• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro mühendisliği yaparken kabasakallardan lucas Gordonlara inglislere döndük ah ah yazık vallaha yazık.

ben takımların artıklarını sevmiyorum.Ben Spaonlis konuşulurken lucas Gordon lara dönmeyi sindiremiyorum ben Özyer efendinin twitter rezaletlerini kaldıramıyorum ben Avrupa şampiyonu olurken arkamızda olmayan yönetimi sevmiyorum.

Birsey i cok merak ettigim icin soruyorum.Mesela Vince Carter yeni kontratinda yillik 4 milyon dolar alacak.Bu tur yildizlar i avrupanin yuksek butceli kulupleri yillik 4 milyon euro civarina getirebilir mi

Birsey i cok merak ettigim icin soruyorum.Mesela Vince Carter yeni kontratinda yillik 4 milyon dolar alacak.Bu tur yildizlar i avrupanin yuksek butceli kulupleri yillik 4 milyon euro civarina getirebilir mi

Böyle bişeyin mümkün olacağını düşünmüyorum. Carter gibi bir oyuncuyu Amerika kıtasından koparmak kolay olmaz.

Jamon Gordon'un bugun akşam saatlerinde yaptığı RT . Combo konusunda hiç transfer deidkodusu çıkmaması , Jamon 'un birkaç teklifi geri çevirmesi (Almanya) , playoff finalleri sırasında GSbasket videosu paylaşması vs vs.... Sanırım gelecek sezon 1-2 oynayabilecel combo muz Jamon Gordon. https://twitter.com/Emre_kilic54/status/488007991992799233 (Tweeti atan arkadaş forumdaki Emre Kılıç mı bilmiyorum )

Guard özellikleri ,saha görüşü, ribaunt katkısı , asist , top çalma katkısı iyi bir oyuncu. 8-9 sayı 4 ribaunt 3-4asist dolaylarında bir sezon grafiği çizer ve üst düzey savunma gayreti gösterir. Tercihim daha skorer bir kısa bulmak olurdu ama Jamon'un da artıları var.

Jamon Gordon transferi uygun olabilir. Yanlız 3 numaraya tek transfer yapıp Shawn James tarzı bir 5 numara almak bizim için en iyi tercih olur. Tabi Lampe de alınırsa mükemmel olacak çünkü Erceg'in yine beklenilenin altında kalması bayağı muhtemel.

Jamont Gordon gelsın dertler bıtsın. :)

Jamon Gordon'un armaya yaptığı saygısızlıktan dolayı geri istemiyorum. Shawn James de Milano ile anlaşma noktasındaymış.

James'i Maccabi sakatlığından dolayı bırakmıştı diye hatırlıyorum ? Öyle değilse keşke biz alsaydık, ki geçen sene Ergin hoca istedi diye hatırlıyorum(yanlıs hatırlamıyorsam)

Jamon Gordon'u isterim, "çöp" diye bakmak da çok saçma bence. Geçen sezon Efes'e Lebron'u koysanız başarılı olamazdı, o düzensizlikte Jamon da Planinic de bekleneni veremedi.

Ancak ondan önceki sezon Jamon hem savunmada hem hücumda oldukça etkiliydi. Farmar ve Vujacic'le birlikte top 8'in mimarlarındandı.

Jamon Gordon'un armaya yaptığı saygısızlıktan dolayı geri istemiyorum. Shawn James de Milano ile anlaşma noktasındaymış.

Sürekli Galatasaray paylaşımları RT liyor son aylarda. Net olarak istediğim bir oyuncu değil benimde ilk etapta. Daha skorer biri tercihim olur.Mantık yürütürsek şu aşamada Jamon gelecek gibi. Piyasada FA olan pek kısa kalmadı zaten.

2007-2008 senesindeki Antalya'nın Cartier Martin , Marcus Douthit , Ricardo Marsh lı kadrosundaydı .o sezon nerdeyse tüm maçlara gitmiştim 9.sınıftayken , o yıllardan beri takip ediyorum Jamon'u . Antalyadaykende takımın 1numaralı skor opsiyonu değildi , iyi savunma yapar akıllı hücüm ederdi.Yıllar geçti aynı Jamon , standardı belli bir oyuncu . Bence kötü transfer değil. Aynı şeyleri başlarda Kerem Gönlüm için de konuşuyorduk ,bugün takımda çoğu kişi de memnun ve maçlarda (özellikleAbdi İpekçi de ) herşeyini ortaya koyabilecek oyuncular. Ama dediğim gibi kendi skorunu da oluşturabilen bir kısa bulsak çok daha iyi olacak.

Sürekli Galatasaray paylaşımları RT liyor son aylarda. Net olarak istediğim bir oyuncu değil benimde ilk etapta. Daha skorer biri tercihim olur.Mantık yürütürsek şu aşamada Jamon gelecek gibi. Piyasada FA olan pek kısa kalmadı zaten.

2007-2008 senesindeki Antalya'nın Cartier Martin , Marcus Douthit , Ricardo Marsh lı kadrosundaydı .o sezon nerdeyse tüm maçlara gitmiştim 9.sınıftayken , o yıllardan beri takip ediyorum Jamon'u . Antalyadaykende takımın 1numaralı skor opsiyonu değildi , iyi savunma yapar akıllı hücüm ederdi.Yıllar geçti aynı Jamon , standardı belli bir oyuncu . Bence kötü transfer değil. Aynı şeyleri başlarda Kerem Gönlüm için de konuşuyorduk ,bugün takımda çoğu kişi de memnun ve maçlarda (özellikleAbdi İpekçi de ) herşeyini ortaya koyabilecek oyuncular. Ama dediğim gibi kendi skorunu da oluşturabilen bir kısa bulsak çok daha iyi olacak.

Jamon'un severdim zaten. Sporcu profili olarak bakarsan isterim de. Ama takım EL'de oynamayacak diye kaçarak gitmesi ve yeniden EL'deyiz diye gelmek istemesi falan hoş değil.

Arroyo-Jamon-Ender
Pocius-Sinan
Micov! - Cenk
Erceg-KG
X-Furkan

6 yabancı etti. X yerine mümkünse 10 sayı ortalamayla oynayabilecek , hücum yönü kuvvetli bir uzun gelsin. Lampe hamlesi çok mantıklı olur, Erceg in devamlılık problemini biliyoruz sık sık 4 çekerek Lampe-Furkan , Kerem-Lampe gibi yapabiliriz pota altını.
Geçen sezon pivotların arkasında durmakta zorlandık, Lampe de iyi bir savunmacı değil pota altı savunma defomuz (Erceg-Lampe) orataya çıkabilir.Bu aşamada 3 oynayabilen Pocius , 4 oynayabilen Micov ve Lampe varken 3.5 numara transferi bence saçma olur. Ucuz yollu atlet,sert bir uzun alınabilir(7.yabancı)

Yine geçen sezon ribaunt sıkıntısı çektiğimiz maçlar oluyordu sıkça.Kısaların ribaunt katkısı azdı. Bu sene ribauntlara daha fazla katkı veren Jamon,Pocius,Micov gibi kısalarımız olur bu sıkıntıyı da halletmiş oluruz. Şöyle bir kadro sistemli basketbol oynayarak , iyi savunma yaparak geçen seneki ekipten daha başarılı maçlar çıkarır bana göre ( tabi Arroyo geçen yılki gibi oynarsa ). Şu kadronun sıkıntısı ; sıkışan anlarda Arroyo üzerine baskı varken topu alıp ilginç sayılar bulabilecek , yüzdeli dış atış atacak , birebir oynayacak,el üstü şut yazacak biri olmaması (Lofton ? )

GS

Arroyo - Jamon - Ender
Pocius - Sinan - Göksenin
Micov - Cenk
Erceg - KG- Ersin
Lampe - Furkan

FB

Hickman - Goudelock - Kenan
Bojan - Bogdan - Melih
Emir - Serhat - Metecan
Bjelica - İzzet - Ayberk
Zoric - Oğuz

EFES

Draper - Doğuş
Janning - Birkan - Okben
Perperoglu - Cedi
Saric - Bjelica - Deniz
Kristic - Lasme - Emircan

GS

Arroyo - Jamon - Ender
Pocius - Sinan - Göksenin
Micov - Cenk
Erceg - KG- Ersin
Lampe - Furkan

FB

Hickman - Goudelock - Kenan
Bojan - Bogdan - Melih
Emir - Serhat - Metecan
Bjelica - İzzet - Ayberk
Zoric - Oğuz

EFES

Draper - Doğuş
Janning - Birkan - Okben
Perperoglu - Cedi
Saric - Bjelica - Deniz
Kristic - Lasme - Emircan

Efes 1 kısa daha alır bence.

Şikecilerde Bojan yok . 4-5 oynayabilen bir uzun alacaklar galiba ( Vesely ismi geçiyor ) . Daha da duracaklarını sanmıyorum Euroleague oynuyoruz diye alırlar da alırlar, yabancı bir kısa daha alabilirler , sezon içinde sert 5 alabalirler . Ne yaptıklarını anlamak güç , Türk - Yabancı geleni geçeni alıyorlar.Geçen sene bile 3+2 varken doldurdular yabancıları .

Bize gelince Jamon da gelecekse 3 numara lütfen Micov olsun Gelebale değil. Düzenli , rollerin belli olduğu bir kadro . Düzen bozmayacaksa !!!! (süre dağılımı) Lofton'u şu kadroya ek olarak isterim.Birebir oynar,el üstü gönderir. EL seviyesi bir oyuncu değil diyenler çıkabilir haklı olabilirler ama zaten +20 dakika süre almayacak.

Bu Lofton'u bi ben mi beğenmiyorum ya bence abarttıgi zaman çok düzen dışı oynayabilir ama Ergin hocada bunu çok iyi işleyebilir bu ayrı bi konu.

Bu Lofton'u bi ben mi beğenmiyorum ya bence abarttıgi zaman çok düzen dışı oynayabilir ama Ergin hocada bunu çok iyi işleyebilir bu ayrı bi konu.
Yok zaten alınacağını sanmıyorum bende , düzendışı oynayabilir soru işaretleri var ama Ergin hoca sever sağlam şut atan oyuncuları. Ben görünen kadroda o tarz bir kısa oyuncumuzun da gerekliliğinden bahsetmek için örnek verdim. Yoksa direk alınmalı demiyorum, alınabilir.

Lofton'u Gordon'a tercih ederim, Gordon gibi standart adamlarla olmaz bu işler, artık bu takımda gerçek bir skorer olmalı, Gordon 30 dakika oynayıp 8 sayı atıp 2 top çalacak diye almak çok saçma, Jamont'u tutup kumar oynayalım daha iyi...

Allahtan Stimac Barış hersek isimleri geçmiyor yakında oraya da düşeriz Spalardan lucas Gordonlara Düştük.
Hani Micovdan daha iyileri hani italya üzerinden gelecek adamlar hani langfordlar
Sen Hajrovicden kazık ye Markoya 1 milyon bulama sonrada twit at.
Bu adam koordinatör
Nikolov gibi yıldız adayın var konuşulmuyor bile masaya yumruk vurmak yok
Yok yatta tatil yapacakmış laf değil icraat bekliyoruz.
Işıl Alba Marko iki takımımızdaki en önemli dişlilieri gitti.
Yazık vallaha yazık bekliyorum transferleri
Ergin neylerse iyi eyler kendisi yapmazsada ceketini alır gider.Alıcısı da çok olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri