Yalnız Jawai dedik de; hem Euroleague'de kadromuzda görünüyor hem de pivot transfer haberi duymuyoruz kaç gündür. Acaba Jawai ile mi yola çıkacağız diye düşünmüyor değilim.
Ortada yola çıkabileceğimiz bir Jawai mi var ?
Yalnız Jawai dedik de; hem Euroleague'de kadromuzda görünüyor hem de pivot transfer haberi duymuyoruz kaç gündür. Acaba Jawai ile mi yola çıkacağız diye düşünmüyor değilim.
Ortada yola çıkabileceğimiz bir Jawai mi var ?
Acaba Gordon gibi ondanda sağlık raporu istendi de onay mı verildi acaba. Günlerdir kısa transferleri tartışıyoruz. Hem de Euroleague sitesinde ismi kadroda.
Dudley gitmis yazmisiniz; ben kacirdim demek ki; ne oldu Erwin Dudley`e? Kerem alindigi icin bizimkiler sozlesme yenilemediler de mi gitti; aciklama - haber gormedim de hic ondan sormak istedim
Ersin Dağlı sakatlıktan sonra bence toparlayamadı.Gitmesi bizi çok etkilemez ama bu onun yerine gelecek kişiylede ilgili.
Ender Arslan ile anlaştık diyorlar bilmiyorum ama Barış Ermiş'i Telekom'a kaptırdık bu sene Ender yüzünden bol bol saç baş yolarız.24 saniye eritmeler , pota altına fütursuzca dalıp blok yeme vb.2-3 sene önceki Ender'e amenna ama son seneki performans çok kötü.
Yeni yabancı kuralı ve combo ile süresi çok azalacaktır.1-2 numarada 3 yabancımız olacak büyük ihtimalle.Ender o kadarda kötü bir isim değil.
Ersin Dağlı sakatlıktan sonra bence toparlayamadı.Gitmesi bizi çok etkilemez ama bu onun yerine gelecek kişiylede ilgili.
Yerine birinin geleceğini düşünmüyorum bu bütçeyle. Bir yabancı hakkımız boşta kalacak ama oraya takviye yapacağımıza inanmyorum. Kerem Kanter oynacaktır belki de yerine. Ya da bütçe izni çıkarsa 7. yabancı Gelabale olabilir.
Şimdi Pocius-Micov-Uzun-Combo guard ile birlikte 4 yabancı alacağız dimi ?
Murat Özyer baltalamazsa görünen o. Bir slot boşta kalıyor.
Yok ya kötüde olsa birini alırlar ama combo guard için kimsenin ismi geçmedi acaba kim olacak merak ediyorum.Delici biri olmalı.
Bayern Munich ciddi ciddi Tubor Pleiss ile ilgileniyormus. Pleiss transferi de zora girdi.