Garip garip yabancı sınırı için kurallar koyup sonra onun çevresinden dönmek için saçma devşirme kuralları çıkarırsan böyle hukuksuzluk tavan yapar kalırsın öyle. Şimdi misal GS'a Emir Ersin ve Zaza'yı alsak ne olacak? 2si yabancı mı sayılacak? Peki yanına 1 Rus 1 Bulgar 2 de çerkez alınca ne oluyor 4 türk mü sayılıyor? Nasıl bir denklem yaratıyorlar? Ersin Türktür ama yanına Emir gelince türklüğü su çeker

) Yanıcı Hidrojen yakıcı oksijen birleşince söndürücü Su olduğu gibi Bir devşirme Türk ile Bir devşirme Türk birleşince birinin Türklüğü gidiyor ahahahaha.
Ben Ersin'in yerinde olsam devşirmesi olan bir takımla anlaşır sonra "yeni yönetmelikle Türk sayılmadığımdan oynayamadım" diyip TBF'den hepsini misliyle tahsil ederdim. TBF'nin Türk vatandaşlarını sınıflandırma hakkı yok. Ha yabancıları sınıflandırabilirsin. Mİsal AB üyeleri, AB dışı Avrupa'lı, Asya'lı, Amerika'lı, dersin istersen ama Türk Türktür. TBF'ye veya başka bir kuruma kalmamış insanların milliyeti hakkında yorum yapmak. İçişleri bakanlığı bile o kararı veremiyor. Tavsiye eder bakanlar kurulu karar verir Vatandaşlıktan çıkarılmayı. TBF bir yönetmelikle hallediyor ohh ne kebap iş
Ha TBF çıkıp diyebilir 23 yaşından büyük yabancı oynayamaz. Bunu anlarsın. Saçmadır fakat ligin sahibi kuralı koyabilir. Ama kişinin vatandaşlığı hakkında garip tasarruflar yapmak "sen Türksün, sen de türksün ama ikiniz 2 türk etmiyorsunuz o zaman 1 Türk bir yabancısınız!" falan diyemez TBF.
GS yönetimi bunun için yüksek sesli konuşup hızlandırılmış dava açmalı TBF'ye. Hem iç hukukta hem spor hukukunda Ekim'e kadar da bu davayı sonlandırabilir