• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunda bu kardesim, adam kulup sponsorsuz 10 milyon Euro koyacak diyor. 5 milyon'a ortalama bir sponsor bulsan bile rakam 20 milyon dolar yapiyor.

Kac gundur dusuk butce edebiyati yapiyor, hadi Pachulia, Spanoulis, Langford'a para yetiremedin anladikta o paraya okuz alirsin, nasil dusuk butce.

Eyüp abinin yazdıklarından çıkarttığım kadarıyla 10m euro oyuncu bütçesi belirlenmiş durumda. Sponsor bulunduğu takdirde sponsor bu paranın bir kısmını karşılayacak eğer sponsor bulunamazsa klüp bu parayı karşılayacak ancak sponsor olduğu takdirde klüp fazla para koymak istemiyor.

Açıkçası ödeyemeyeceğimiz, karşılayamayacağımız bütçelerle yola çıkmaktansa real hedeflerle başlamak daha doğru. Sezon ortası "Galatasaray'da ödeme krizi" başlıkları görmek istemiyorum

Bence Eyüp abının sölediğini pek kahle almamak lazım, 10m Euro ile takım kuramazsın heleki furakana 1.3m veriyorsak biraz mantıkla yapbozu tamamlamayada calışırsak bence Yönetim dün aksam bir arkadasın dedigi gibi 20m tl verecek sponsor parasınıda üstüne eklicek gibi duruyor mantıklı düsündükmü.

Bence Eyüp abının sölediğini pek kahle almamak lazım .10m Euro ile takım kuramazsın heleki furakana 1.3m veriyorsak biraz mantıkla yapbozu tamamlamaya calışırsak

Furkan'a o parayı vermek takımı zorlar ancak 10 milyona Furkan ve Arroyo'nun malum kontratlarıyla takım kurulur. Hatta taş gibi takımda kurabiliriz. Önemli olan kimyayı doğru oturtturmak

Arroyo - Barış - Nikolov
Pocius - Sinan - Göksenin
Marko - Maciulis - Cenk
Erceg - Gönlüm
Bourousis - Furkan

Böye bir kadro şu an için ideal gözüküyor. Bütçeye göre FA olarak Bertans da gelebilir Maciulis yerine.

Furkan'a o parayı vermek takımı zorlar ancak 10 milyona Furkan ve Arroyo'nun malum kontratlarıyla takım kurulur. Hatta taş gibi takımda kurabiliriz. Önemli olan kimyayı doğru oturtturmak

Doğru 8 kisilik taş gibi takım kurarsın veya Hedefine göre kurarsın Taş gibi kadro ama 10m dolara ne TBL`de şampiyon olursun nede EL`de f8 yapamazsın

Doğru 8 kisilik taş gibi takım kurarsın veya Hedefine göre kurarsın Taş gibi kadro ama 10m dolara ne TBL`de şampiyon olursun nede EL`de f8 yapamazsın

Ben de bütçenin fazla olmasını bekliyorum ama bu sezonki EL şampiyonu Maccabi'nin de bütçesi 10 milyon dolardı.

İki sene önce şampiyon olduğumuz sene bütçemiz 11-12 milyon dolardı. Bu sene Euroleague şampiyonu olan Maccabi 10milyonun altındaydı bütçe olarak, en pahalı oyuncusu 600k dolardı. Son 3 yılda büyük bütçeli takımlar şampiyon olamadılar. Önemli olan bütçe değil doğru takım kimyasıdır bana göre. Enseyi karartmaya gerek yok

Birincisi söylenenlere göre bütçe 10 milyon euro, yani yaklaşık 15 milyon dolar.

İkincisi, geçen senenin şampiyonu Maccabi ve ondan önceki son iki sezonun şampiyonu Olympiacos'un bütçelerini araştırın lütfen.

Elin twitter da gözün forum da ama seviyoruz seni Eyüp Yıldız :)) Eyüp abi hiç olmazsa gerçekçi konuşuyor, milleti saçma sapan hayallere yönlendirmiyor, ayakları yere basıyor, ben söylediklerine inanıyorum. (Maçlarda ki kişi sayıları hakkında yazdıkları dışında)

Arkadaşlar hala takım olmanın önemini kavrayamiyoruz. Hala isimlere aldıkları paralara bakıyoruz.
Basit bir örnek; bize geldiği dönemler bakarsak Bojan Bogdanovic>Markoishvili. Ama kim katkı verdi ya da hangisi kritik?
Misal hala Shipp örneği veriyorsunuz. Neymiş bizden sonra görülmus Shipp'in seviyesi. Kendimi camdan atasım geliyor okudukça. Oyuncunu ismi değil o sistemde ki önemi. Shipp olmazsa olmazdı ki gidince şampiyonluk gitti.
Neyse diyeceğim o ki isimlere ve paralara çok takilmayin. Taş gibi takım kurulur.

Joey Dorsey ismi dolaşıyor hala. Umarım olmaz. Hücum yönü son derece kısıtlı ve serbest atış yüzdesi bu kadar kötü bir oyuncu için bu kadar ısrarcı olmamızı hala anlayabilmiş değilim. NBA'dan adı sanı duyulmamış birine bile fitim mevcut alternatifler karşısında.

Ne yazık ki transfer yarışında çok geride kaldık. Rakiplerimiz çok iyi kadro kurdular. Eğer sağlam hamleler gelmezse, üçüncülük için Banvit ile yarışırız gibi geliyor. Umarım yönetim be koçumuzun aklında bazı planlar vardır.

Simdi daha net yazilmis. Az once sponsorsuzdu simdi sponsor dahil 10 milyon Euro deniyor.

12-13 milyon dolarlik butce yapar, buda kotu degil, o kadar karalar baglamaya gerek yok. Ataman iyi takim kuracaktir inancim tam.

Lampe bizim icin daha iyi tercih olur Furkan'in iyi oynadigi donemde 4 numaraya da cekebiliriz.

Arroyo, Pocius, Marko, Erceg kesin gozuyle bakarsak; Lampe ve Combo transferi onemli. 3.5 numara icin bu iki transferden kalan butceye gore hareket etmek lazim.

10 milyon euro 13.600.000 dolar yapıyor. 5-6 milyon dolar sponsor verse çok güzel olur. Eninde sonunda sponsor bulunacaktır.

10 milyon Euro ile takım kurulamayacağını idda etmek nedir açın araştırın biraz piyasayı bal gibi takım kurulur

Arkadaşlar Maccabinin 10m dolar olmasını aldanıyorsunuz

Kaçtanesi geçen sene geldi takıma? Sözlesme imzaladığın yıla göre değişir bütcenin yetmesi yetmemesi

1 cısı Arroyo,Marco,Cenk,Ender,Furkan ile 2014 yazı fiyatlarına göre para veriyoruz .

2cısı Kadroya yazdığınız Yabancıların fiyatlarını cıkartın buyrun 10m Euro kurun kurabiliyorsanız kurun

3cusu 10m euro içinde Hocaların ,masör ,doktor,malzemeci gittiğin seyhatlerin masarfı`da var

10m Euro Transfer bütcesi baska birsey 10m Euro Takım bütcesi başka birsey .10m EURO transfer bütcesi ise kurulur TAKIM BÜTCESİ İSE kuramazsınız

Kaçtanesi geçen sene geldi takıma? Sözlesme imzaladığın yıla göre değişir bütcenin yetmesi yetmemesi

1 cısı Arroyo,Marco,Cenk,Ender,Furkan ile 2014 yazı fiyatlarına göre para veriyoruz .

2cısı Kadroya yazdığınız Yabancıların fiyatlarını cıkartın buyrun 10m Euro kurun kurabiliyorsanız kurun

3cusu 10m euro içinde Hocaların ,masör ,doktor,malzemeci gittiğin seyhatlerin masarfı`da var

10m Euro Transfer bütcesi baska birsey 10m Euro Takım bütcesi başka birsey .10m EURO transfer bütcesi ise kurulur TAKIM BÜTCESİ İSE kuramazsınız

10 m euro oyuncu bütçesi. Yaklaşık olarak 29 trilyon yapıyor. Açıklanan takım bütçesi ise 40 trilyon civarıydı. Yani sadece oyunculara ayrılacak para 10 milyon.

Eyüp Yıldız sponsorla falan demiş ama en az bütçe 15-16 milyon dolar olur. Klasik Gaines, Zaza'ları ben bildim yazmışta ama para işi her zaman belirsizdir. Artarda inerde. Bu bütçeyle iyi takım kurarız biz.

Arroyo 1.5
Erceg 1.3
Furkan 1.8 (kazık ki ne kazık)
Marko 1
Pocius 600
Kerem 800
Pivot 1.3
Cenk 800
Ender 700
Sinan 600
2 numara 1.3
3.5 numara 700
Diğerleri 1.200

Toplam 13.600.000 dolar. İyi takım kurarsın.

Maccabi ve Oly şampiyon oldular lakin ülkelerinde oyuncu sınırı yok.
Bir daha yazalım. Belirteceğim ücretler dolar bazındadır.

Furkan = 1,7 milyon
Arroyo= 1,5 milyon
Erceg =1,0 ya da 1,1 milyon
Sinan = 0,7 milyon

4 oyuncu için 4,9 ya da 5 milyon. Sponsorlu ya da sponsorsuz bütçen 10 milyon avro ise 13,5 milyon dolar yapar.

Elbette isimler kazanmıyor ama senin liginde yabancı sınırı var ve 6 yabancını da doğru seçmelisin. Acaba başka kıtalardan mı oyuncu gelecek?

10 m euro oyuncu bütçesi. Yaklaşık olarak 29 trilyon yapıyor. Açıklanan takım bütçesi ise 40 trilyon civarıydı. Yani sadece oyunculara ayrılacak para 10 milyon.

Ayrıca Maccabi bu sene Fenerbahçe'nin aldığı Hickman'ı İtalya liginden bulup getirdi keza Shawn James'i İsrail liginden, Tyrese Rice'i Münihten aldılar. Piyasada adları geçmiyordu bize gelseler yerden yere vururduk ama o oyuncularla şampiyon oldular. Önemli olan takım bütçesi değildir. Doğru scouting ile çok iyi oyuncular bulup şampiyon olabilirsiniz herşey parada bitmiyor önemli olan takım olabilmek kimyayı oturtmak.

Eyüp Yıldız sponsorla falan demiş ama en az bütçe 15-16 milyon dolar olur. Klasik Gaines, Zaza'ları ben bildim yazmışta ama para işi her zaman belirsizdir. Artarda inerde. Bu bütçeyle iyi takım kurarız biz.

Arroyo 1.5
Erceg 1.3
Marko 1
Pocius 600
Kerem 800
Pivot 1.3
Cenk 800
Ender 700
Sinan 600
2 numara 1.3
3.5 numara 700
Diğerleri 1.200

Toplam 13.600.000 dolar. İyi takım kurarsın.

Arroyo 1.5
Erceg 1.3
Marko 1
Pocius 600
Kerem 800
Lampe, Vougioukas, Maric 1.3 Maric olursa dahada ucuza olur.
Cenk 800
Ender 700
Sinan 600
Jamon Gordon 1.3
Gelabale 700
Diğerleri 1.200

Bu şekilde geçen seneden çok daha dengeli ve eksiksiz bir takım kurabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri