Jamon'a 1.3 verilmez, bende Jamon'u yaziyordum ama butce dusuk kalir 800-900'e anlasilir diye dusunuyordum.
Abi dememde sıkıntı yoktur umarım saygıymdan dolayı abi demek isterim. Tamam abi bazı sıkıntıları olabilirama Ergin Ataman adam edemez miydi sizce?
Arroyo 1.5
Erceg 1.3
Furkan 1.8 (kazık ki ne kazık)
Marko 1
Pocius 600
Kerem 800
Lampe, Vougioukas, Maric 1.3 Maric olursa dahada ucuza olur.
Cenk 800
Ender 700
Sinan 600
Jamon Gordon 1.3
Gelabale 700
Diğerleri 1.200
Bu şekilde geçen seneden çok daha dengeli ve eksiksiz bir takım kurabiliriz
Ülkerin bu sene euroleague şampiyonu Maccabi'den aldığı guard onları bu sıkıntıdan kurtarabilir, geçen sene bo mccalebb'in üzerine akıllıca oynayıp onu şut atmaya zorlamıştık ve bazı maçlar başarılı olmuştuk ancak bu sene aynı taktik tutmaz büyük ihtimal.
Efes ise nenad krstic gibi bir yıldızdan sonra R.Madrid'ten draper'i guard mevkisine ekledi, önemli bir kısa daha alacaktır muhtemelen, yani bu sene rakiplerimiz daha da güçlü olacaklar hatta Efes bu sene Ülker'den de iyi olacaktır benim görüşüm. Bu yüzden sadece Arroyoya güvenmemeliyiz, bizde Arroyo var nasılsa diye rehavete girersek büyük sorun yaşayabiliriz. Guard mevkisine mutlaka bir yıldız almalıyız bence.
Eyüp Yıldız sponsorla falan demiş ama en az bütçe 15-16 milyon dolar olur. Klasik Gaines, Zaza'ları ben bildim yazmışta ama para işi her zaman belirsizdir. Artarda inerde. Bu bütçeyle iyi takım kurarız biz.
Arroyo 1.5
Erceg 1.3
Furkan 1.8 (kazık ki ne kazık)
Marko 1
Pocius 600
Kerem 800
Pivot 1.3
Cenk 800
Ender 700
Sinan 600
2 numara 1.3
3.5 numara 700
Diğerleri 1.200
Toplam 13.600.000 dolar. İyi takım kurarsın.
Yalnız Jamon 1.3 almaz. En fazla 900
Renkdaş Sen oyuncuların Menjerimisin yoksa Adamlar biz bu paralara oynarız dedilermi İşkemden fiyat yazmayalım.
Güzel fiyatları yazmısın Menejerlerıne Verilicek parayıda yazın.
İsmi Duyulmamış Abd `li alınca ortalık yer gök inliyor .Örnekmi En basiti Lucas Gordon adamı Oly `den gelmeden Topa Koyduk.Giderken arkasıdan Ahıtlar yaktık,Marko geldiğinde çogumuz vasat dedik şim sözleşme yenilemesse Yönetim Haindir diyoruz.
İlk önce öle işkemden ona 600 buna 700 yazmayı bırakın adamların menejerleri var gecen sene Macabbi 10 kurmus bende gecen sene Kira 500 tl veriyordum Bu sene 600 tl veriyorum.
Kaçınız Dorsey İsmini biliyordu Oly `den önce Adamların Kendi ülkesi dışından istediği kadar yabancı alma hakkı var .Bizim ülkemizde aynı uygulama olsa git 5 tane Abd`li al 100bin 200bin dolara oynıcak hepsıne 2şer senelik anlaşma yap ben sana 5m Euro bile takım kurarım.
Forumda belli bir kesim Euro ile Dolar arasında ki farkı anlamıyor Avrupa'da sözleşmeler genelde dolar bazından yapılıyor 10 milyon Euro 13 milyon dolar civarı para ediyor bu paraya rahat rahat takım kurarsın
Senin yazdığın maaş skalasına göre yazdım yani bencede 1.3 Gordon'a fazla. Bizim için daha iyi daha ucuza oynaması pivota daha çok bütçe ayırırız
Ne işkembesi bu ? Pocius 600 bin dolar Sportando yazdı. Arroyo, Erceg, Sinan, Furkan'ın aldıkları belli zaten. Kerem'in fiyatını bu forumda Ziya abi söyledi. Ender ve Cenk'e verilebilecek en makul fiyatları yazdım. Gidipte Endere 900-1 milyon arası para mı verilecek zannediyorsun ? Gelabele 800-900 dolar verecek takım bulabilecek mi ? (Vergileride hesaba katınca alacağı para daha az olur ) Pivot'a verilebilecek en iyi parayı yazdım. Sofo bile 1.1 geliyordu. İsmi konuşulanların çoğu 1 milyonun altına gelir. 2 numara içinse bir tahminim yok. O yüzden 1.3 ideal para.
Menejer ücretleri yazmışsında Diğerleri kısmına 1.2 yazdım oradan karşılarlar. Pocius, Gelabele, Dorsey geldiği için menejer ne kadar komisyon talep eder ki ? Spa'yı Rodriguez'i Teodosicî getirmiyoruz. Pek fikrim yok ama taş çatlasın 600-700 bin menejer ücreti olur. Geriye 500 kalıyor. Marko'ya 2 numaraya Cenk'e falan 100-200 maaş artırımında kullanırız.
Sezon için kullanırız bütçe diyorsun sezon içi bütçesi ayrıymış.
Pocius'un 600, dolar değil Euro idi yalnız![]()
Murat Özyer transferlerle ilgili twitler attı çok ilginç. Eyüp Yıldız'a paralel twitler attı. Yıldız beklemeyin takım kimyasına uyan isimler alacağız dedi açık açık.
Jamon Gordon içime sinmedi ama bu kadroya en uygun isim. Arroyo tıkandığında sorumluluk alacak bir isim değil ama şu kadroya en uygun profil. Başa güreşen her takımda lider karakterli2 oyuncu var. CSKA; Teodosic-Weems, Barca Navarro-Huertas, Real; Rodriguez-Fernandez. Keşke bizde Arroyo'nun yanına böyle oyuncular eklesek.
Sanırım bir kesimdede Transfer bütçesimi yoksa Takım kadro parasımı bunu anlamayanlar var .