Zaza'yı beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin tabii Furkan, ona bir şey demiyorum. Ama kulübün ilgilendiği kesin.
Komplike oyuncu derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama kimi alsan bir taraf açık kalacak. Geniş oyuncu alsan atletik uzun yok atletik uzun olsan arkası dönük oyunlar oynayan pota altında alan saplayan oyuncu yok. O zaman 2 tane yabancıyı orada kullansan diğer bölgelere eksik kalabilirsin. Zaza'nın avantajı bu yani. Ki daha önce de dediğim gibi Zaza yabancı olsa da alırım onu. %85n ile serbest atış atan uzun. Maç sonu direk sahada tutulacak adam yani. Furkan ile hiç bir yönü benzemiyor nasıl furkan ile aynı dedin onu anlamadım.
Furkana bakıyoruz Serbest atış yok. arkası dönük oyun yok bitiricilik yok savunmada nerede duracağını bilemiyor. Furkan'ın tek avantajı istemek! Basketbolda da önemlidir o istemek. İşte Furkan çok istiyordu konsantre olup ribaunt topluyordu bu sayede. Ama ne zaman evlendi o istek de gitti. Konsantrasyonu dağılıyor sanırım. Yani Zaza ile Furkan'ın benzeş hiç yanı yok. Eğer Zaza ile Furkan benzeş diyorsan sanırım geçen sezon Jawai alındığında da Furkan var demiş olman lazım. Furkan Misko'nun menajerlik başarısıdır

)
Zaza'nin lokavt zamanı neden kötü olduğunu zaten daha önce de anlatmıştım. Avrupa şampiyonasında Gürcistan forması giyerken sakatlandı. Bİze de sakat geldi. Hatta İpekçi'de oynadığımız ve yenildiğimiz Efes Pilsen maçında ilk yarı 2-3 dk oynayıp bir daha oynamamıştı. Sonra düzelmeye başladı. Ki Prokom maçında da sakattı daha. 2 maç ile değerlendirme sağlıklı olmaz. Zaza'yı burda hepimiz tanıyoruz gerek Ülkerdeyken gerek NBA'deyken. Zaza konusunda bu yüzden farklı düşünüyorum hep. Ha sık sık sakatlanıyor bu ciddi bir durum mu onu bilmiyorum onu da net araştırmak lazım
Sponsor konusunda evet ben de Vodafone ismini duydum beklentim de onlar şu an. Yoksa Pegasus sağolsun hep hazır kıta