• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamon Gordon, Derrick Brown, Ioannis Bourousis ve Bogdan Bogdanovic transferlerini isterim ben şahsen. Erwin Dudley de Türk sayılacaksa, o da kalmalı. 7. yabancı transferi olacaksa da, Marko Markoishvili kalabilir.

Carlos Arroyo (26) / Jamon Gordon (14) / Ender Arslan (?)
Bogdan Bogdanovic (30) / Jamon Gordon (10) / Göksenin Köksal (?)
Derrick Brown (16) / Cenk Akyol (16) / Sinan Güler (8)
Zoran Erceg (20) / Derrick Brown (14) / Kerem Gönlüm (6)
Ioannis Bourousis (24) / Furkan Aldemir (16) / Erwin Dudley (?)

Alalım Jamon Gordon'u dibimizde duruyor, gelmek için can atıyor. Savunmaya güç katar

Jamon Gordon ile ilgili bir girişimimiz oldu mu? Herhangi birşey duyan yada bilen var mı?

Babby Shaq iyi transfer hücum anlamında ciddi fark yaratan bir oyuncu ama onu alıyorsan bir tane de savunması kuvvetli,hoplayan zıplayan bir uzun almak bence şart..
Pocius meselesine gelince foruma ara vermeden önce çok istediğim bir oyuncuydu ve daha real madride gitmemişti o zamanlar..gelirse faydalı olur ama ben bir level daha üstü bir oyuncu alınması taraftarıyım..Jaycee Carrol gibi,Keith Langford gibi

İnşallah SOFO gelmez Ergin hocaya saygım var ama 12-13 dk oynayan bir uzun almamalıyız..Aldıysak bile yanına geriye kalan pivotumuz furkan ile 27 dk'yı paylaşacak atletik bir uzun almamız lazım..Tek başına SOFO hayal kırıklığı olur bence yeterlilik bakımından..!

Ah keşke ZAZA olsaydı..! 20-25 dk iyi bir şekilde faydalanabilirdik..! Savunması SOFO'ya göre net daha iyi tartışılmaz..!

Spa'nın Arroyo'nun yanına geleceğini dusunuyor ve hissediyorum..Ayrıca Marko ile anlaşırız hislerime göre..

Bertans gelirse ben senenin patlamasını yapan oyuncumuz olacağını dusunuyorum..İzlediğim bir oyuncuydu ve büyük potansiyel görüyorum özellikle uzak mesafe atışlarında genetik bir yeteneği var belli..Bilek harika..!

Transferi beklenen oyuncuların oynaması beklendiği mevki benimki ile uymuyor aslında ama daha çok ERgin hocanın kine bakalım

1 numara: iyi şutör ama pas kanallarını çözebilen biri. İnsiyatif alan
2 numara: iyi şutör ve içerigirip penetre edebilen ayağı hızlı
3 numara: iyi ötesi saf şutör dış savunmayı başlatan
4 numara: iyi şutör İkili yardımlaşmalara gelen
5 numara: Boyalı alanda hakimiyetini hissettiren alan boşaltan ikili sıkıştırmalara maruz kalan arkası dönük oynayan oyuncu

Şimdi o bu şu diye herkes ister birini ama hocanın yapısına uygun oyuncuya da dikat etmek lazım. Bertans için3 numara gibi konuşuluyor bence 4numara kendisi. yani 3.75 :) Pocius alınıyorsa Marko'nun kalması mantıksız. Eğer MArko kalıyorsa onun alınması saçma. Çünkü yabancı sınırını optimal kullanmamız lazım. Sezonu genelde yabancılarla götüreceğiz bu belli. Bu anlamda da Sofo ve Arroyo'nun dinlendirilmesi demek bu. İşte o anlamda da artık yerli 5 alternatifleri mi 1 alternatifleri mi daha ikame eder 6. yabancıyı kullanma yerimizi gösterir göreceğiz. Kerem Cenk Sİnan 2-3-4 için iyi alternatif ama Ender ve Furkan için aynısını düşünmüyorum. Bakalım:))

Bu arada Erceg'in geçen sene 5 oynadığını da unutmayalım. Hatta ve hatta çok iyi oynayıp galibiyeti kıl payı kaçırdığımız Madrid ve Moskova deplasmanlarında oynamıştı. Macvan 4, Erceg 5.

Dediğim gibi bilgim yok sadece tahmin. Neden böyle düşündüğümü de yazayım. Pocius Marko yerine düşünülüyorsa bence Marko'nun verdiği çoğu katkıyı veremez bize. Ben Pocius'un Domercant'tan alamadığımız katkıyı almak üzere transfer edilebileceğini düşünüyorum ama 5 numara zayıf kalıyor bu sefer de. Zaten geçen konuşmuştuk. Dışarıdan bakınca aynı tipte oyuncular ama saha içinde verebilecekleri aynı değil bence kısaca.

Özetle;

Arroyo, Ender/Barış
Transfer, Sinan,
Marko, Cenk, Pocius
Erceg, Gönlüm, Bertans
Sofo, Furkan

Böyle bakınca da Bertans yerine 4-5 oynayan bir uzun daha verimli olurmuş gibi geliyor ama nedense Bertans'ın ismi geçiyor, Pocius'un çok az geçti, combo guard geçiyor, pivot geçiyor ama 4-5 oynayan bir oyuncu ismi hiç geçmiyor.
Transfer = Spa olmasını umut ederek
7.yabancı olarak Pocius'u almak sanki biraz işi ucuza kapatmak gibi geliyor bana Kerem abi. 3 numaradan çok savunması kuvvetli, ayakları çabuk delici bir 2 numara daha iyi olmaz mı ?

Ergin hocanin final serisinde epey bir süre Erceg+Ersinle oynayip 5 numara kullanmadigini hatirlatalim. Sofo 12-13 dk Furkan 27 dk denklemi hatalidir yani.

Pocius - Marko değişikliği yaparsak 2 numarayı Jamonttan aşağısı kurtarmaz bizi savunma olarak bence.

Pocius şu anda Marko'nun tırnağı olamaz bence

Eğer Spa Sofo ve Bertansı alırsak hücüm gücü yüksek ama defans gücüde bi o kadar düşük olur. Hem atletik 1 uzunda olmuyacak.
Ergin hoca iyi kadro kurur ama bu kadroyla cok sorun olur.

Arroyo Ender Niko

Spa Sinan

Marko Cenk

Erceg Bertans K.G

Sofo Furkan

6 yabancı oluyor bu kadroya bence Bertans ( çok iyi bir şutor bilekler mükemmel driplink var savascı bir oyuncu 1-2 sene içindede patlamada yapar gibime geliyo ancak Erceg tıkıyo işte o yüzden almamalıyız ) yerine atletik 4-5 numara ( Tyus -- Lawal -- Hamilton )
ve Jamont Gordon tarzı defansı iyi driplingi iyi bir oyuncu almalıyız. Adayımda ( Devin Smith )

draper madridden ayrıldı draper'i 2 numaraya düşünsek iyi bi tercih olmaz mı tabi herhangi bi sakatlığı yoksa

N'dong tarzı bir pivot bulamazmıyız

cenk'in fenere gideceği konuşuluyor.cenk benim bu takımda en çok sevdiğim oyuncu ve gitmesine en çok üzüleceğim oyuncu, hem de fenere gitme ihtimali beni kahreder.umarım böyle bir şey olmaz.biz transferlere kitlenmişken elimizdeki oyuncuları kaybetmeyelim.

dorsey olsa iyi olur pivotta ama sofoyada hayır denmez yeteri kadar iyidir centerda

Arroyo-Draper(Huertel)-Langford-Marko-Bertans-Erceg-Sofo. Türkler Cenk-Ender-Furkan-Keremx2-Sinan-Nikolov. Beni fazlasıyla tatmin eder.

Arroyo-Draper(Huertel)-Langford-Marko-Bertans-Erceg-Sofo. Türkler Cenk-Ender-Furkan-Keremx2-Sinan-Nikolov. Beni fazlasıyla tatmin eder.

jamont Gordon geri dönmeyecekse bencede draper bizim için ideal veya hickman :)

Center için mümkünse Tibor Pleiss da düşünülebilir. Undersized adamlarla idare etmeye çalışıyoruz ne zamandır. Biraz da boyunu avantaja dönüştüren adamları deneyelim.

Cenk'in Fenere gitmesi çok kötü olur. Bu kadar sağlam karakterli birinin böyle bi hata yapması ciddi manada üzer beni.

Umarım bi menajer oyunudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri