Sofo yalan olduysa Paul Davis'i kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirip alalım eğer sakat değilse Furkan - Davis çok iyi ikili olur
Kapsamlı bir sağlık kontrolü ve Galatasaray!!
Sofo yalan olduysa Paul Davis'i kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirip alalım eğer sakat değilse Furkan - Davis çok iyi ikili olur
Fenerbahçe Ülker'de Semih Erden'i açıklar yakında.Aman iyi ki biz almadık.
Spanoulis falan gelmeyecek abi. İlgilendiğimizi bile düşünmüyorum. Buy-out'suz Langford'a pahalı deniyor. Spa'ya bir de buy out ödenecek. İmkansız o iş.
Ajinca hamlesi yaparlar mı bizimkiler?
Bir de NBA'de başarılı olacağım diye tutturup yeniden İran'a dönen ve kalıbına göre iyi bir atlet olan Haddadi gündeme gelir mi?
Şuan için belli değil.Benimde bir bilgim yok şuan ama Jawai ve Sofo gibi tercihler Koç'un tercihini ortaya çıkarıyor o tarz oyunculara bakmak gerekiyor.
Ben Dorsey'i isterim mesela.Kötü yada iyi seviyorum bu adamı![]()
Javtokas ve Maric' i beğenmiyoruz ama son 2 senedir Olympiakos' da oynamış olan Joey Dorsey, Kyle Hines ve Richard Dunston' ı daha önce kim tanıyordu?
Dikkat ederseniz Olympiakos piyasası olan uzun transferi yapmıyor; bu tarz isimlerle Galatasaray anlaşşsa, kim bu adamlar diyerek Özyer' i ve/veya Ataman' ı yerden yere vururuz.
Ajinca bence çok üst düzey değil
İstatistikler yanıltıcı. Boyuns göre iyi orta mesafesi var sadece.Fiziken bayağı bayağı güçsüz ince uzun,pota altı bitiriciliği kötü,post up savunması kötü. Hiç bir işe yaramaz bizim takımda
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Atletizmi sayesinde Avrupa'da fark yarattı. İyi ribauntçu ve bana göre güçsüzlükten değil daha çok hırs eksikliğinden bazen eksik kalıyor. Benim ki öneri sadece Dorsey olsa tadından yenmez lakin Barca'da durumu ne bilmiyorum. Barca bırakır mı bıraksa bize yar olur mu?
Dorsey - Furkan rotasyonuna kağıt üzerinde 10 sayıdan fazlası yazılmaz. Bizim pota altından pick - roll oynamaya başlamak gerek aksi taktirde verim alamayız. Savunma yönünden Erceg'i dengeleriz ama hücumda dış oyunculara bağımlılığımız artar. Maric - Javtokas ikilisine göre savunması daha tatmin eder ama hücumdaki üretkenlik azalır.
Savunma bana göre daha önemli. Pota altından uzak tutarsan rakiplerini önemli avantaj yakalarsın. O zaman Erceg'e bile katlanırım.
Aynen abi şöyle söyleyeyim yeni nesil araçlarda triptonik vites varya biri arabanın gitmesi gerektiği vitese getiriyor ikinci bir üst vitesi hazırda tutup vites geçişlerinde arabanın zaman kaybetmesini engelliyor.Sanırım çok sağlam özetledim ben bile şaşırdım![]()