• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münih, Fenerin gruptaydı dimi ? Pleiss'i almasınlar biz alalım ama güçlensinler :)

Sakatlıktan sonra kaç oyuncu Marko gibi dönebilir ki? Hiç kolay değildi Ersin için.Ayrıca Ergin hoca bu yıl onu farklı oynattı.Sürekli maçlara Furkan'la başlayıp daha sonra Bonsu'dan verim alamayınca Ersin ile 5 numarada maçları bitirdik.Bence sırtına fazla yük yükledik.Geçen yıl Ndong varken daha rahattı.Ayrıca tıkandığımız anlarda orta mesafeleriyle,pota altından bulduğu sayılarla iş yapıyordu.Seneye Kerem ne yapacak bilmem ama 1 yıllık Kerem sevdası için değmezdi bence.Kerem genç olsaydı eyvallah..

Galatasaray'da üç imza atılıyor!

Galatasaray potada suskunluğunu bozuyor. Sarı-kırmızılılar anlaşma sağlanan Ender Aslan, Kerem Gönlüm ve Martynas Pocius ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Ender Aslan, Kerem Gönlüm ve Martynas Pocius sözleşmeleri imzalayarak kulübe gönderdi.
Bu üç oyuncunun transferi yönetim kurulunun gönderilen sözleşmeleri imzalaması ile resmiyet kazanacak.

İLK İMZA POCİUS'TAN

Galatasaray Liv Hospital önümüzdeki sezon hedefe final four olarak koydu ve takımını takviyelere hız verdi. Geçen sezon Henry Domercant'tan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar Amerikalı oyuncu ile yollarını ayırdı. Onun yerine Zalgiris'in Litvanyalı oyuncusu Martynas Pocius'u renklerine bağlıyor. Oyuncu 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak Galatasaray kulübüne yolladı. Pocius 1.96 boyunda. 1986 doğumlu ve Duke Üniversitesi mezunu. Daha önce Real Madrid forması da giyen Pocius ile ilgili resmi açıklama yapılması an meselesi.

İKİNCİ İMZA KEREM GÖNLÜM'DEN

Taraflar 1+1 senelik sözleşme için anlaşma sağladı. Son olarak Anadolu Efes forması giyen Kerem Gönlüm Erkekler Basketbol Ligi'nde 400'ün üzerine maça çıkarak 1 şampiyonluk ve 3 Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

SON İMZA DA ENDER ASLAN'DAN

Ender Aslan da sarı kırmızılı kulüp ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Galatasaray'dan 2 Milyon 300 bin TL isteyen ancak TBF'nin yabancı sayısı kararı ile bu rakamı 2 milyon TL'ye düşüren tecrübeli oyuncu bu şartlarla sözleşmeyi imzaladı.

Bu üç oyuncu da 1+1 yıllık sözleşmelere imza attı ve sarı-kırmızılı kulübe gönderdi. Bu üç imza Galatasaray'ın sözleşmelere imza atması ile resmiyet kazanacak.

3puan.com

Isim olarak rahat yarisiriz AMA butce olarak bilemiyorum. Buyuk ihtimal Bayernin butcesi daha yuksektir.

Delaney'e bile para veremeyen bir kulüp. İmzaladıklarının hiçbiri 1m+ bareminin üstünde değil.

8kFYv.jpg

Heyecan artsın biraz, adım adım süreç işliyor :)

Ergin hoca transfer seçeneklerini genç oyuncular yerine tecrübeli isimlerden yana kullanıyor risk almıyor macera aramıyor yine iyi bir kodro oluşturacaktır Federasyon tarafsız bir yönetim sergilerse önümüzdeki sene oluşacaK takımdan oldukça umutluyum

Donatas Motiejunas ismini söylemişler twitter da ama ne kadar doğru bilemiyorum

Ondan önce var bir isim, Jamon'dan daha ucuz ama aç ve daha skorer, hepsi bizim çabuk hareket etmemize bakar.

Ucuz olmasi birseyi degistirmez ya onemli olan Ergin hocanin icine sinen, onun istedigi biri olsun. Rice'da gecen sezon 350 bin dolara oynuyordu Maccabi'de.

Ondan önce var bir isim, Jamon'dan daha ucuz ama aç ve daha skorer, hepsi bizim çabuk hareket etmemize bakar.
Jamon Lucas'ın gelmesini isterim.Alternatifler arasındaysa süper.Ondan daha ucuz ve daha skorer alternatifimiz kim isim alabilir miyiz ?

Galatasaray seneye de Abdi Ipekci de oynayacakmis. Gecen yil biletlerden rekor gelir elde edilmis.

Arroyo - Ender - Nikolov (en kötü ihtimal devşirme), Jamon Gordon- Pocius - Sinan, Micov (Gelabale, X)- Cenk, Erceg- Kerem Gönlüm, Furkan - Lampe (Dorsey-X)
Arroyo-Ender-Engin (hiç verim alamadık), Hairston (kabus gibiydi)- Sinan - Göksenin, Marko (yeni transfer uyum sağlarsa eksikliğini çok aramayız) - Cenk, Erceg - Ersin (sakatlıktan önceki Ersini ararız ancak sakatlık sonrası Ersin'in yerine Kerem gayet iyi doldurur daha fazla verim verir), Bonsu (Kim gelirse gelsin, belki onun kadar yürekten oynamaz ama daha iyi verim verir)- Furkan

Yukarıda makul düzeyde olabilecek 1. kadroyu, alta geçen sene oynadığımız kadroyu yazdım. Her halikarda geçen seneden çok daha güçlüyüz. FBnin güç kaybettiği ve kadro mühendisliğinde sınıfta kaldığı (bana göre), Efesin 1 numarasını bulamadığı bir sezon düşünüldüğünde, yine ligin en dominant kadrosu bizde olacak.
Fb güç kaybetti dedim, Kleiza'nın gidişi bunda etken ama asıl önemli etken; kimse hesaba katmıyor ama FBnin en önemli saha içi faktörü seneye olmayacak. "TD" artık yok. Eğer Harun da federasyon başkanı seçilmezse, artık en önemli silahlarından mahrumlar....

Arroyo - Ender - Engin?
Hairston - Domercant? - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Dudley?
Bonsu? - Furkan

Arroyo - Ender - Nikolov?
Combo? - Pocius - Sinan
Micov - Cenk
Erceg - Kerem
Lampe - Furkan

Guc kaybettik diyebilir miyiz? Bence hayir.

Arroyo - Ender - Engin?
Hairston - Domercant? - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Dudley?
Bonsu? - Furkan

Arroyo - Ender - Nikolov?
Combo? - Pocius - Sinan
Micov - Cenk
Erceg - Kerem
Lampe - Furkan

Guc kaybettik diyebilir miyiz? Bence hayir.

Yanlız burada bi fark görüyorum geçen seneki kadro sakatlıklardan sonra oluşan biraz mecburi bi kadroydu. Bu sene aldığımız(?) Oyuncularin ne kadar katkı vereceği ne kadar sağlam kalacakları meçhul.

Tanju Bey,

Bu isim tanıdık mi ?
Hangi ligte oynuyor ?
Beklentilere karşılık verebilecek birisi mi ?

Son olarakta Jamont'un kalma ihtimali var mı acaba ?

Yanlız burada bi fark görüyorum geçen seneki kadro sakatlıklardan sonra oluşan biraz mecburi bi kadroydu. Bu sene aldığımız(?) Oyuncularin ne kadar katkı vereceği ne kadar sağlam kalacakları meçhul.

Zaten benimde gecen sezonda vasat rotasyon kurmustuk bu sene daha iyiyiz gibi bir iddiam yok, ben sahaya bakarim, gecen sezon bu rotasyonla oynadik sezonun buyuk bolumunu hatta arada Marko'nun, Dudley'nin, Bonsu'nun sakatligi vardi ama TBL'de calinan 1 sampiyonluk ve Euroleague TOP 8 ile tamamladik sezonu. Bu sezon daha iyi rotasyonla, daha iyi basketbol oynayacagimizi dusunuyorum, buna vurgu yaptim.

Zaten benimde gecen sezonda vasat rotasyon kurmustuk bu sene daha iyiyiz gibi bir iddiam yok, ben sahaya bakarim, gecen sezon bu rotasyonla oynadik sezonun buyuk bolumunu hatta arada Marko'nun, Dudley'nin, Bonsu'nun sakatligi vardi ama TBL'de calinan 1 sampiyonluk ve Euroleague TOP 8 ile tamamladik sezonu. Bu sezon daha iyi rotasyonla, daha iyi basketbol oynayacagimizi dusunuyorum, buna vurgu yaptim.
Daha iyi olabiliriz bence tabi bu belirsizlik hele ki 1 ve 5 numarada. O bölgelere de güzel transferler yapılırsa ben daha güçlü bile olacağımızı savunabilirim. Dediğin gibi top 8 ve çalınmış bi şampiyonluk da var o verimsiz Bonsu, Hairston ve zaman zaman Ender, Cenk e rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri