• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cetincali'nin detay bilgileri olsa kendi ajansinda yayinlar, kolpa haberleri cin seddine ulasmis bir adam.

Bu viraller darlamaya basladi, transferleri yapsakta herkes isine baksa.

Bence bu bekleyiş ya da durgunluk sponsor konusundan kaynaklı yanı görüşmeler devam ediyor..Küçülme filan olmayacak bence.3 puan denen sallamasyoncu site kendince yorumlamış..Ben sponsor işi netleşirse tatmin edici isimler alacğaımızı duşunuyorum..Bir kaç güne belli olur..! Hayırlısı..!

Hickman-Bogdan-Gouddelock

Bunlarda gram akıl yok piyasada ki en iyi oyunculardan en kötü takımı kurdular yine :)

İyi Kadro planlaması yapmadılar ama en kötü demekte haksızlık renkdaş :)

Bu oyunculardan kurulabilecek en kötü takımı kurduklarını kastettim :).Hadi Hickman neysede goudelock ve Bogdanı aynı anda almanın bence mantığı sıfır.Bojan ve Zoricte kalacaksa hiç korkmaya lüzum yok bu arkadaşlardan :)

En kotu biraz abarti olmus:) Ama evet iyi degil kesinlikle

Ben Bogdan'i bizim takimda gormek isterdim. Bize cok faydali olurdu

Açıkcası transfer yapmayacağımızı düşünmeye başladım. Bu sessizliğin altında çok farklı nedenler var ama şube yöneticileri taraftarları iplemediği için burada senaryo yazmaya başladık. Bizim hedefimiz kafamızdaki kadroları paylaşıp gelen yorumlarla beraber kadroları değerlendirmek olacaktı ama bu bile çok görüldü.

Vougouikas, Pana'ya gidecek yüzde 90 gibi bir ihtimalle hem de!

En kotu biraz abarti olmus:) Ama evet iyi degil kesinlikle

Ben Bogdan'i bizim takimda gormek isterdim. Bize cok faydali olurdu

Isim isim bakacaksa ben yazdığım isimlerin hepsini takımda görmek isterim birer birer Hickman'ı çok yazdım mesela ama ben kadro kimyasının çok zayıf olacağını düşünüyorum Fenerbahçenin. üçünü birden almanın hiç bir mantıklı açıklaması yok Emir salağına kalacaklar yine oyun kur diye filmin sonunda :)

Bu oyunculardan kurulabilecek en kötü takımı kurduklarını kastettim :).Hadi Hickman neysede goudelock ve Bogdanı aynı anda almanın bence mantığı sıfır.Bojan ve Zoricte kalacaksa hiç korkmaya lüzum yok bu arkadaşlardan :)

Korkulmaması noktasına imzamı atarım.

Bizim sponsorlukta bir gelişme var mı acaba ? Transferleri yapmak için sponsor bekleniyor gibime geliyor. Bu arada Goudlock, Hickman gibi oyunculardan NBA'de çok var, sponsor ayarlanırsa en kötü yabancılarımız onlar ayarında olur...

Bizim sponsorlukta bir gelişme var mı acaba ? Transferleri yapmak için sponsor bekleniyor gibime geliyor. Bu arada Goudlock, Hickman gibi oyunculardan NBA'de çok var, sponsor ayarlanırsa en kötü yabancılarımız onlar ayarında olur...

NBA de tutamayan oyuncuların avrupada nasıl fark yarattığını hepimiz biliyoruz dediğin gibi o tarz hatta daha iyileri bulunabilir fakat daha sponsorun bulunmadığı bir ortamda bunları konuşmak hayalden öteye gitmiyor

Vay arkadaş ne çok Jamon Lucas Gordon'u seven isteyen varmış.Şu takıma hocanın seçeceği her türlü transfer Jamon'dan daha iyi katkı verir , eminim hoca Jamon'u almaz çünkü onun takıma bişey katmayacağını hoca da biliyordur.Jamon Gordon vasat bir oyuncudur , gelirse en fiyasko transferimiz olur.Hani şu saatten sonra Ship'i almak gibi bişey.3 sene önce iyi olabilirlerdi , şu an yapılabilecek en kötü tercih olur Gordon.Ben hücumda kitlenen dakikalarca sayı atamayan takım görmek istemiyorum hoca da istemiyordur.Alacağımız kısa oyuncunun hücum potansiyeli daha iyi olacaktır bence.Bedavaya oynayacagını bilsem istemem gelmesini.

Dostum alınma ama, Jamon Gordon gibi bir adamı bulamayız piyasada. Çok iyi bir oyun kurucu olmasının yanında, defansı da üst düzey. Böyle bir oyuncu arıyorsak, ideal olur.

Genel Kurulda bütçe 40,7 milyon TL idi ama revize edildi bütçe, 30 milyon TL civarı olacak..

AB vatandaşlığı konusunda ise dava açılalı 1 sene oldu, Mahkeme AB konusunda bakanlıktan görüş bekliyor ama yetkili merciler işi uzatıyor yani sizin anlayacağınız siyasi bir müdahale var uzun zamandır bu kararın çıkmaması için TFF ve TBF'de engellemek için ellerinden geleni yapıyor..

Askerde uygun adım sayardık HER ŞEY VATAN İÇİN diye, şimdi Siyasiler ve Federasyonlar uygun adım sayıyorlar HER ŞEY FENER İÇİN diye..

Genel Kurulda bütçe 40,7 milyon TL idi ama revize edildi bütçe, 30 milyon TL civarı olacak..

AB vatandaşlığı konusunda ise dava açılalı 1 sene oldu, Mahkeme AB konusunda bakanlıktan görüş bekliyor ama yetkili merciler işi uzatıyor yani sizin anlayacağınız siyasi bir müdahale var uzun zamandır bu kararın çıkmaması için TFF ve TBF'de engellemek için ellerinden geleni yapıyor..

Askerde uygun adım sayardık HER ŞEY VATAN İÇİN diye, şimdi Siyasiler ve Federasyonlar uygun adım sayıyorlar HER ŞEY FENER İÇİN diye..

Peki buna sponsor dahil mi degil mi?

Jamon ilk adı geçtiğinde istememiştim hiç ama mantıklı düşününce faydası çok olur.Her şeyden önce Arroyo'yu bitirici rolünde kullanabiliriz Lakovicin yapamadığını Arroyo yaparsa ki yapar Oktay Mahmudi zamanında ki o mücadeleci takımı daha kaliteli isimler üzerinden kurabiliriz.

Arroyo - Pullen-Barış - Nikolov
Pocius - Sinan
Markoishvili - Maciulis-Cenk
Erceg - Kerem
Maric - Furkan

maciulis yerine 3-4 oynayan bir oyuncu alına bilir. pocius yerine daha az maliyetli genç bir siyahi bir oyuncu olabilir .

5 temmuz olmuş millet transferini bitirmiş biz hala sponsordan bahsediyoruz burda sabah akşam kadrolar yazıp takımı düşünsek de nafile baştakiler kabiliyetsiz en çok üzüldüğüm abdi ipekçiyi dolduran taraftarımız ve 17 haziran duruşundan sonra tbfye ve fb ye karşı hesap sorulmasını bekleyen camiadır.

David Logan Sassari'de, onu da atalım adaylardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri