Kadro mühendisliği yaparken kabasakallardan lucas Gordonlara inglislere döndük ah ah yazık vallaha yazık.
Bu da olabilir 7. yabancı veya 8. yabancı olarak takımda tutulması oldukça mantıklı geliyor
Birsey i cok merak ettigim icin soruyorum.Mesela Vince Carter yeni kontratinda yillik 4 milyon dolar alacak.Bu tur yildizlar i avrupanin yuksek butceli kulupleri yillik 4 milyon euro civarina getirebilir mi
Jamon Gordon'un armaya yaptığı saygısızlıktan dolayı geri istemiyorum. Shawn James de Milano ile anlaşma noktasındaymış.
Sürekli Galatasaray paylaşımları RT liyor son aylarda. Net olarak istediğim bir oyuncu değil benimde ilk etapta. Daha skorer biri tercihim olur.Mantık yürütürsek şu aşamada Jamon gelecek gibi. Piyasada FA olan pek kısa kalmadı zaten.
2007-2008 senesindeki Antalya'nın Cartier Martin , Marcus Douthit , Ricardo Marsh lı kadrosundaydı .o sezon nerdeyse tüm maçlara gitmiştim 9.sınıftayken , o yıllardan beri takip ediyorum Jamon'u . Antalyadaykende takımın 1numaralı skor opsiyonu değildi , iyi savunma yapar akıllı hücüm ederdi.Yıllar geçti aynı Jamon , standardı belli bir oyuncu . Bence kötü transfer değil. Aynı şeyleri başlarda Kerem Gönlüm için de konuşuyorduk ,bugün takımda çoğu kişi de memnun ve maçlarda (özellikleAbdi İpekçi de ) herşeyini ortaya koyabilecek oyuncular. Ama dediğim gibi kendi skorunu da oluşturabilen bir kısa bulsak çok daha iyi olacak.
GS
Arroyo - Jamon - Ender
Pocius - Sinan - Göksenin
Micov - Cenk
Erceg - KG- Ersin
Lampe - Furkan
FB
Hickman - Goudelock - Kenan
Bojan - Bogdan - Melih
Emir - Serhat - Metecan
Bjelica - İzzet - Ayberk
Zoric - Oğuz
EFES
Draper - Doğuş
Janning - Birkan - Okben
Perperoglu - Cedi
Saric - Bjelica - Deniz
Kristic - Lasme - Emircan
Yok zaten alınacağını sanmıyorum bende , düzendışı oynayabilir soru işaretleri var ama Ergin hoca sever sağlam şut atan oyuncuları. Ben görünen kadroda o tarz bir kısa oyuncumuzun da gerekliliğinden bahsetmek için örnek verdim. Yoksa direk alınmalı demiyorum, alınabilir.Bu Lofton'u bi ben mi beğenmiyorum ya bence abarttıgi zaman çok düzen dışı oynayabilir ama Ergin hocada bunu çok iyi işleyebilir bu ayrı bi konu.