Geçen sene hemen hemen hiç yararlanamadığımız Domercant'i düşününce, geldikten sonra birkaç maç iyi oynayıp sezonun kalanında dökülen Hairston'u gördükçe, hücum anlamında şova yönelik hareketlerde ve biraz da ribaundlarda iyi olan ancak genel manada özellikle savunmada lakayıt Bonsu'yu hatırlayınca neden olmasın diyorum. Marko ve Ersin iyi durumdayken uzun süreli sakatlandılar, keza Gordon ve Jawaii de. Maçları kıt rotasyonla oynadık. Her ne kadar Ergin Hoca dar rotasyonu sevse de çoğu oyuncu 30, 35+ oynamak zorunda kaldı ve bu da bizi zorladı genel manada. Kaldı ki geçen sene 77 maç yapmışız ve bu bir Türk takımının bir sezonda oynadığı en yüksek maç sayısı. Bu yüzden ben diyorum ki bu kadar işlemeyen dişliye rağmen, 12 tane işleyen dişliyle her şey çok farklı olur. Pocius ve Micov'u aldık olarak kabul edersek, iyi bir combo ve iyi bir pivotla sakatlık olmadığı müddetçe önümüzdeki sezon yine en tepeye oynarız. Yeter ki tek bir talihsizlik yaşamayalım. Kadro vasat olabilir ama biz zaten vasat kadrolarla iki senedir büyük işler yaptık. Yine yaparız. Yeter ki 12 oyuncu sağlam olsun.