• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 melyon avro bütçen var. Marko elden kaçıyor, Sofo'yu alamıyorsun, Bertans pahalı..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sofo valizleri hazırlamış beyler. Teyitli..

Başlığı değiştirin bence adminler, tercihim "Transfer Goygoyları ve Duyumculara Hürmet Ayini"

javtokas sakatlandı haberleri vardı geçen gün . sakat oyuncuyla nasıl ilgilenebiliriz mantık.!

Macabi veya biz sfo ile ilgileniyoruz ! iki takımda dün gece belli mesafe kat etti,ancak macabi bizden daha istekli diyorum siz anlayın Bertans ile ilgilenildiği doğru ancak bu oyuncu olmaz ise olmazımız değil.Spanın alternatifi düşünülmüyor sebebini siz tahmin edin.Marko ve Cenk Cenk'in kalacağı kesin gibi ama marko durumuna göre şimdiden belli menejerlere 600 bin ile 1mil . aralığındaki oyuncu profillerini istediklerini biliyorum.

Benim anladığım Spa olmazsa olmazımız?

Her iki üç saatte bir foruma giriyorum. Ha Spanoulis geldi mi diye değil sadece Marko ile ANLAŞILDI haberini duymak için benim için her şeyden önemli !

Ergin Ataman'ın dediği gibi bir çok oyuncu öneriliyor.Bu oyuncular ile ilgileniyoruz gibi gösteriliyor.Javtokas bunların en bariz örneği bence.

javtokas sakatlandı haberleri vardı geçen gün . sakat oyuncuyla nasıl ilgilenebiliriz mantık.!

Sakatlığından dolayı Dünya Kupasında forma giyemeyecek benim de aklım almıyor. Hele Alex Maric ismi neden sürekli geçiyor hiç anlamıyorum.Geçen sene de twitter dan Özyer Jawai olmazsa adaylarımız Maric ve Shermadini demişti

Javtokası geçen yıl 3. pivot olarak istemiştim,sağlam ve ucuz ise yine isterim

Fatih Solak la ilgilenelim bari !!

Marko yerine Pocius gelirse ciddi anlamda o pozisyonda zayıflarız

Şube sorumlumuz bütçe olarak geçen senenin altında olacağız "yalanını!!!" söylerken biz buralarda kendi yarattığımız 20 milyon avroluk bütçeyle oyuncuları kaçırıyoruz. Zaza, Spanulis, Sofo, Bourosis gibi yıldızları son anda elimizden kaçırıyoruz. Para cepte kalıcak vallahi, harcayacak yer bulamıyoruz...

Şube sorumlumuz bütçe olarak geçen senenin altında olacağız "yalanını!!!" söylerken biz buralarda kendi yarattığımız 20 milyon avroluk bütçeyle oyuncuları kaçırıyoruz. Zaza, Spanulis, Sofo, Bourosis gibi yıldızları son anda elimizden kaçırıyoruz. Para cepte kalıcak vallahi, harcayacak yer bulamıyoruz...

Mali genel kurulda erkek basketbola harcanacak para 40 milyon tl denildi. Sırf bu para 13-14 milyon avro. Şube sorumlusu önce toplantılara girebilsin.

Bana Bertans'ın buy-out'u fazla cümlesi inandırıcı gelmedi. 200 bin euro çünkü bonservisi.

katılmıyorum . Sofoyu ,Bertans ı almak için illa 20milyon euro bütçemiz olması gerekmiyor. Maccabi nin bütçesi de o kadar değildi ve kadrosunda Hickman , Sofoyu barındırabiliyor.Sorun meziyetsizlik bence.

Sakin olmakta fayda var, tamam çok lüks oyuncular gelmesin ama artık sakatlık riski olan ve son baharını yaşayan oyunculardan vazgeçmemiz gerekiyor bence.

Lasme hazır boştayken alacaktık çok maliyetli olmazdı ve yanına bir uzun daha alabilirdik.Sofo-Furkan-Lasme güzel olurdu.

İsmail Şenol, gayet dikkate alınacak birisi. Onun dediklerine bakınca ''güler misin? ağlar mısın?'' durumu ortaya çıkıyor.

Maccabi elinden 2 önemli ismi gönderince sofoyuda haliyle bırakmak istemiyor. Haberlerden çıkardığım sofoyu bizde Maccabi de çok istiyoruz bakalım kime gidecek. Atletik bir uzun benim de isteğim fakat ergin hoca faktörü var.Geçen sene jawai bu senede sofo Haberleri zaten kafasında olan 5 numara profilini belli ediyor.

Bir bakıma da sofoyu istiyorum çünkü
Sofoyu türkiye tutabilecek hiçbir Pivot yok ayrıca oynadığı süre boyunca iyi skor katkısı veriyor. Furkan ile birlikte bütün sezon o bölgeyi idare edebilirler mi yoksa ergin hoca 4 numaradan 5e kaydırma yaparak mı oynar bilemiyorum.Benim önerim eğer sonradan türk olan oyuncuların yabancı problemi ortadan kalkarsa michael Wright tercih edilebilir kendisi aslen 4 numaradır ama 5 de de sırıtmaz bu sene 15 geçen senede 20 sayı ortalama ile oynadı mersinde.

Ender konusunda artık ısrar edilmesin hele maaş artışı istiyorsa hiç edilmesin boşta kerem gibi bir tecrübe abidesi var bu sezon türk Telekomdaki istatistiklerine baktım asist olarak gayet iyi 11 asist yaptığı maçlarda var.O olmadı ne yapacağı belli olan barış var ender gibi bir maç oynayıp 5-6 maç yatmıyor.

Robertas Javtokas bu vakitten sonra degil transfer etmeyi, transfer havuzunda bile olmamasi gerekir madem butce ve hedefler yuksek tutuyorsak..Ismail Senol un dedigi sayet dogruysa, isminin bile anilmasi yazik gercekten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri