• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahilligime verin Carl Ingles kim? Carl English - Joe Ingles kirmasi bir arkadas mi? :D

Arkadaşlar merhabalar.Cok uzun süredir sizleri keyifle takip ediyordum.Uye olmak bugüne nasipmiş.Her ne kadar Murat Ozyeri ciddiye almasamda;free agent sf ler düşünüldünde Micov üstü diyebileceğimiz Kirilenko hamlesi olabilir mi?Bildiğim kadarıyla boşta şuanda.Elit bi transfer şaşirtmamali bence..

Maccabi deki Ingles heralde.

Sozum Mithat abiye gibi gozuktu ama direkt kendisine degil. Mithat abi yaziyor pesinden de yaziliyor. Ee yazilanlar hep ayni. Genellikle basinda ciktiktan sonra olunca surekli ayni mesajlar. C. I. demek. Hayirlisi.

Ingles hem 3 hem 4 oynatabilecegimiz bir oyuncu. 2 numarayada hem 2 hem 3 oynayabilecegimiz bir skorer aliriz. Comboda Spanoulis olur. 5 numaraya Lampe gelir.

Arroyo - Ender
Spanoulis - Pocius/Harris - Sinan
Ingles - Cenk
Erceg - Dudley - Kerem
Lampe - Furkan

Bugunluk hayal kurma limitimi doldurdum 00:00'dan sonra gorusmek uzere.

Joe Ingles bence Mıcov dan daha iyi bir oyuncu değil neden

Mıcov daha iyi bir sutor ve daha iyi bir savunmacı vede ribauntlarada katkı verir.
Joe Ingles ise driplinki kesip şut atabilen savunması o kadarda iyi olmayan birde ribauntlara katkı veren biri. Şutlarıda iyi sayılır.

Aralarındaki fark Joe Ingles in hareketli şut atması ha birde Mıcov a göre daha iyi dripling edip potaya gidebilmesidir.
Ancak bize 3 numarada Mıcov gibi şutor sırtı dönuk oyun oynayan savunması belli rıbauntlara katkı veren birisi olsa daha iyi olur gibime geliyor.
o yüzden 1. tercihimizin Joe Ingles olması bana pek mantıklı gelmedi.
1. tercihimiz olması sebebi sanırsam transferlerde paranın büyük kısmını 1-5 numaralara harcanacagı kalan kısımlarada orta seviyede oyuncular alınabilmesi olabilir gibime geliyor.

Shipp giderken yeri nasıl doldurulacak diye öfke kusuyorduk, Jamon Gordon giderken şubede neler oluyor, bir sezon boyunca takımı sürükleyen adam nasıl tutulmaz diye hiddetleniyorduk. Ama yerleri doldu. Onun için çok karamsar değilim. Tabii yakın zaman da somut adımlar atılmayıp Pocius ve Micov'da elimizden kaçmazsa.

Jamont Gordon'ın sağlık durumu sorulmuş. Eğer Jamont Gordon sağlıklı ve fit durumda ise buraya yazılan combo guardları beşe katlar. Yani Jamont Gordon'ın kalması büyük bir güç olur bizim için.Ayrıca Jamont Gordon savunmada kale görevi görür.

Şutör içinse Pocius gayet ideal. Hele Malik'le bir sezon geçirdiğimiz için Pocius altın tepside sunulan bir transfer gibi geliyor gözüme. Micov ise bir Marko olur mu bilemiyorum. Üçlük yüzdesi daha iyi, hızlı hücumlarda da daha iyi ama Marko kadar çok yönlü fayda sağlar mı bilemiyorum.

Jamon Gordon 2 yıl önce hepimizin beklentisi üzerinde basketbol oynadı. Çok iyi maçlar çıkardı hem asist hem skor anlamında. Adam yabancı bir adam. Para konusu çok doğal.

Yabancı ülkedeler, kültür bambaşka, insanlar bambaşka. Hiçbir yabancı babasının hatrına kalmaz. Adam parasını alamadığında gider. Bu kadar basit. Kendi ülkesinde değilse eğer rahat etmek için iyi bir ücretle iyi bir hayat sürmek ister. Buradan ilişki kurarsak 60'larda Almanya'ya giden Türkler o ülkenin kaşına gözüne hayran olduğu için değil para kazanmak için gitmişti.

Arif mi Suat mı yoksa o dönemin başka bir yerli oyuncusu mu hatırlamıyorum ama televizyon programında bir açıklaması vardı: Hagi bile parasını alamadığı dönemlerde antremanda yüzü asık oynardı. Jamon Gordon parasını alamadı gitti. Yabancı bir oyuncu için çok doğal. Ona bakarsak Shipp'te bizden gönderildiği için Telekom-Galatasaray maçında kasıtlı olarak oyuncularımızı sakatlayarak bizi şampiyonluktan alıkoydu. Ama ona; Hindistan'da ineklerin nasıl bir kutsallığı varsa, Shipp'in de burada bir kutsallığı var.

Kısaca şimdi Jamon Gordon yok gitmiş, yok bizi satmış, yok böyle etmiş söyle etmiş boş kelimeler bunlar bence. Adam seni bir sene boyunca sırtında taşıdı; sen adama hain diye söylentide bulun. Ribery'de parasını alamadığı için gitti, Beşiktaş'ta Fernandes'te gitti en yakın zamandan Hajrovic'te gitti. Hajroviç hariç adamlar çoğu maç varını yoğunu ortaya koyarak futbol oynadı, senin elinde klavye oturduğun sandalyeden bu adamı kulübe almayın, bu adam hain diyorsun. Allah Allah şu lükse bak hele.

Bende bir kadro kurmak istedim.

Arroyo Ender Nikolov

Spa Pocius Sinan

Mıcov Cenk

Erceg Ersin K.G

Zaza ( Lampe) Furkan

Zaza alınırsa 1hakkımız daha kalıyor. 5 yabacı olmus oluyor 6. hakkımızıda atletik bir 4-5 numarayla tamamlayabiliriz
Alex Tyus u tercih ederdim. Birde Arroyo olunca kesin gelir POPS un smaçlarını izlemiştir ona Maccabideki paslardan daha iyilerini atar Arroyo paşa.

Bütçenin belli olmasıyla birlikte paranın byük kısmı bence 1 ve 5 numarada kullanılır.
Zaten 4 numarada Erceg var malum.
2-3 numarada ise aynı Markonun geldiği zamandaki gibi savascı oyuncular bulunup takım tamamlanır gibime geliyor.
2numarada büyük bi ihtimallede zaten Pocius oldu gibi ancak sponspor belli olmadığı için açıklanmıyor heralde. Eğere Pocius taraftarla birleşirse Marko nun oluşturduğu havayı tekrar oluşturabilir Pocius taraftarla çoşan bir isim.
3 numarada için bence Mıcov un da demeçlerine bakacak olursak azcık üstüne düşersek Ergin Hocada isterse gelir gibime geliyor.
Bu kadro kurulursa savasan sonuna kadar mücadele eden inandılarmı herşeyi başaracak bir takım oluruz.

Ciddi ciddi klüpte Zaza ve Spa isimleri mi geçiyor?

Ne Zaza ne Spanoulis başından beri olması imkansız iki transfer. İnsanların beklentileri boş yere yükseltiliyor sonra kimse beğenilmiyor, ısrarlada devam ediliyor bu duruma.

Ne Zaza ne Spanoulis başından beri olması imkansız iki transfer. İnsanların beklentileri boş yere yükseltiliyor sonra kimse beğenilmiyor, ısrarlada devam ediliyor bu duruma.
Zaza'nın nba de yıllık 6 milyon euro kazandığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum gerçi ama. Imkansız yani.

Oli açıklama yapıyor Spa kalacak diye biz hala Spa bize gelecek mi diyoruz.Başka adamlar geldi de geriye Spa kaldı.Hatta başka adamlarda gelmedi eldekilerin durumu bile netleşmedi.Bu aşamadayken Spa'yı alırsak şok olur herhalde

Yanlış anlaşılmasın ben kadroyu kendi kafama göre olmasını istediğim gibi yaptım. İnş. da olur

Oli açıklama yapıyor Spa kalacak diye biz hala Spa bize gelecek mi diyoruz.Başka adamlar geldi de geriye Spa kaldı.Hatta başka adamlarda gelmedi eldekilerin durumu bile netleşmedi.Bu aşamadayken Spa'yı alırsak şok olur herhalde

Renkdaş Şu acıklamayı bana gösteririmin rica etsem ben bir yerde göremedim.Spa en azından gelmicek diyim kesin olarak bu senede.

Spa olayında olmazsa bile madem cebinden para çıkarmaya karar verdi aynı paraya 4 milyon avroya 2-3 üst düzey oyuncu alınır. Versin transfer için. Spa olayı tamamen şahsi tatmin oldu.

Derrick Brown Eurocup'ta oynamak istemiyormuş. 1 mn euro buy outa bırakacakmış Kuban.

Renkdaş Şu acıklamayı bana gösteririmin rica etsem ben bir yerde göremedim.Spa en azından gelmicek diyim kesin olarak bu senede.

Açıklamayı görmedim yunancam veya ingilizcem zaten yok sadece gündem takibi ve takip ettiğim yorumculardan duyduğumu söylüyorum.Printesiz ile uzatıldığı,Spa ile de devam edileceği söylenmişti.Bakın birşeye dikkat çekeyim gerek efes gerekse de fülkerin yaptığı transferlerin çoğu medyada yer aldı,konuşuldu ve sonra gerçekleşti.Bizim yazdığımız isimlerin çoğu ne medyada var ne yorumcuların ağzında ne de klüpten bir yetkilinin dilinde.Biz çoğunu kendi aramızda konuşuyoruz ve sonra sanki klubün listesinde varmış gibi algılıyoruz.Spa' için demiyorum bunu genel anlamda.

Abi lütfen Spa demeyin sonra gelen hiçbir oyuncuyu beğenmiyoruz.Derick brown avrupada en fazla istediğim 4 numara.Tabi Mirotic'in nba yapacağını farz edersek.Ancak o bölgeye transfer yapılacağını sanmıyorum.Mithat abi combo guard için daha önce Türkiye'de oynamış nba batı konferansında bir isim dedi.Bugünden beri düşünüyorum aklıma gelmedi bir tüyo verebilirmi Mithat abi.

Abi lütfen Spa demeyin sonra gelen hiçbir oyuncuyu beğenmiyoruz.Derick brown avrupada en fazla istediğim 4 numara.Tabi Mirotic'in nba yapacağını farz edersek.Ancak o bölgeye transfer yapılacağını sanmıyorum.Mithat abi combo guard için daha önce Türkiye'de oynamış nba batı konferansında bir isim dedi.Bugünden beri düşünüyorum aklıma gelmedi bir tüyo verebilirmi Mithat abi.

Jordan Farmar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri