğer bölgelere eksik kalabilirsin. Zaza'nın avantajı bu yani. Ki daha önce de dediğim gibi Zaza yabancı olsa da alırım onu. %85n ile serbest atış atan uzun. Maç sonu direk sahada tutulacak adam yani. Furkan ile hiç bir yönü benzemiyor nasıl furkan ile aynı dedin onu anlamadım.

Furkana bakıyoruz Serbest atış yok. arkası dönük oyun yok bitiricilik yok savunmada nerede duracağını bilemiyor. Furkan'ın tek avantajı istemek! Basketbolda da önemlidir o istemek. İşte Furkan çok istiyordu konsantre olup ribaunt topluyordu bu sayede. Ama ne zaman evlendi o istek de gitti. Konsantrasyonu dağılıyor sanırım. Yani Zaza ile Furkan'ın benzeş hiç yanı yok. Eğer Zaza ile Furkan benzeş diyorsan sanırım geçen sezon Jawai alındığında da Furkan var demiş olman lazım. Furkan Misko'nun menajerlik başarısıdır :))

Zaza'nin lokavt zamanı neden kötü olduğunu zaten daha önce de anlatmıştım. Avrupa şampiyonasında Gürcistan forması giyerken sakatlandı. Bİze de sakat geldi. Hatta İpekçi'de oynadığımız ve yenildiğimiz Efes Pilsen maçında ilk yarı 2-3 dk oynayıp bir daha oynamamıştı. Sonra düzelmeye başladı. Ki Prokom maçında da sakattı daha. 2 maç ile değerlendirme sağlıklı olmaz. Zaza'yı burda hepimiz tanıyoruz gerek Ülkerdeyken gerek NBA'deyken. Zaza konusunda bu yüzden farklı düşünüyorum hep. Ha sık sık sakatlanıyor bu ciddi bir durum mu onu bilmiyorum onu da net araştırmak lazım

Sponsor konusunda evet ben de Vodafone ismini duydum beklentim de onlar şu an. Yoksa Pegasus sağolsun hep hazır kıta

Katılıyorum Zaza getirilebiliyorsa getirilmeli Beko Basketbol Liginde şu an onunla baş edebilecek Nenad Krstic harici bir oyuncu yok gibi.
Evet Vodafone la son bir görüşme kaldı Pegasus kesin gibi Vodafone isteklerimizi karşılarsa Vodafone olacak.

Zaza hakkında düşündüklerimi Sühan bey uzun uzun açıklamış sağolsun. :)

GALATASARAY VODAFONE olacak galiba ismimiz...

Tyrese Rice maccabi ile devam edeceğim demişti son durum nedir acaba, sözleşmesi ne durumda koparamaz mıyız Blatt de ayrıldı . spa olmazsa alternatifler bol aslında .

Bence sponsorun açıklanması bekleniyor açıklanınca çözülecek bence gelicek Spanoulis sponsor açıklanmadan o açıklanmıcak gibi.

Spanoulis falan gelmeyecek abi. İlgilendiğimizi bile düşünmüyorum. Buy-out'suz Langford'a pahalı deniyor. Spa'ya bir de buy out ödenecek. İmkansız o iş.

Valla hocam zaten bir bilgi karmasikligi var.Spanoulis listenin birinci sirasinda DEGIL diyende var. latin amerikali bir gard ( NBA de oynayan)ve maliyeti yuksek oldugundan butce kesinlesince,sayet uygun olursa iletisime gecilecek diyende var.hatta pota alti icin lawal da takipte butce kesinlesince duruma gore teklif verilecekmis diyende var. kuluple bir sekilde tanidigi olup, bana soyle soylendi diyip,o kadar cok oyuncu ismi gecmeye basladiki nerdeyse lisansi olan her sporcu hocamizin listesinde diye adi cikar oldu:)) Forumda kimseyede bir gonderme yapmiyorum soz meclisten disari..herkeze saygilar..

Sponsorluk sözleşmesi 5 yıllık filan olsa iyi olur takımın istikrarlı geleceği olması için..Umarım miktarı da iyidir...

Salon işini de üstlense sponsor olan marka ne güzel olur.. 15 bin kişilik VODAFONE ARENA mesela..!

2.Ligdeki Yeşilgiresun Belediye'den Alex Gordon'u alalım diyeceğim de bütçemiz yeter mi ki? Şimdi bütçe kaldırmaz onu. Zor gibi görünüyor ama olsun denemeliyiz.

Takımda kesin olarak kalıyor diye baktığımız isimlerin aldığı ücretleri tam olarak bilen var mı

Nba'den Arroyo'nun tavsiyesiyle düşünülen guard diyince direk Barea geldi benim aklıma.Bakalım.Belki Barbosa'dır.Avrupada ciddi işler yapar

Yahu nasıl ilgilendiğimizi bile düşünmüyorsun. Kaç yaşında ki insanlar buraya gelip sana yalan mı söyleyecekler yahu pes be valla pes. biri gelir bütçe der, biri gelir bize uygun değil der, biri gelir ilgilenmiyoruz bile söylenenler gerçek değil der. vay halimize ne ters adam varmış forumda.

Zaza konusunda bir de şu yönden bakıyorum. Sezonun kaderini belirleyecek maçlar Mayıs-Haziran ayında oynanacak. Ve Ülker-Efes direkt rakiplerimiz. Zaza taraftarla beraber Zoric'e de Krstic'e de üstünlük kurar. Zaza hamlesi+atletik 4-5 oynayan uzunla rakiplerimizin önüne geçirebilir bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri