Münih, Fenerin gruptaydı dimi ? Pleiss'i almasınlar biz alalım ama güçlensinler 

Dusunulen combo Jamon Lucas mi farkli biri mi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bayern'le çok rahat yarışırız ondan yana sıkıntı yok. Adam NBA'ya gidecekse asıl sıkıntı o.
Isim olarak rahat yarisiriz AMA butce olarak bilemiyorum. Buyuk ihtimal Bayernin butcesi daha yuksektir.
Ondan önce var bir isim, Jamon'dan daha ucuz ama aç ve daha skorer, hepsi bizim çabuk hareket etmemize bakar.
Ondan önce var bir isim, Jamon'dan daha ucuz ama aç ve daha skorer, hepsi bizim çabuk hareket etmemize bakar.
Jamon Lucas'ın gelmesini isterim.Alternatifler arasındaysa süper.Ondan daha ucuz ve daha skorer alternatifimiz kim isim alabilir miyiz ?Ondan önce var bir isim, Jamon'dan daha ucuz ama aç ve daha skorer, hepsi bizim çabuk hareket etmemize bakar.
Arroyo - Ender - Engin?
Hairston - Domercant? - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Dudley?
Bonsu? - Furkan
Arroyo - Ender - Nikolov?
Combo? - Pocius - Sinan
Micov - Cenk
Erceg - Kerem
Lampe - Furkan
Guc kaybettik diyebilir miyiz? Bence hayir.
Yanlız burada bi fark görüyorum geçen seneki kadro sakatlıklardan sonra oluşan biraz mecburi bi kadroydu. Bu sene aldığımız(?) Oyuncularin ne kadar katkı vereceği ne kadar sağlam kalacakları meçhul.
Daha iyi olabiliriz bence tabi bu belirsizlik hele ki 1 ve 5 numarada. O bölgelere de güzel transferler yapılırsa ben daha güçlü bile olacağımızı savunabilirim. Dediğin gibi top 8 ve çalınmış bi şampiyonluk da var o verimsiz Bonsu, Hairston ve zaman zaman Ender, Cenk e rağmen.Zaten benimde gecen sezonda vasat rotasyon kurmustuk bu sene daha iyiyiz gibi bir iddiam yok, ben sahaya bakarim, gecen sezon bu rotasyonla oynadik sezonun buyuk bolumunu hatta arada Marko'nun, Dudley'nin, Bonsu'nun sakatligi vardi ama TBL'de calinan 1 sampiyonluk ve Euroleague TOP 8 ile tamamladik sezonu. Bu sezon daha iyi rotasyonla, daha iyi basketbol oynayacagimizi dusunuyorum, buna vurgu yaptim.