• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Ülker'de Semih Erden'i açıklar yakında.Aman iyi ki biz almadık.

Fenerbahçe Ülker'de Semih Erden'i açıklar yakında.Aman iyi ki biz almadık.

Ajinca hamlesi yaparlar mı bizimkiler?

Bir de NBA'de başarılı olacağım diye tutturup yeniden İran'a dönen ve kalıbına göre iyi bir atlet olan Haddadi gündeme gelir mi?

Ajinca hamlesi yaparlar mı bizimkiler?

Bir de NBA'de başarılı olacağım diye tutturup yeniden İran'a dönen ve kalıbına göre iyi bir atlet olan Haddadi gündeme gelir mi?

Şuan için belli değil.Benimde bir bilgim yok şuan ama Jawai ve Sofo gibi tercihler Koç'un tercihini ortaya çıkarıyor o tarz oyunculara bakmak gerekiyor.
Ben Dorsey'i isterim mesela.Kötü yada iyi seviyorum bu adamı :)

Şuan için belli değil.Benimde bir bilgim yok şuan ama Jawai ve Sofo gibi tercihler Koç'un tercihini ortaya çıkarıyor o tarz oyunculara bakmak gerekiyor.
Ben Dorsey'i isterim mesela.Kötü yada iyi seviyorum bu adamı :)

Geçen sezon bir ara Haddadi ile ilgilendik ya da bir önceki sezon şimdi hatırlamıyorum. Ajinca bizim ligi dağıtır çünkü hiç bir takımda o'nun gibi bir atlet yok.

Sen parayı versende adamlar senden süre istiyorlar bekliyorsun.Transfer uzun bir süreç.Dediğin isimler gündeme gelebilir. 10 Temmuz'a kadar transferin bitmesi gerekiyor.

Sponsor belli olsa şu belirsizlikler ortadan kalksa,hızlı olmamız lazım artık

Herşey o kadar olumsuz gidiyor ki spanoulis transferi çok daha büyük önem kazandı şu an

Spanoulis'le gerçekten ilgileniyorsak Maric, Javtokas veya Sofo isimleri gerçekçi gelmiyor bana. Her şeyden önce Spanoulis'ten maksimum verim alan bir Olympiacos sistemi var gözümüzün önünde ve burda çok açık belli ki pivot pozisyonu için bakmamız gereken oyuncu profili pick and roll oynayabilen, savunmada bekçi özelliği olan ve pota altını karartan, rakip pota altında bitiriciliği yüksek isimler. Maric, Javtokas ve Sofo bu profile uyan oyuncular değiller. Gözümüzün önünde Lasme Efes'e gitti bu özellikleri olan bir oyuncu olarak (Efes'le kontrat yarıştıramazdık kabul ediyorum). Gündemde olduğu söylenen isimler pota altında belirli yerlerde topu aldıklarında iş yapan, kısa sürelerde maksimum performans verme özelliği olan isimler. Görünüşe göre ya Spanoulis'te pek ısrarcı değiliz, ya pivot isimler gerçekçi değil ya da kafayı yedik bambaşka işler deniyoruz. Ortası pek yok şu durumda.

Javtokas ve Maric' i beğenmiyoruz ama son 2 senedir Olympiakos' da oynamış olan Joey Dorsey, Kyle Hines ve Richard Dunston' ı daha önce kim tanıyordu?
Dikkat ederseniz Olympiakos piyasası olan uzun transferi yapmıyor; bu tarz isimlerle Galatasaray anlaşşsa, kim bu adamlar diyerek Özyer' i ve/veya Ataman' ı yerden yere vururuz.

Arda Bey,bence bizim de takımımızda 4-5 tane kaliteli Yunanlı olsa emin olun kimse karşı çıkmaz.Ender-Cenk-Sinan-Furkan en az Spa gibi Printzeis gibi Perperoglou gibi Sloukas gibi katkı verse neden Dorsey-Hines alındı diye yerden yere vurulmaz.Adamların o lüksleri var ama bizim yok..

Ajinca bence çok üst düzey değil
İstatistikler yanıltıcı. Boyuns göre iyi orta mesafesi var sadece.Fiziken bayağı bayağı güçsüz ince uzun,pota altı bitiriciliği kötü,post up savunması kötü. Hiç bir işe yaramaz bizim takımda

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ajinca bence çok üst düzey değil
İstatistikler yanıltıcı. Boyuns göre iyi orta mesafesi var sadece.Fiziken bayağı bayağı güçsüz ince uzun,pota altı bitiriciliği kötü,post up savunması kötü. Hiç bir işe yaramaz bizim takımda

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Atletizmi sayesinde Avrupa'da fark yarattı. İyi ribauntçu ve bana göre güçsüzlükten değil daha çok hırs eksikliğinden bazen eksik kalıyor. Benim ki öneri sadece Dorsey olsa tadından yenmez lakin Barca'da durumu ne bilmiyorum. Barca bırakır mı bıraksa bize yar olur mu?

Atletizmi sayesinde Avrupa'da fark yarattı. İyi ribauntçu ve bana göre güçsüzlükten değil daha çok hırs eksikliğinden bazen eksik kalıyor. Benim ki öneri sadece Dorsey olsa tadından yenmez lakin Barca'da durumu ne bilmiyorum. Barca bırakır mı bıraksa bize yar olur mu?

Dorsey - Furkan rotasyonuna kağıt üzerinde 10 sayıdan fazlası yazılmaz. Bizim pota altından pick - roll oynamaya başlamak gerek aksi taktirde verim alamayız. Savunma yönünden Erceg'i dengeleriz ama hücumda dış oyunculara bağımlılığımız artar. Maric - Javtokas ikilisine göre savunması daha tatmin eder ama hücumdaki üretkenlik azalır.

Dorsey - Furkan rotasyonuna kağıt üzerinde 10 sayıdan fazlası yazılmaz. Bizim pota altından pick - roll oynamaya başlamak gerek aksi taktirde verim alamayız. Savunma yönünden Erceg'i dengeleriz ama hücumda dış oyunculara bağımlılığımız artar. Maric - Javtokas ikilisine göre savunması daha tatmin eder ama hücumdaki üretkenlik azalır.

Savunma bana göre daha önemli. Pota altından uzak tutarsan rakiplerini önemli avantaj yakalarsın. O zaman Erceg'e bile katlanırım.

Savunma bana göre daha önemli. Pota altından uzak tutarsan rakiplerini önemli avantaj yakalarsın. O zaman Erceg'e bile katlanırım.

Savunma tabii ki önemli ancak hücum üretkenliğiyle dengeleyemezseniz elinize bir şey geçmez. Baktığınız zaman Tomic - Dorsey rotasyonunda Tomic neredeyse bütün pis işleri yapıp hücumda büyük katkı verirken Dorsey sonradan oyuna girip Nachbar - Lampe ikilisinin savunma zaaflarını dengeleyen bir rolde oluyor. Bizde de -örnek veriyorum- Krstic gibi bir isim olsa 25-30 dakikalık sürelerle post up - orta mesafe - biraz da pick - roll kaynaklı hücum çeşitliliği sağlayıp yerini Dorsey'e bırakır o da Erceg'in savunma zaaflarını kapatır, Erceg'den sayı katkısı almaya çalışırız. Ancak Furkan - Dorsey ikilsiyle sezona başlamak çocuğun ölü doğmasından farksız olur bence.

Aynen abi şöyle söyleyeyim yeni nesil araçlarda triptonik vites varya biri arabanın gitmesi gerektiği vitese getiriyor ikinci bir üst vitesi hazırda tutup vites geçişlerinde arabanın zaman kaybetmesini engelliyor.Sanırım çok sağlam özetledim ben bile şaşırdım:)

Puhahahahhahahaaa

Net şutör arıyorsak Jimmer Fredette düşünülemez mi acaba? NBA'de tutunabilecek gibi durmuyor. Bir ara Panathinaikos ile adı geçmişti. Buralara gelirse büyük fark yaratır.

Ajinca rüya gibi, alabileceğimizi sanmıyorum, keşke alsak. Post, ribaund, blok ne ararsan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri