• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda şu an kimse Zaza, Spa, Langford niye gelmedinin derdinde değil!! Tutturmuşsunuz bir kadro. Hem isteyen kadrosuna isteyeni yazar. Kime ne?? Milletinin keyfinin kâhyası mısınız? Burda şimdi şubenin sponsor bulamaması, gerekli özeni göstermemesi, takımın ruhu Marko'nun az bir mebla yüzünden gidecek olması tartışılıyor. Aynı konuları ısıtıp ısıtıp sürmeyin piyasaya!!

Kadrolarimizi yazmasak daha mantikli heralde bundan sonra. Hangi kadro kurulsa hepsi yalan oluyor. Istisnasiz her kiside vardi Marko. Spali, Zazali kadrolardan sonra bunlarda gerceklesmiyor gibi.

Cenk ile Ender'i bile dahil ederken bir kez daha dusunmek lazim. Rakipler son hamlesini yapacak iken 8 Temmuz itibariyle kadromuz;

Arroyo
Sinan
----------------
Erceg
Furkan

Goksenin olmasa da olur.

ALLAAAAH! Arif Kızılyalın 2 dk önce twit attı. Ergin Hoca diretmiş Marko konusunda ve kaldı diyor. Hadi inşallah!!!!!

Arif Kizilyalin Ergin Ataman diretince Marko kaldı diyor. Doğruysa sonucu güzel ama olayın akışı acı biraz. Hocanın diretmesi gerekiyor demek.

Yarını beklemekte fayda var.

Başarılı yönetim ve başkanımız önce , sponsoru, sponsorla uzun vadeli ne gibi projelerimiz olduğunu, bütçemizi, Nikolov konusunun ne oldugunu, bayan basketbol takımımız neden dağıldığını, Türkiye Liginde oynamayız Avrupa'da oynarız dedikten sonra VTB-Adriyatik Ligine katılım konusunda ne çalışma yaptıklarını,aynı doğrultuda önümüzdeki Federasyon başkanlığı seçimi için ne gibi çalışmalar yaptıklarını, yıllar önce sözünü verdikleri salon konusunda ne gibi çalışmalar yapıldığını, UEFA kriterlerinden sonra amatör branşlara kaynak yaratmak için ne gibi çalışmalar yaptıklarını açıklasın..Bunlarda bir gıdım ilerleme yoksa 2-3 oyuncuya bonservis ödendi diye minnet duyacak bir taraftar grubu değil, bilinçli taraftardır Galatasaray taraftarı...Şunlarda ilerleme gösterdiklerini ciddi anlamda ortaya koysunlar, burada %90 kişi ne Marko gitti diye laf söyler ne Arroyo...

Buradaki bilinçli taraftar, yönetimin Langford maliyetindeki adamlar bize fazla gelir demecine rağmen kadrolara Zazaları, Spaları, Langfordları aynı anda yazıyordu.Şimdi kendi hayal dünyalarında kurdukları kadrola gerçekleşmiyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.Buradakilerin yüzde 90'ı şu an niye transfer olmuyor diye ortalığı birbirine katmakla meşguller.Hakkaten çok biliçliler.

Bu yönetim Gs taraftarlarınım basketbolda hayal edemeyeceği başarıları getirdi.Bayan basketbolda Fb'ye 100 senelik ezeli rekabette vurulmamış ve muhtemelen bundan sonra da vurulamayacak bir tokat vurdu.Erkek basketbolda 2 yıldır finalde , birinde şampiyon oldu, ikincisinde de resmi olmasa da sizin de takdir edeceğiniz üzere yine şampiyon oldu.Ama yetmez siz de haklısınız.Çünkü Aysal gitse hem takımı her sene şampiyonluğa oynatacak hem de yukardaki beklentilerinize karşılık verecek bir başkan gelecek.

Ne de olsa alışkınsınız her sene bayan takımımızın eıroleague'i kazanıp, erkek takımımızın da final 8 yapmasına.Haliyle bunlar sizi kesmiyor artık

Arif Kizilyalin Ergin Ataman diretince Marko kaldı diyor. Doğruysa sonucu güzel ama olayın akışı acı biraz. Hocanın diretmesi gerekiyor demek.

Ergin hocanin diretmesiyle kacinci direkten donusumuz bu acaba. Yinede guzel haber.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allahım inşallah doğrudur. Transfer için Ataman'ın diretmesi kısmı düşündürücü olsa da :(

Belli oldu ki yönetimin 17 Hazirandan sonra bütçe küçülmeyecek demeci ve zamana bırakması bazı şeyleri sadece taraftardan korktuğu ve ateşi söndürmek için yaptığı bir hamle. Araya zaman koyarak sadece işin soğumasını beklediler bayan takımında yaptıkları gibi olmaayan yıldızlarla başarı gelecek zannediyolar. Kesin olarak anladığım şu her ne kadar 17 haziran kararlarının arkasında da dursam sahte bir tepkiymiş bu. Murat Özyer abimiz çözer zaten sorunları olmadı Ergin Ataman'ı gönder getir Özyeri değil mi başkanım.

Ne demek Ergin diretince Marko kaldı ? Vah ki ne vah... Hoca resmen GS basketbol şubesiyle savaşıyor o zaman...

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin 6 gün
@eyupyildizz insallah son duyum sube kaynakli

Yarın öbür gün aArroyo da sözleşmedeki çıkışını kullanır ayrılırsa hiç şaşırmam her şey beklenir artık bunlardan.

Marko kaldı diyorlar inşAllah doğrudur ama Atamanın istekleri gerçekleşmiyorsa diretmek zorunda kalıyorsa durum çok vahim

Burasi Galatasaray basketbol subesi arkadaslar. Marko kalacak diye umitlenmemek lazim.

Ergin hica diretir. Marko gider. Ergin hocada birakip gider. Bu ihtimal > Marko'nun kalma ihtimali.

Bu subede her konuda en kotusune hazirlikli olmak lazim.

İsteyen kadrosuna istediğini yazıyorsa, istedikleri olmuyor diye yönetimi eleştirmeyecek o zaman. Yönetimin demeçlerini hiçe sayıp, kendi kendilerine beklentiye girip 20 milyon euroluk kadrolar yapanların şimdi çıkıp bütçeyi eleştirme ve ortalığı velveleye verme hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Kapıda 10-15 milyon euro veren sponsorlar yatıyor ya yönetim de hiç birini seçmiyor, siz de haklısınız.Şu anda yönetim en iyi teklifi almak için seçici davranıyor.Tıpkı transfer sezonunda oyuncuların yaptığı gibi.Kaldı ki adamlar sponsor bulamasak bile Türkiye de futbol takımına sahip hiç bir kulübün ortaya koyamayacağı gayetle iyi bir bütçe koyuyorlar.Boş boş konuşun ortalığı karıştırın ancak

Haa şaşırıyor muyum asla.Çünkü bu tarz adamların huyudur her durumda ortalığı yangın yerine çevirmek.Daha geçen ay Fb'ye ilk play off maçında yenildiğimizde Ergin Ataman'ı yerine dibine sokanların şimdi de böyle tavırlar sergilemesi beni şaşırtmıyor.

Yarın bir gün eğer Cenk Anadolu Efes Telekom ya da Banvitte diye bir mesaj görürsem asla şaşırmam. Şubeyi boşaltıyorlar el birliğiyle.

Yahu yeter ama bu kadar yönetimi yerin dibine sokmayın. Bu takım basketbolda sınıf atladı play off a giremediğimiz, kümede kalma savaşı verdiğimiz günlerden ligde şampiyonluklara, Euroleague çeyrek finallerine, bayanlarda ise ezeli rakibini biri Euroleague finali dahil olmak üzere 3 finalde de yenip şampiyon olunan günlere geldik... Bunu yapan Ünal Aysal ve yönetimidir... Kim kurdu bu takımları arkadaşlar Ünal Başkan'ın hakkını yedirtmem siz de yedirtmeyin.. Biraz sakin olun ve güvenin yönetimimize herkes her kurum hatta hükümet bile bize karşıyken bizim tek yumruk olup destek olmamız lazım, haydi Galatasaraylı gün destek olma ve inanma günü gösterin. GALATASARAYLILIK duruşunu ve ruhunu dağıtın şu forumdaki olumsuz havayı..

Kaldı işte Marko alın size ilk müjde omurgamız aynen duruyor hocamızın akıllı hamleleriyle yine çok iyi bir takımımız olacak ben inanıyorum buna.

silahlar patlasın.

Kadın takımı bu sene 3 kupayı yönetime rağmen kazanmıştır.Bu başarıdan yönetime en ufak pay biçmek Işılın , Sanchonun terine emeğine ayıp

Fatih Terim'in bir sözü var "Önemli olan tarih yazmak değil tarihi tekrarlaya bilmektir." der, eğer kalıcı başarıyı sağlayamayıp 1 sene görünüp 3 sene yokuz biz deniyorsa orada da benim bir soru işaretim var.Kalıcı başarı şarttır.

Buradaki bilinçli taraftar, yönetimin Langford maliyetindeki adamlar bize fazla gelir demecine rağmen kadrolara Zazaları, Spaları, Langfordları aynı anda yazıyordu.Şimdi kendi hayal dünyalarında kurdukları kadrola gerçekleşmiyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.Buradakilerin yüzde 90'ı şu an niye transfer olmuyor diye ortalığı birbirine katmakla meşguller.Hakkaten çok biliçliler.

Bu yönetim Gs taraftarlarınım basketbolda hayal edemeyeceği başarıları getirdi.Bayan basketbolda Fb'ye 100 senelik ezeli rekabette vurulmamış ve muhtemelen bundan sonra da vurulamayacak bir tokat vurdu.Erkek basketbolda 2 yıldır finalde , birinde şampiyon oldu, ikincisinde de resmi olmasa da sizin de takdir edeceğiniz üzere yine şampiyon oldu.Ama yetmez siz de haklısınız.Çünkü Aysal gitse hem takımı her sene şampiyonluğa oynatacak hem de yukardaki beklentilerinize karşılık verecek bir başkan gelecek.

Ne de olsa alışkınsınız her sene bayan takımımızın eıroleague'i kazanıp, erkek takımımızın da final 8 yapmasına.Haliyle bunlar sizi kesmiyor artık

Kardeşim fikirlerim doğrultusunda sana hiçbir konuda katılmıyorum..Zaten söylediklerinde benim soruma cevap değil..Benim konu başlıklarımın hiçbiri içinde sportif başarı yok...Bu şekilde başarıda kazanırsın ama başarı gelir geçer oyuncu alıp satmakla devamlılık olmaz...UEFA şampiyonu olduktan sonra 10 sene ne sıkıntılar çektik hatırlarsın...Uzun bir konu sabaha kadar tartışsak bitmez...Ama bence sen benim ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun...Toplam Borç futbolculara önümüzdeki senelerde olanla birlikte 1 Milyar 200 Milyon TL..Reel Borç 700 Milyona yakın...Aysal gidince bu bütçeleri döndürecek adam yok...Bahsettiğim gibi de oyuncu alımı satımı dışında hiçbir kurumsal faaliyet yok, o yönde bir çalışma olmadığıda çok net...Ama sana saygı duyuyorum; samimiyetin, mücadelen, bir kavgan, kendine göre doğru yada yanlış sebeplerin, ortaya koyduğun düşüncelerin var...Senin kadar bu şube yönetimini savunacak bir yüzü olmayan, halkla ilişkileriden, kurumsallıktan uzak bir şubeden bahsediyorum ben...Bu konularda ışıklar olsa burada olan çok büyük çoğunluk bütçemize uymadı diye Marko'nun gönderilmesine laf söylemez, renktaş kardeşlerini bu kadar küçümseme...Sorun ilgisizlik, projesizlik, belirsizlik, kriz yönetememe ve inandırıcı yüzlerin olmaması...Işıl gibi Marko gibi yürekten oynayan oyuncuların kayıpları artık bu sebeplerin feryat figan anları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri