• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız @eyupyildizz · 20 dk.
Son olarak olasi bir yeni salon yapiminda bu şirketlerden salona sponsor olmalari isteniyo. Sponsorlu bütçede 10 milyon avroyu gecmez bence

Geçen değindiğim gibi , konuşulan olası sponsorlara salon yapımında da sponsor olması istenmiş..Umarım içlerinden birisi iki şekilde de kabul eder böyle bir anlaşmayı...

Eyüp Yıldız @eyupyildizz · 33 dk.
GS'nin sponsor durumunu soranlar var. Benim kulağima 5 şirket geldi. Pegasus Ttnet Odeabank Vodafone Daikin diyorlar En ciddisi Pegasus.

Konuşulduğu söylenen firmalar da bunlarmış...! Hayırlısı..! Mithat bey şu rakam konusuna bir açıklık getirse iyi olacak.. 5 m euro civarı mı olacak sponsordan gelen yıllık pay...!
Hala iyi rakam.40 milyon bizim bütçe 15 milyon sponsor.Daha bunun extra gelirleri de olursa 20 milyon euro (27 milyon dollar) bütçe oluyor.Gayet güzel bütçe.Umarım iyi değenlendirilir.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir forumu takip ediyordum ancak üye olmak bugüne kısmetmiş.

Foruma gelir gelmez Marko'nun ayrılık ihtimalini okumak beni üzdü.Umarım böyle bir olay olmaz ve takımda kalır.İsmi geçen yıldızlar beni tabi ki heyecanlandırdı ancak önce elimizdeki önemli isimleri tutalım.Arroyo,Marko,Cenk bunlardan en önemlileri benim için.

Günlerdir bu forumda yazıp söylediklerimin yukarıda yazılanlar arasında 2 farkı bana söyleyebilirmisiniz?Onur sakın yanlış anlama kardeşim,ben birebir konuştuğum kişilerden aldığım sözleri aktarıyorum.Ama olur olmaz onun hesabınıda veririz elbette.Ancak gerçekten insanı hem sinirlendiriyorlar hemde yalancı moduna sokuyorlar inan eşim bile yazma olan sana oluyor diyor.

Abi sana saygımız sonsuz.Bildiklerini yazmaktan vazgeçme abi.Yalnız Eyüp Yıldız inatla sponsorlu bütçenin 10 milyon euroyu geçmeyeceğini söylüyor, sen ise 20 milyon euro diyorsun, 2 katı.

https://twitter.com/eyupyildizz/status/482618979274752000

https://twitter.com/eyupyildizz/status/482616718511333376

bu twittleri bu gece attı.Sponsorlu da 10 milyon euroyu geçmez diyor.

Şu forumda yıllardır ismini yazıyorum, kendisini çok sevdiğimi de söylüyorum ama genelde çok kişi karşı çıkıyor bu düşünceme. Galiba seneye onu bu forma altında göreceğiz. Tabi ilgilenilen isimlerden biri sadece. Büyük ihtimalle o gelecek. Sofo yani.

Bertans da büyük ihtimalle takıma katılacak ama rotasyondaki asıl yeri yedinci yabancı olacak gibi duruyor.

Geriye 1-2 oynayan bir oyuncuyla Domercant'tan alamadığımız katkıyı alabileceğimiz bir isim kalıyor eğer yabancı sayısını 8 yapmazsak. 1-2 için Spanoulis konusunu daha önce yazmıştım, başkan çok istiyormuş. Yalnız ben onun yerine Bobby Brown'un gelebileceğini düşünüyorum. Aslında asıl isteğim biraz daha agresif ve savunması güçlü bir isim ama öyle bir isim geçmiyor şu anda ilgilenilenler arasında. Şutör oyuncu da muhtemelen belli. 1-2 numaradaki tercihimiz ve sponsor şekillendirecek gibi tercihlerimizi.

Kerem abi, ilgilenildiğini bildiğin isimler kimler acaba? Mantzaris, Spa, Brown, Langford, Vujacic, Bertans, Printezis, Sofo, Bourousis, Pachulia, Lawal şu ana kadar adını duyduğumuz isimler. Daha fazlasıda var mı?

Daniel hackett'ı nasıl kaçırdık gecen sene anlamak mümkün değil adam gene costuruyor

Son olarak olasi bir yeni salon yapiminda bu şirketlerden salona sponsor olmalari isteniyo. Sponsorlu bütçede 10 milyon avroyu gecmez bence

Geçen değindiğim gibi , konuşulan olası sponsorlara salon yapımında da sponsor olması istenmiş..Umarım içlerinden birisi iki şekilde de kabul eder böyle bir anlaşmayı...

GS'nin sponsor durumunu soranlar var. Benim kulağima 5 şirket geldi. Pegasus Ttnet Odeabank Vodafone Daikin diyorlar En ciddisi Pegasus.

Konuşulduğu söylenen firmalar da bunlarmış...! Hayırlısı..! Mithat bey şu rakam konusuna bir açıklık getirse iyi olacak.. 5 m euro civarı mı olacak sponsordan gelen yıllık pay...!

İnş sponsor firma ile anlasın salon projesini hayata geçirmiş oluruz.Transferden daha önemli bence.

Bence marko kesin kalmalı. Spanulis ve zaza transferleri olmazsa olmazımız olmalı. Kerem spa arroyo sinan zaza marko ve furkan ruhuyla oynuyorlar. kabasakal ve zaza geldiği zaman abdi ipekçi cehennemden bile bir tık öteye geçer bence.

İnş sponsor firma ile anlasıp salon projesini hayata geçirmiş oluruz.Transferden daha önemli bence.

bu arada EA Milano 18 yıl sonra şampiyon oldu sienada 4. ligden başlayacak seneye

spanoulis-arroyo-nikolov
sinan hickman
marko- cenk
erceg-kerem g- dunston
zaza- furkan
benim görmek istediğim kadroda bu çok dengeli her şeyi yapabilecek bir kadro gibi duruyor.

Eğer yerine Weems ya da Rudy'den biri gelmeyecekse Marko gidemez,gitmesi teklif dahi edilemez !!!

Hocam bu iki transfer olumlu olumsuz ne zamana kadar sonuçlanır?Sen bunların olma ihtimalini nasıl görüyorsun?Yüzde 80 - 90 denecek kadar ciddi bir durum mu?Diyelim ki olmadı Spa ve Zaza'nın alternatifleri kimler?Bobby Brown ile ilgili bir şeyler duydun mu ?

Eğer tuttuğun takım Galatasaraysa hıç bir transfer için yüzde 80 90 diyemezsin hocam :) tam anlaşıyorsun sonra biraz daha yıllık ücretini düş diyorsun adama ( Kerem Gönlüm'e yapılan olay ilk başta bir teklif sunuldu sonra Efesle görüşüp anlaşamayınca böyle böyle vereceğimiz teklif bu dendi ve daha az bir teklif sunuldu ama Kerem yine de kabul etti Ergin Ataman faktöründen dolayı ) . Nedense Zaza ile anlaşma ihtimalimiz daha fazla Spaya göre çünkü Spa konusu çok farklı kulüp kasasından bir şey çıkmayacağı için tamamen Ünal Aysala bağlı bir dakika sonra bile anlaşılabilir hiç bile olmayabilir . Bir şutör guard ile görüşülüyor ve alınacak ama benim duyduğum isim Bobby değildi ama dediğim gibi 3 4 gün önce konuşmuştum o yüzden son günlerde neler oldu bilmiyorum . Spa gelse de gelmese de şutor guard alınacak .

İnş sponsor firma ile anlasın salon projesini hayata geçirmiş oluruz.Transferden daha önemli bence.

Yönetimin sponsordan istediği ilk madde bu bize yıllık az miktar ver ama senin adını taşıyan salon yapalım onu karşıla diye direttiler ve anlaştılar .

transferlerin hala gerçekleşmemesi can sıkarken bir de manu'nun ayrılma ihtimali çok kötü oldu umarım gelicek hafta güzel haberler alırız

Abi sana saygımız sonsuz.Bildiklerini yazmaktan vazgeçme abi.Yalnız Eyüp Yıldız inatla sponsorlu bütçenin 10 milyon euroyu geçmeyeceğini söylüyor, sen ise 20 milyon euro diyorsun, 2 katı.

https://twitter.com/eyupyildizz/status/482618979274752000

https://twitter.com/eyupyildizz/status/482616718511333376

bu twittleri bu gece attı.Sponsorlu da 10 milyon euroyu geçmez diyor.
Burak sponsordan 20 gelmeyecek zaten sponsorla beraber yönetimin kattığı para ile 25milyon dolar olacak bütçe yönetim mali olarak daha fazla katkı yapacak 15 20 milyon dolar arası .

Yönetimin sponsordan istediği ilk madde bu bize yıllık az miktar ver ama senin adını taşıyan salon yapalım onu karşıla diye direttiler ve anlaştılar .

Bu bence müthiş bir haber . Şutor guar hakkında bilgi verirsen sevinirim hocam bu arada marko durumu nedir sıkıntı olur mu ?

Marko ayrılırsa çok yazık olur hakikatten. Marko gibisini buluruz ama Marko gibi katkı alır mıyız soru işareti... Marko kalmalı...

Bertans ya da Rudez'den biri gelirse güzel olur. Keşke Rudez'le de ilgilensek...

Son dedikodulara göre bi kadro yapayım;

Arroyo-B. Brown-Ender
J. Carroll-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Bertans-Kerem G.
Furkan-Sofoklis

Buna çok sevindim işte..Bu şekilde anlaşmaları çok güzel oldu..Yapalım 15 bin kişilik localı şekilde kendi salonumuzu kendi salonumuz olsun..Sevindirici bu haber..! Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri