• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Center için mümkünse Tibor Pleiss da düşünülebilir. Undersized adamlarla idare etmeye çalışıyoruz ne zamandır. Biraz da boyunu avantaja dönüştüren adamları deneyelim.

Ergin ataman kalın adam istiyor Center'a ondan undersized adamlara kalıyoruz zaten :) gecen sene jawai bu sene sofo gerçi gecen senede sofoyduda sofo gelmedi bize :)

Cenk'in Fenere gitmesi çok kötü olur. Bu kadar sağlam karakterli birinin böyle bi hata yapması ciddi manada üzer beni.

Umarım bi menajer oyunudur.

Parayı basan alır ya öyle düşünüyorum. Ayrıca Cenk fenerbahçeli diye biliyorum.

Cenk'in Fenere gitmesi çok kötü olur. Bu kadar sağlam karakterli birinin böyle bi hata yapması ciddi manada üzer beni.

Umarım bi menajer oyunudur.

Bildiğim kadarıyla son zamanlarda Cenk'te menajerini değiştirip Misko ile anlaştı. Kontrat döneminde klasik "Misko rules" oyunları bence bu söylentiler. Furkan'da da böyle olmuştu. Cenk bildiğim kadarı ile iyi bir Galatasaray'lı ve iyi bir karakter. Fb'de oynayacağını sanmıyorum.

Cenk Fenerbahçeli değil, Galatasaray'lıdır. Bunu final serisinde ortaya koyduğu 'karakter'den çok net anlayabiliriz en basitinden. Sinan, Cenk, Furkan Galatasaraylı oyunculardır.

Sofo'nun kariyerindeki takımlara baktığımızda hep final-four'da olan ekipler olduğunu görüyoruz. PAO, OLY, Maccabi hem basketbol kültürü yüksek, hem de son yılların dominant takımları. Sofo 17-18 dk ortalamayla bile oynasa yeterli olur. Çünkü artık Furkan'ın 20-25 dk.'lara çıkması lâzım. Sofo bazı zaafları olsada önemli ve özel bir oyuncu.

Barış Ermiş, Ender'den çok daha dengeli bir guard. Ben kesinlikle Barış Ermiş'in çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Cenk ya iyi bir Galatasaraylı ya da iyi Galatasaraylıymış gibi takılıyor..zira kendisi de Ender de bana hep Galatasaraylı olduklarını düşündürdüler ve ikisinin de böyle demeçleri var sanırım.
ama diğer yandan da iş para ve karakter tartıya konduğunda hangisinin ağır bastığına bakar biraz da..
ben bir basketbolcunun Galatasaraya gelmeden önce twitterdan haydi Cimbomum filan yazıp sonra Fenerbahçeye gittiğinde Fenerliyim dediğini de gördüm:))

Üniversite sınavından sonra artık takıma daha rahat kafa yorabiliyorum.

Markoishvili - CSKA konuşuluyor, şahsen gidecekse yerini Micov'la doldurabiliriz diye düşünüyorum. Tabi bizi tercih ederse. Öncelik Markoishvili olmalı tabi.

1-2 oynayabilen combo konusunda Bo McCalebb, Dontaye Draper, Andrew Goudelock olabilir. Eğer sağlam bir 2 numara alırsak 1 numaraya maliyeti düşürmek için Brad Wanamaker veya Marques Haynes'i de yazabiliriz. ABD'li guard arıyorsak, gözümüzü biraz İtalya'ya çevirmekte fayda var.

Zoran Erceg'in kalacağını ve Bertans'ın geleceğini düşünürsek o pozisyon şuan için kapalı kalsın.

Kangrenimiz 5 numaraya neyi kimi istediğimizi bir türlü belirleyemiyoruz. Samardo Samuels, Gani Lawal, Sofo, Maric veya Voigiukas ideal olabilir.

Cenk ya iyi bir Galatasaraylı ya da iyi Galatasaraylıymış gibi takılıyor..zira kendisi de Ender de bana hep Galatasaraylı olduklarını düşündürdüler ve ikisinin de böyle demeçleri var sanırım.
ama diğer yandan da iş para ve karakter tartıya konduğunda hangisinin ağır bastığına bakar biraz da..
ben bir basketbolcunun Galatasaraya gelmeden önce twitterdan haydi Cimbomum filan yazıp sonra Fenerbahçeye gittiğinde Fenerliyim dediğini de gördüm:))

Ender'i bilemem ama Cenk fenerbahçelidir. Kendi takımımda bir fenerbahçelinin oynaması bana sıkıntı yaratmaz eğer mücadele ediyorsa ama fenerbahçeye gitmemesi için bir engel yok bence.

benim tahminim ender takımda kalacak ve o bolgeyi barısla yedekleyecegiz kısa zaman icinde bu hamleler olacaktır

Bu arada transfer sezonu da resmi olarak açıldı. 1 temmuz.

Ya Allahan bırakın Cenk ile anlaşıldı meraklanmayın :)

Spanoulis ????

Ardaşlar CENK de ENDER de bence kalıcaklar bizde..Şu yalancı basına pek aldırış etmeyelm derim ben şahsen..! ;)

Cenk de Ender de Fenerli diye biliyorum ama profesyonel Dünyada takım önemli değildir.Bu oyuncular formayı terletip elinden geleni yaptı yapıyorlar böyle yaftalayip zan altında birakmak ya da birakmam yanlış olur.

Cenk ile anlaşılır umarım Barış gelecekse Ender gidebilir

Ya Allahan bırakın Cenk ile anlaşıldı meraklanmayın :)

Sofo olayı kesin bitti mi ? Bir de Spa ile ilgili bir gelişme var mı ?Bu hafta kritik diyorlardı.Seni her yakaladığımda soru soruyorum ama rahatsız etmiyorumdur umarım

Bu sene bize yapılanlar karşısında Ünal Başgan ın yanlarına bırakacağını sanmıyorum ve bütçe konusundada zaten yönetim 42 milyon Tl erkek basketbol takımı bütçesi açıklandı oda yaklaşık 13-14 milyon Euro eder. liv Hospital dan yıllık benim bildiğim kadarıyla 5 Milyon Dolar alınıyordu.
Pegasusla yıllık 5 Milyon Euro luk bi sözleşme imzalasak kafi bence 18-19 milyon Euro yla ne kadrolar kurulur.
Bende bu düşüncelerim doğrultusunda bi kadro kurdum.

PG Arroyo Barış ( sözleşmesi feshedilmiş gün itibariyle) Nikolov

SG Spanuolıs Sinan Darden

SF Markosvili Cenk

PF Erceg K.G

C Sofo Furkan Tyus

Kadroya bakacak olursak Spa gibi 2 sene Eurolegue Şampiyonu olmuş
Darden gibi 2 sene Eurolegue finalinde oynamış
Bu senenin Eurolegue şampiyonu olmuş Sofo ve Tyus gibi oyunculardan ve
2 seneden beri vazgeçilmez Arroyo'yla bu kadro neden F4 yapmasın neden şampiyon olmasın.

Bu kadroya da birde salonumuz olsa bi 20.000 kişilik Eurolegue de her maç full çeker bu kadro.
O taraftar desteğiyle de hiç bir kimse bu atmosferden de canlı çıkamaz.

Duy sesimizi Ünal Başgan !!!!!!!!

Kerem Tunçeri Galatasaraylıda ne yararı dokundu , Cenk candır :)

Eğer sahada taraftara, formaya ve camiaya bir terbiyesizlik yapmıyorsa bir oyuncu, elinden geldiğince çabalıyorsa içinde hangi takımı tuttuğu önemli değildir gönlümüzde yeri vardır. Cenk de Ender de iyi günleri kötü günleri oldu ama 1 kere bile Galatasaray'a yakışmayacak harekette bulunmadılar bu forma altında. Kalırlar veya giderler ama benim gönlümde asla kötü anılarla yer edinmeyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri