Cahilligime verin Carl Ingles kim? Carl English - Joe Ingles kirmasi bir arkadas mi? 

Cahilligime verin Carl Ingles kim? Carl English - Joe Ingles kirmasi bir arkadas mi?![]()
Zaza'nın nba de yıllık 6 milyon euro kazandığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum gerçi ama. Imkansız yani.Ne Zaza ne Spanoulis başından beri olması imkansız iki transfer. İnsanların beklentileri boş yere yükseltiliyor sonra kimse beğenilmiyor, ısrarlada devam ediliyor bu duruma.
Oli açıklama yapıyor Spa kalacak diye biz hala Spa bize gelecek mi diyoruz.Başka adamlar geldi de geriye Spa kaldı.Hatta başka adamlarda gelmedi eldekilerin durumu bile netleşmedi.Bu aşamadayken Spa'yı alırsak şok olur herhalde
Renkdaş Şu acıklamayı bana gösteririmin rica etsem ben bir yerde göremedim.Spa en azından gelmicek diyim kesin olarak bu senede.
Abi lütfen Spa demeyin sonra gelen hiçbir oyuncuyu beğenmiyoruz.Derick brown avrupada en fazla istediğim 4 numara.Tabi Mirotic'in nba yapacağını farz edersek.Ancak o bölgeye transfer yapılacağını sanmıyorum.Mithat abi combo guard için daha önce Türkiye'de oynamış nba batı konferansında bir isim dedi.Bugünden beri düşünüyorum aklıma gelmedi bir tüyo verebilirmi Mithat abi.