• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu havuzu gittikçe daralıyor. Jamon Lucas Gordon yerine JamonT Gordon'un takımımızda devam etmesini çok istiyorum. Eğer anlaşılan biri yoksa Jamont ile devam edelim. Yük hafifletmese Gordon bu işi yerine getiriyordu. Bir risk almak gerekiyorsa Gordon için bu riski alırdım şahsen ama son karar hocanın ve ayrıca Jamont bizde devam etmek istiyor mu ? Devam etmek istiyorsa ne kadar ücret gerekli ? Bunlarda transfer için önemli koşullardan.

David Logan'da yeni takımını buldu. Hocamız bu belirsizlik ortamına nasıl tahammül ediyor orası da ayrı konu. Yanındayız hocam. :)

Yazıda mevcut,sezon ortasında 7. yabancı alınır diye düşünüyorum,bana kalsa sezona 7 yabancıyla başlarım,Arroyo'ya yardımcı alırım,fakat Ocak'a kadar oynayacağımız maçlar,Türkiye kupası elemeleri,Euroleague ilk grup aşaması ki bunun da hazırlık turnuvası gibi olduğu çok net ortada,ve sezonun ilk yarısı,yani önemli olan kısım Ocak'tan sonrası ve Ergin hoca sezon ortası hamlelerini sever,7. yabancıyı da bu bütçe darlığında sezon ortasına bırakabilir.

Dediğin eski 3+2+1 yabancı sınırlamasıyla geçerliydi evet ama bu sezon 5+1+1 gibi esnek bir sınırlama varken, Arroyo'nun daha fazla dinlenmesi gerçeği ortadayken hocanın 7.yabancı hakkını boş geçeceğini sanmıyorum. Hepsini oynatamadığında daha da önemsiz oluyordu tribündeki yaabncı ama bu sınırlamayla fazlasıyla önemli. Hatta keşke bütçemiz el verse de ucuz bi Amerikalı'yı EL için 8.yabancı olarak alsak. Bu yüzden ben kesinlikle 7 yabancıyla başlarız diyorum.

Acaba ciddi ciddi Spa hakkında gelişmeler olumlu da onu mu bekliyoruz? Yoksa bu kadar fazla sessizlik, piyasadaki iyi combo guard adaylarını kaçırma vs başka türlü anlam veremiyorum. Ne sponsormuş be arkadaş. Pek sevgili yönetimimiz de Galatasaray dünya markasıdır diyip duruyor ama bir sponsor bulmaktan acizler. Salon konusunda o kadar ısrarlı olmalarını da anlamıyorum. Madem yap salonu, sponsora yaptıracağına. Vereceği ücretin yarısını sen kendin aktar nolmuş yani, çok mu zor. Dün de dedim yine diyorum profesyonellerimizde iş bitiricilik yok. İyice şirkete döndük, iletişim sıfır. Hajrovic olayında başkan ne diyor, iki birimin birbiriyle iletişimsizliğinden meydana gelmiş. Bana da aktarmadılar olayı diyor. İşte Galatasaray bu kadar kopuk bir yönetim sistemine sahip şu anda. Allah sonumuzu hayır etsin.

Acaba ciddi ciddi Spa hakkında gelişmeler olumlu da onu mu bekliyoruz? Yoksa bu kadar fazla sessizlik, piyasadaki iyi combo guard adaylarını kaçırma vs başka türlü anlam veremiyorum. Ne sponsormuş be arkadaş. Pek sevgili yönetimimiz de Galatasaray dünya markasıdır diyip duruyor ama bir sponsor bulmaktan acizler. Salon konusunda o kadar ısrarlı olmalarını da anlamıyorum. Madem yap salonu, sponsora yaptıracağına. Vereceği ücretin yarısını sen kendin aktar nolmuş yani, çok mu zor. Dün de dedim yine diyorum profesyonellerimizde iş bitiricilik yok. İyice şirkete döndük, iletişim sıfır. Hajrovic olayında başkan ne diyor, iki birimin birbiriyle iletişimsizliğinden meydana gelmiş. Bana da aktarmadılar olayı diyor. İşte Galatasaray bu kadar kopuk bir yönetim sistemine sahip şu anda. Allah sonumuzu hayır etsin.

Furkan sponsor demez mi ben sana 10 milyon avroyu kadro kurasın diye verdim ve bu yönde başarılı ol diye sen ne yapıyorsun? Bundan dolayı salon için de ayrı bir sponsor bulunmalı.

Furkan sponsor demez mi ben sana 10 milyon avroyu kadro kurasın diye verdim ve bu yönde başarılı ol diye sen ne yapıyorsun? Bundan dolayı salon için de ayrı bir sponsor bulunmalı.

Bulabilseler eyvallah da pek umutlu değilim. Bu iş bitiricilik sıfır halleriyle nasıl olur bilmiyorum.

Yayınlanan yönergeyle milli takım forması giyenler ve 2012-2013 öncesi bu hakkı kazananlar devşirme olarak sayılacak. Bu durumda Emir'in yanında Erwin Dudley'de devşirme olabilecek. Bence her ne kadar final serisi yokları da oynasa Dudley gibi bir oyuncu rotasyonda bulunmalı.

Ayrıca K. Nikolov'un durumu ne olucak bu durumda? Bildiğim kadarıyla belirtilen tarihten sonra Türk vatandaşlığına geçti, yeni kurala göre Türkiyede yetişmiş oyuncu olarak kabul edilecek mi acaba?

Sanki Emir icin özel olarak ayarlanmiş bir kural. Baska hic bir oyuncu bu kuraldan faydalanamiyor, bundan sonra da faydalanamaz. Bu kadar bariz bir şekilde bir takim nasil kollanir hayret verici dogrusu. Butceleriyle mucadele etmen yetmiyor, destekcilerini de alt etmen lazim.

Bence yanlişiniz var. 2 maddeyi de kapsamasi gerekiyor oyuncunun. Sadece Emir yani.

Sanki Emir icin özel olarak ayarlanmiş bir kural. Baska hic bir oyuncu bu kuraldan faydalanamiyor, bundan sonra da faydalanamaz. Bu kadar bariz bir şekilde bir takim nasil kollanir hayret verici dogrusu. Butceleriyle mucadele etmen yetmiyor, destekcilerini de alt etmen lazim.

Ama hukukta kazanılmıs bir hak ın geri dönüşü olmazki. Bu arada bizim genç oyuncuda türk sayılıcak. Kimdi ismini unuttum sımdı

Hayir. Milli takim sarti var

Bence yanlişiniz var. 2 maddeyi de kapsamasi gerekiyor oyuncunun. Sadece Emir yani.

Hayır sen yanlış anlamışsın. İki şartı da taşıyan değil, birinci şartta devşirme olarak ligimizde oynayanları, ikinci şartta milli takımda oynayarak bu hakkı kazananları anlatıyor.

Beyler Fener Bogdan Bogdanovic i de almıs. Tüm 2 numaraları topladılar.

Garip garip yabancı sınırı için kurallar koyup sonra onun çevresinden dönmek için saçma devşirme kuralları çıkarırsan böyle hukuksuzluk tavan yapar kalırsın öyle. Şimdi misal GS'a Emir Ersin ve Zaza'yı alsak ne olacak? 2si yabancı mı sayılacak? Peki yanına 1 Rus 1 Bulgar 2 de çerkez alınca ne oluyor 4 türk mü sayılıyor? Nasıl bir denklem yaratıyorlar? Ersin Türktür ama yanına Emir gelince türklüğü su çeker:)) Yanıcı Hidrojen yakıcı oksijen birleşince söndürücü Su olduğu gibi Bir devşirme Türk ile Bir devşirme Türk birleşince birinin Türklüğü gidiyor ahahahaha.

Ben Ersin'in yerinde olsam devşirmesi olan bir takımla anlaşır sonra "yeni yönetmelikle Türk sayılmadığımdan oynayamadım" diyip TBF'den hepsini misliyle tahsil ederdim. TBF'nin Türk vatandaşlarını sınıflandırma hakkı yok. Ha yabancıları sınıflandırabilirsin. Mİsal AB üyeleri, AB dışı Avrupa'lı, Asya'lı, Amerika'lı, dersin istersen ama Türk Türktür. TBF'ye veya başka bir kuruma kalmamış insanların milliyeti hakkında yorum yapmak. İçişleri bakanlığı bile o kararı veremiyor. Tavsiye eder bakanlar kurulu karar verir Vatandaşlıktan çıkarılmayı. TBF bir yönetmelikle hallediyor ohh ne kebap iş

Ha TBF çıkıp diyebilir 23 yaşından büyük yabancı oynayamaz. Bunu anlarsın. Saçmadır fakat ligin sahibi kuralı koyabilir. Ama kişinin vatandaşlığı hakkında garip tasarruflar yapmak "sen Türksün, sen de türksün ama ikiniz 2 türk etmiyorsunuz o zaman 1 Türk bir yabancısınız!" falan diyemez TBF.

GS yönetimi bunun için yüksek sesli konuşup hızlandırılmış dava açmalı TBF'ye. Hem iç hukukta hem spor hukukunda Ekim'e kadar da bu davayı sonlandırabilir

Garip garip yabancı sınırı için kurallar koyup sonra onun çevresinden dönmek için saçma devşirme kuralları çıkarırsan böyle hukuksuzluk tavan yapar kalırsın öyle. Şimdi misal GS'a Emir Ersin ve Zaza'yı alsak ne olacak? 2si yabancı mı sayılacak? Peki yanına 1 Rus 1 Bulgar 2 de çerkez alınca ne oluyor 4 türk mü sayılıyor? Nasıl bir denklem yaratıyorlar? Ersin Türktür ama yanına Emir gelince türklüğü su çeker:)) Yanıcı Hidrojen yakıcı oksijen birleşince söndürücü Su olduğu gibi Bir devşirme Türk ile Bir devşirme Türk birleşince birinin Türklüğü gidiyor ahahahaha.

Ben Ersin'in yerinde olsam devşirmesi olan bir takımla anlaşır sonra "yeni yönetmelikle Türk sayılmadığımdan oynayamadım" diyip TBF'den hepsini misliyle tahsil ederdim. TBF'nin Türk vatandaşlarını sınıflandırma hakkı yok. Ha yabancıları sınıflandırabilirsin. Mİsal AB üyeleri, AB dışı Avrupa'lı, Asya'lı, Amerika'lı, dersin istersen ama Türk Türktür. TBF'ye veya başka bir kuruma kalmamış insanların milliyeti hakkında yorum yapmak. İçişleri bakanlığı bile o kararı veremiyor. Tavsiye eder bakanlar kurulu karar verir Vatandaşlıktan çıkarılmayı. TBF bir yönetmelikle hallediyor ohh ne kebap iş

Ha TBF çıkıp diyebilir 23 yaşından büyük yabancı oynayamaz. Bunu anlarsın. Saçmadır fakat ligin sahibi kuralı koyabilir. Ama kişinin vatandaşlığı hakkında garip tasarruflar yapmak "sen Türksün, sen de türksün ama ikiniz 2 türk etmiyorsunuz o zaman 1 Türk bir yabancısınız!" falan diyemez TBF.

GS yönetimi bunun için yüksek sesli konuşup hızlandırılmış dava açmalı TBF'ye. Hem iç hukukta hem spor hukukunda Ekim'e kadar da bu davayı sonlandırabilir

AB vatandaşlığı için bir dava açtılar sözde ses seda yok.

O zaman Ersin Dağlı ile devam ediyoruz demektir. Formda bir Ersin takıma faydalı olacaktır. Bu durumda bir yabancı uzun alıp 4-5 bölgesini tamamlamış oluruz.
Ancak benim düşündüğüm konu hiç bir şey olmamış gibi bu lige devam edecek miyiz ?

Bana kızıcaksınız arkadaşlar ama o kadar Spa , Langford falan ilgilendik. Azcık Bogdan laa ilgilensek belki alırdık. Ve Arroyo-Bogdan efsane bi ikili olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri