• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac sayfa once konusulan basarida yonetim etkisi konusunda 2 sorum var:

1: Unal Aysal'in basarilarda payi yoksa, neden o yokken bu basarilari yakalayamadik? Tesaduf mu?

2: Unal Aysal yerinde AY'a baskanim ceken A.Polat i mi isterdiniz?

5 numara için en mantıklı isim gani Lawal hem kaliteli hem ucuz 4 numara olarak Pettway ya da Hamilton alınabilir ucuz diye mi? Bu transferlere yönelmiyoruz.

Dorsey gelirse savunması iyi olan 4-5 oynaya bilen biri alına bilir aslında.

Dorsey tartışmasız iyi bir oyuncu takımına sertlik katan faydalı bir oyuncu fakat bizim pivot olarak aradığımız oyuncu değil bence,özellikle de pivot bölgesini tek yabancıyla geçeceksek..
Biz hücumda bize alternatif yaratıcak sırtı dönük oyunu olan bir oyuncu almalıydık ve anladığım kadarıyla a planı da oydu ama sonra ne değişti bilmiyorum..Baby Shaq olmadı ama Bourousis ya da Maric hatta tam pivot olmasa da Lampe daha mantıklı tercihler olabilirdi..

Eğer Dorseyi alıp yanına Lampe eklemesi yapılır ve Lampe 4 4.5 gibi kullanılmak isteniyorsa o zaman olası bir Dorsey seçimi daha anlamlı olur..

Bir kac sayfa once konusulan basarida yonetim etkisi konusunda 2 sorum var:

1: Unal Aysal'in basarilarda payi yoksa, neden o yokken bu basarilari yakalayamadik? Tesaduf mu?

2: Unal Aysal yerinde AY'a baskanim ceken A.Polat i mi isterdiniz?

Biz aksini iddaa etmiyoruz başarıda ne kadar payı varsa, şu durumda da o kadar payı var.

Bazı şeyler çok karıştırılıyor bir yöneticinin başarılı olması diğer tüm kararlarında da başarılı olacağı anlamına gelmiyor. Onlar bunları başardı artık eleştirmeyelim çünkü onlar başarılı gibi bir yaklaşım olmaz arkadaşlar. Gerektiği yerde tepkimizi belirtmeliyiz bu da en doğal hakkımız zaten. Eleştirinin karşıt görüşün olmadığı yerde gelişim olmaz.

Highest Paid Basketball Players in Europe 2013-14 season

1. Nenad Krstic - CSKA - €3 million euros net income ($8 million NBA salary equivalent)

2. Victor Khryapa - CSKA - €3 million euros net income ($8 million NBA salary equivalent)

3. Erazem Lorbek - Barcelona - €3 million euros net income ($8 million NBA salary equivalent)

4. Rudy Fernandez - Real Madrid - €3 million euros net income ($8 million NBA salary equivalent)

5. Vassilis Spanoulis - Olympiacos - €2.5 million euros net income ($6.7 million NBA salary equivalent)

6. Juan Carlos Navarro - Barcelona - €2.5 million euros net income ($6.7 million NBA salary equivalent)

7. Semih Erden - Efes - €2.5 million euros net income ($6.7 million NBA salary equivalent)

8. Sonny Weems - CSKA - €2.2 million euros net income ($5.9 million NBA salary equivalent)

9. Milos Teodosic - CSKA - €1.9 million euros net income ($5.1 million NBA salary equivalent)

10. Vitaly Fridzon - CSKA - €1.9 million euros net income ($5.1 million NBA salary equivalent)

11. Marcelinho Huertas - Barcelona - €1.9 million euros net income ($5.1 million NBA salary equivalent)

12. Dimitris Diamantidis - Panathinaikos - €1.8 million euros net income ($4.9 million NBA salary equivalent)

13. Ante Tomic - Barcelona - €1.8 million euros net income ($4.9 million NBA salary equivalent)

14. Kostas Papanikolaou - Barcelona - €​​1.8 million euros net income ($4.9 million NBA salary equivalent)

15. Fernando San Emeterio - Baskonia - €1.8 million euros net income ($4.9 million NBA salary equivalent)

16. Brad Oleson - Barcelona - €1.7 million euros net income ($4.6 million NBA salary equivalent)

17. Jeremy Pargo - CSKA - €1.7 million euros net income ($4.6 million NBA salary equivalent)

18. Linas Kleiza - Fenerbahce - €1.65 million euros net income ($4.5 million NBA salary equivalent)

19. Zoran Erceg - Galatasaray - €1.6 million euros net income ($4.4 million NBA salary equivalent)

20. Sergey Bykov - Lokomotiv Kuban - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

21. Bo McCalebb - Fenerbahce - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

22. Carlos Arroyo - Galatasaray - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

23. Zoran Planinic - Efes - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

24. Sergey Monya - Khimki - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

25. Maciej Lampe - Barcelona - €​​1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

26. Dusko Savanovic - Efes - €1.5 million euros net income ($4.1 million NBA salary equivalent)

27. Stanko Barac - Efes - €​​1.4 million euros net income ($3.8 million NBA salary equivalent)

28. Nemanja Bjelica - Fenerbahce - €1.4 million euros net income ($3.8 million NBA salary equivalent)

29. Sergio Rodriguez - Real Madrid - €1.3 million euros net income ($3.6 million NBA salary equivalent)

30. Richard Hendrix - Lokomotiv Kuban - €1.3 million euros net income ($3.6 million NBA salary equivalent)

31. Derrick Brown - Lokomotiv Kuban - €1.3 million euros net income ($3.6 million NBA salary equivalent)

32. Marcus Williams - Lokomotiv Kuban - €1.3 million euros net income ($3.6 million NBA salary equivalent)

33. Kyle Hines - CSKA - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

34. Aaron Jackson - CSKA - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

35. Nathan Jawai - Galatasaray - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

36. Kresimir Loncar - Khimki - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

37. Andres Nocioni - Baskonia - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

38. Kostas Kaimakoglou - UNICS - €1.2 million euros net income ($3.3 million NBA salary equivalent)

39. Keith Langford - Olimpia Milano - €1.15 million euros net income ($3.2 million NBA salary equivalent)

40. Chuck Eidson - UNICS - €1.1 million euros net income ($3.1 million NBA salary equivalent)

41. Sasha Kaun - CSKA - €1.1 million euros net income ($3.1 million NBA salary equivalent)

42. Sergio Llull - Real Madrid - €1.1 million euros net income ($3.1 million NBA salary equivalent)

43. Fran Vazquez - Málaga - €1.1 million euros net income ($3.1 million NBA salary equivalent)

44. Jamon Gordon - Efes - €1.05 million euros net income ($2.9 million NBA salary equivalent)

45. Ioannis Bourousis - Real Madrid - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

46. Nikola Mirotic - Real Madrid - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

47. Petteri Kopenen - Khimki - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

48. Bojan Bogdanovic - Fenerbahce - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

49. Felipe Reyes - Real Madrid - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

50. Ian Vougioukas - UNICS - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

51. Jaycee Carroll - Real Madrid - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

52. Bostjan Nachbar - Barcelona - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

53. Omer Onan - Fenerbahce - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

54. Emir Preldzic - Fenerbahce - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

55. Oguz Savas - Fenerbahce - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

56. James Augustine - Khimki - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

57. Mickael Gelabale - Khimki - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

58. Henry Domercant - Galatasaray - €1 million euros net income ($2.8 million NBA salary equivalent)

Kaynak : Message Board Basketball Forum - InsideHoops

Furkan a verdiğimiz paradan sonra bu sene ilk 20-30 a kesin girer. İnşallah performans olarak da bizi utandırır. Geçen sene Semih efesi iyi yontmuş, en büyük hayal kırıklığı semih, pargo ve kleiza.

Daha önce buna benzer bir liste açıklanmıştı,Kleiza 3,3 milyon euro ile 1. sıradaydı,Erceg'e de 1,1 milyon euro yazılmıştı. 1,6 çok fazla geldi bana.

Kleiza 2 yıllığı 3.3 diye duydum ama dediğin gibi listede hatalar olabilir. ömer onan ile carroll ın aynı paraya oynadıklarını görmek beni dumur etti zaten. Erzeg de mirotic den çok kazanıyor

Mithat abinin attığı son twett.

mithat DURAN ‏@producerDRN 2 dk.
Eğer Ataman giderse birileri bu ülkeyi terk etsin

O zaman hoca konusunda gönlümüzü ferah tutabiliriz :)

Ben başka türlü anladım. Ergin hocanın bu durumdan rahatsız olduğunu ve ayrılma ihtimali doğdu şeklinde yorumladım.
Doğuşun nabız yokladığı yazılmıştı.

Ben başka türlü anladım. Ergin hocanın bu durumdan rahatsız olduğunu ve ayrılma ihtimali doğdu şeklinde yorumladım.
Doğuşun nabız yokladığı yazılmıştı.

Yok siz doğru anlamışsınız. Aynen sizin dediğinizi kast etmiş.

Ergin Ataman kariyer olarak yükseliş trendinde, kendi açısından bütçesi oyuncuları sponsoru yani geleceği belli olmayan bir takımda risk almayabilir ki zaten cebinde milli takım koçluğu var iki sene için. Benim hissiyatım eğer giderse Ekrem Memnun'un erkek takımına kaydırılması olur, bu duyum falan degil sadece kendi tespitim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ergin Ataman kariyer olarak yükseliş trendinde, kendi açısından bütçesi oyuncuları sponsoru yani geleceği belli olmayan bir takımda risk almayabilir ki zaten cebinde milli takım koçluğu var iki sene için. Benim hissiyatım eğer giderse Ekrem Memnun'un erkek takımına kaydırılması olur, bu duyum falan degil sadece kendi tespitim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kadın takımındada Murat Özyeri görürüz. Başkanın böle bir gaflete düşeceğini sanmıyorum.

Avrupada boşta olan takım var mı ki Ergin hocanın geçebileceği?İmkan olsa cazip teklifler alır tabi ki kaliteli koç ama Doğuş için de kendini sıkıntıya sokacağını sanmıyorum.

Bu arada Doğuş zaten Mahmudi ile anlaşmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum.

@HCanPelister

Markoishvili bugün tatilden dönüp menajeriyle görüşecek. Bugünlerde geleceği adına karar alması bekleniyor...

Bende şimdi Arif Kızılyalın'a sordum ergin hoca meselesini. Cevabı net oldu asla. Yani korkacak bir durum yok renktaşlar, hocamız bizi bırakmaz. Yine birileri şapkadan tavşan çıkarmak istiyor.

Oly Othello Hunter ile görüşüyormuş. O da burada yazılmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri