• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Ersin Dağlı'yı bırakmamız lazım

Bana kızıcaksınız arkadaşlar ama o kadar Spa , Langford falan ilgilendik. Azcık Bogdan laa ilgilensek belki alırdık. Ve Arroyo-Bogdan efsane bi ikili olurdu

1.3M€ boyout ve yıllık 900b€.. Parası yine bizi aşardı gibi.

Zaten bir pivot alıp, bir de 3-4 oynayabilen düşünüyoruz yanılmıyorsam 4 numarayı. Ersin de kalırsa gerektiğinde pivot pozisyonunda kullanabilirsin. Yeter ki lakayıt oynamasın.

Arroyo - Ender - Nikolov
Spanoulis - Gordon - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Dudley - Kerem
Ajinca - Furkan

Yapacagimiz 3 transferdi onuda elimize yuzumuze bulastirmasak iyiydi.

Her gecen gun aleyhimize isliyor. Piyasada kalan adamlar belli ki bir tek biz transfer yapmayacagiz. Fiyatlari artar onlarin da Bu sebepten. Sinirim bozuluyor Efes ve Ulkerspor transfer yaptikca. Kerem Gonlum u dahi aciklamadilar. Bir sikinti var ciddi ciddi.

Gecen sezon transferler Temmuz sonunda aciklanmisti, huyumuzdur zaten.

AB vatandaşlığı için bir dava açtılar sözde ses seda yok.

Lütfi Arıboğan'a soruldu "bu dava açılmadı mı yoksa" diye. "Hayır açıldı" dedi Bireysel olarak açılmış bu davalar Kulüp takipçisiymiş:)) Ama dediğin gibi hiç duyamadık bir daha

Dün paylaşıldı bu haber. Zaten 3puandan alınmış.

Göreve gelirken sloganı başarı başarı başarı olan bir başkanın küçülmeye gideceğini düşünmüyorum. Başarı için ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor. Rakiplerimiz star isimleri getiriyor biz de şubeyi emanet ettiğimiz adamdan trip yiyoruz.

Mali genel kurulda kabul edilen bütçe 40 milyon tl. 8,5 milyon dolar 17 milyon tl ettiğine göre arada revize mi oldu bütçe?
Yok bütçe böyle idiyse

Tekrar soruyorum 8,5 milyon dolar bütçeyle

1,7-1,5-1,1-0,7 = 5 milyon dolar 4 kişiye nasıl veriyorsunuz?

Ersin dağlı çok sevdiğim bir oyuncudur fakat her geçen sene performansında bir düşüş var belki aldığı dakikalar fazla değil ama hem savunma hemde hücumdaki düşüşü gözle görülür derecede. Kendisinin türk Telekomda oynarken ki avrupa maçlarını seyretmek benim için zevkti tutku ile birlikte en büyük silahıydı Telekomun en belirgin özelliği de orta mesafeleri serbest atış atar gibi atması efes tercihi onun için hata oldu.

Yani demem odur ki, elimizdeki bu devşirme hakkını, en büyük rakiplerimizden bu sene güçlü bir pota altı oyuncuları olan efes ve ona nazaran daha yumuşak olan fülkere karşı aldığı sürede daha fazla katkı verecek birinden kullansak daha iyi mi olur

Bahsettiğim kişi michael Wright türk olduktan sonraki adı ile Ali Karadeniz hepinize yaşı vb nedenlerle olumsuz gelebilir ama ben ona istikrar abidesi olarak bakıyorum burda önemli ölçüdüm bunun sürekli olması ve Ali karadeniz belli bir limitin altına hiç inmeyen ve her gittiği takımda fazlasını veriyor. Mersinde öğrenci olmam dolayısı ile 2 senedir maçlarını izleme şansım oldu bu sene 15 geçen senede 20 sayı ortalama yakaladı ve ligimizin sayı kralıydı geçmişte türk Telekom Trabzon ve beşiktaşta çok yüksek ortalamalar yakalamış şöyle bir geçmişine baktımda Polonya Liginde Alba berlinle almanya şampiyonluğu var hatta zamanında amerika genç Milli takımının 98 dünya şampiyonasında en skorer oyuncusuydu.

Bu adam her gittiği takımda olduğu gibi bizede belli seviyede katkı verecek el seviyesinde yeterli midir değil midir tartışılır fakat şundan eminim katkısı ersinden fazla olur.

O zaman Ersin Dağlı ile devam ediyoruz demektir. Formda bir Ersin takıma faydalı olacaktır. Bu durumda bir yabancı uzun alıp 4-5 bölgesini tamamlamış oluruz.
Ancak benim düşündüğüm konu hiç bir şey olmamış gibi bu lige devam edecek miyiz ?

Sanırım bu konu yanlış anlaşılmış. Türkiye'de bu kuralı karşılayabilen sadece Emir Preldzic var. Çünkü milli takımda oynama şartı getirmişler. :) şaşırdık mı hayır :)

Maas butcesi 13 milyon dolar civari arkadaslar. 8.5 olmaina imkan yok. 40 milyon tl genel butce yani 18 milyon dolar. 4-5 civari oyuncu harici harcamalar kalani oyuncu maas butcesi.

13-14 milyon oyuncu butcesiyle de bogdana 1.9 milyon(1.3 m euro) buy out verilemez normal olarak.

Arkadaslar DHA Galatasaray muhabiri Kadir Cetindali @GsHaber24 'e futbol ve basketbol takimlari hakkinda bilgiler vermis. @GsHaber24 basketbol ve futbolla ilgili tum bilgileri aksam 22.00 da twitter hesabindan duyuracakmis. Bakalim basketbolda neler oluyor aksama ogrenmis oluruz sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri