• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bertans hala listemizdeymiş. Eğer Pocius ve Gelabale'yi aldıysak ki bir de pivot ihtiyacımız olduğu düşünülürse, Bertans 4'e alınırsa combo guard almayacağız demektir. Ender'le anlaşıldı deniyor. Belki de bir de Kerem veya Barış alınıp guard rotasyonu Arroyo-Ender-Barış(Kerem) gibi oluşturulmak isteniyor olabilir. Malum bütçeden dolayı böyle olabilir gibi bir hissim var. Burda koçun tercihi ön plana çıkacak. Bertans veya herhangi başka bir 4 daha istiyor mu yoksa bir combo guard mı istiyor.

Ender,Cenk`in Musabecisimisin anlamayadımki neye göre kime göre makul?
Bunların hepsi senin olmasını istediğin şeyler arkadasım ,Bende diyorumki Tarık Çamdalı alalım 2, 2.5 m euro ama Eskisehir 5m istıyor,Bende istiyorum Dany`ye 500.000 dolar versinlerde kurtulsak,Bende istiyorum Spa`nın maliyetını Başkan karsılıcak OLY`nın 2m doları kabul etmesini herkesin gönlünde istedikleri var.

Menejerlik oyunu kadar basit değil helede Şubende Murat Özyer gibi bir insan varsa keza futbolda Bülent Tulun

Cenk kendince 1.2 isteyebilir yada farklı tutarlar ama ona o parayı verebilecek kulüp bulsun bakalım ? Fener Can ve Serhat'ı aldı. Efeste Cedi ve Birkan var. Nah alır o parayı. En fazla 800 bin buraya yazıyorum. Banvit Beşiktaş falan vermez. Daçka'yada gitmez. Nazlanıyor. Ender'de istediğimiz fiyata geliyormuş ya aldığından daha az yada aynısı olacak (700 bin dolar)

Futbol örneği saçma olmuş. Eskişehir amacı para kopartmak. Yüksek fiyattan başlayıp pazarlıkla iyi fiyat koparmak istiyor. Keşke Spa olsa muazzam kadro kimyamız olurdu.

Cenk kendince 1.2 isteyebilir yada farklı tutarlar ama ona o parayı verebilecek kulüp bulsun bakalım ? Fener Can ve Serhat'ı aldı. Efeste Cedi ve Birkan var. Nah alır o parayı. En fazla 800 bin buraya yazıyorum. Banvit Beşiktaş falan vermez. Daçka'yada gitmez. Nazlanıyor. Ender'de istediğimiz fiyata geliyormuş ya aldığından daha az yada aynısı olacak (700 bin dolar)

Futbol örneği saçma olmuş. Eskişehir amacı para kopartmak. Yüksek fiyattan başlayıp pazarlıkla iyi fiyat koparmak istiyor. Keşke Spa olsa muazzam kadro kimyamız olurdu.

Cenk'in menejer Misko Raznatovic. Maalesef piyasanın en iyi, en kurt, en paracı menejeri. O adama ifrit oluyorum.

Furkanda niye kazıklandıgını bılıyormusun Menejer Oyunları derler bunlara Aynısını CENK ENDER GELECEK YABANCILARDADA YAŞARSIN

Bende Arroyo'nun yanına lider karakterli bir oyuncu daha isterim Hakkı ama bütçemiz dahilinde olabileceğini sanmıyorum. Eksiklerimizi doğru şekilde kapatırsak takım kimyası olarak Efes'ten de Fenerbahçe'den de iyi olacağımızı düşünüyorum.

Spa meselesi ne durumda Emre Çelik burada ise bilgi versin. Yine Spa gelmez diye postlar atmayın. Hiç çekemem.

Kadro kimyası olarak çok iyi oluruz. Yıldız bir kısa yada şartlara uyan bir oyuncu. Post'u olan bir beş numara gerekli. Umarım şu iki isimde kaliteli olur.

Jamont G. kesin olarak gitti mi?

Bertans hala listemizdeymiş. Eğer Pocius ve Gelabale'yi aldıysak ki bir de pivot ihtiyacımız olduğu düşünülürse, Bertans 4'e alınırsa combo guard almayacağız demektir. Ender'le anlaşıldı deniyor. Belki de bir de Kerem veya Barış alınıp guard rotasyonu Arroyo-Ender-Barış(Kerem) gibi oluşturulmak isteniyor olabilir. Malum bütçeden dolayı böyle olabilir gibi bir hissim var. Burda koçun tercihi ön plana çıkacak. Bertans veya herhangi başka bir 4 daha istiyor mu yoksa bir combo guard mı istiyor.

Bertans veya Gelabale'i aynı alda alacağımızı sanmıyorum. Bertans, Gelabale'e yedek olarak listemizdedir keza Maciulis'te olabilir. Tek oyuncuya odaklanmak yerine 3-5 isme teklif götürüp diğer hamlelere göre en iyisini seçmek daha mantıklı.

Koç kesinlikle bir combo guard alacaktır. Arroyo'nun yanına topa yön verecek ikinci bir oyuncu eksikliğinden çok dert yanmıştı bu sezon.

Furkanda niye kazıklandıgını bılıyormusun Menejer Oyunları derler bunlara Aynısını CENK ENDER GELECEK YABANCILARDADA YAŞARSIN

Aynı tuzağa bu sefer düşmeyiz. Şartlar belli; Fenerde Can-Emir-Serhat-Melih-Bogdan- Bogdanovic Efeste Draper-Cedi-Birkan-Perperoğlu- 2 numara (Şutör bir oyuncu alacaklar) hatta 3 oynayabilen Saric'te var. Banvit, Beşiktaş o paraları vermez. Verseler bile menejerler bu takımlardan istediği komisyonu kopartabilir mi ? Zaten Daçka TT, Beşiktaş gibi takımlara gitmez Cenk.

Sporx'e göre Dorsey geliyormuş.

Yalnız şöyle bir şansımız doğdu. Bu sene olmadı ama gelecek sene Ergin hoca Emir'den vazgeçip çok iyi bir oyuncu devşirecektir milli takıma. Bu da çok işimize gelir. Fark yaratan yerli kısa bir oyuncu.

Spa meselesi ne durumda Emre Çelik burada ise bilgi versin. Yine Spa gelmez diye postlar atmayın. Hiç çekemem.

Kadro kimyası olarak çok iyi oluruz. Yıldız bir kısa yada şartlara uyan bir oyuncu. Post'u olan bir beş numara gerekli. Umarım şu iki isimde kaliteli olur.

Oly o bölgeye istediği transferi yaparsa olur gibi duruyor ama onlarda Transferde suskun oldukları için suan beklemedeyiz

Oly o bölgeye istediği transferi yaparsa olur gibi duruyor ama onlarda Transferde suskun oldukları için suan beklemedeyiz

Yıldız guard transferi kesinlikle şart. (Bu sene için değil gelecek sezon içinde önemli çünkü Arroyo bırakacak.) Şimdi bir belirsizlik var ama gelecek sezon için iyi fikirler var aklımda. Mesela Ergin hoca milli takım için yıldız bir kısa devşirecek muhtemelen. Ayrıca gelecek sezon Zaza'nın gelme ihtimali daha fazla olur. Devşirme Yıldız kısa+Zaza+ 6 yabancı (bunlardan biri Spa olursa tadından yenmez)+ 4 Türk (Ender+Sinan+Cenk +Furkan ve Kerem)+genç oyuncular (Nikolov+Ege) harika bir kadro olur. Hem 6 yabancımızın çoğunu takım kimyasına katkı yapabilecek çeşitliliği bololan oyunculardan kurabiliriz. Bu seney, geçip gelecek seneye daldımkusura bakmayın.

Ama Spa olursa süper olur ya.

Kulüp yetkililerinden -Özyer hariç- bütçe ile ilgili herhangi bir açıklama gelmediğinden duyumlardan bağımsız bakmak lazım olaylara. Bizim geçen sene en önemli sorunumuz skor yükünü sadece Arroyo'ya bırakıp, rakip savunmaların onu kilitlediği anlarda sorumluluk alacak oyuncu çıkaramamızdı. Savunma konusunda koç kafasındaki planı -özellikle switch- uyguladığında zaten ortalama üstü bir savunma takımı oluyoruz. Bu durumda ben 2 numaraya skorer almaktan yanayım zira koç da böyle oyuncular seviyor 2 numarada. Önerim Aradori. Arroyo'yu dinlendirmek gibi bir durum benim spor anlayışıma uygun değil çünkü 35 yaş üstü birçok sporcu kendi seviyelerinde süre problemine takılmaksızın yarışıyorlar. Süreleri artmazsa seviyeleri düşer. Bu açıdan Arroyo tüm sezonu rahatça çıkarabilir. 5 numarada ise oyunun iki yönünde de iyi olan savunma ağırlıklı ve hücum silahları da olan bir oyuncu şart. Fakat piyasada bu şartlarda alabileceğimiz böyle bir oyuncu var mı bilemiyorum.

Keşke Carlon Brown'u biz de soruştursaydık. Nedir ücret ne ister vs.

Maccabi ve Oly şampiyon oldular lakin ülkelerinde oyuncu sınırı yok.
Bir daha yazalım. Belirteceğim ücretler dolar bazındadır.

Furkan = 1,7 milyon
Arroyo= 1,5 milyon
Erceg =1,0 ya da 1,1 milyon
Sinan = 0,7 milyon

4 oyuncu için 4,9 ya da 5 milyon. Sponsorlu ya da sponsorsuz bütçen 10 milyon avro ise 13,5 milyon dolar yapar.

Elbette isimler kazanmıyor ama senin liginde yabancı sınırı var ve 6 yabancını da doğru seçmelisin. Acaba başka kıtalardan mı oyuncu gelecek?

Sinan 900 bin euro alıyor, Furkan ile 2'sinin toplam 2,2m euro alması zaten esas problem ve Ender, Cenk gibi yerliler bu ücretlere göre para istiyorlar şaka gibi.

hadi yine Furkan mevkisinde nadide bir pivot, dengi pek yok yerli piyasasında, para çok olsa da bi nebze sineye çekilebilir.

ama aynı şeyı sinan için söylemek zor. 900bin euro alıyorsa kötü bir anlaşma yapmışız.

Yıldız guard transferi kesinlikle şart. (Bu sene için değil gelecek sezon içinde önemli çünkü Arroyo bırakacak.) Şimdi bir belirsizlik var ama gelecek sezon için iyi fikirler var aklımda. Mesela Ergin hoca milli takım için yıldız bir kısa devşirecek muhtemelen. Ayrıca gelecek sezon Zaza'nın gelme ihtimali daha fazla olur. Devşirme Yıldız kısa+Zaza+ 6 yabancı (bunlardan biri Spa olursa tadından yenmez)+ 4 Türk (Ender+Sinan+Cenk +Furkan ve Kerem)+genç oyuncular (Nikolov+Ege) harika bir kadro olur. Hem 6 yabancımızın çoğunu takım kimyasına katkı yapabilecek çeşitliliği bololan oyunculardan kurabiliriz. Bu seney, geçip gelecek seneye daldımkusura bakmayın.

Bütçe 10 milyon euro :):)

Bütçe 10 milyon euro :):)

İlk paragraf için gelecek sezon dedim.

Spa'yı kastediyorsan Başkan cebinden versin. Arroyo bırakacaksa onun ayarında bir PG şart oğlu şart. Bu sene sakatlanırsa ne hale düşeriz düşünmek bile istemiyorum.

Zor iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri