• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradori ve Pocius'u 7.yabancı yapacak oyuncu iyi oyuncudur daha da merak ettim kim oldugunu.

Combo Sutor olmaz artık. Delici ve savunması iyi biri gelir. Sutor değil ama skorer olabilecek biri. :)

Combo transferi yapılırkende bazı dengeleri gözetmek gerekiyor. İlla Jamon olması gerekmiyor ama gelirse de parçaları birleştirmek adına iyi olur.Atletik,savunması iyi ve süre dağılımda sıkıntı çıkarmayacak bir combo alınması taraftarıyım şu aşamada ve öyle çok paralar ödemeye gerek yok.

İşte combonun ismi niteliği önemli bence. Gordon alınacaksa alınmasın, onun görevini Sinan da yapar. Farklı combo alternatiflerine açığım.

Şu combo hakkında 1-2 tüyo verin bari :) Geçen sene EL mi oynadı EC mi?

Aradori 7. yabancı olamayacak kadar iyi gibi aslında :). Bu adam net bir kilit parça değil mi sence de?

Aradori cok iyi oyuncu ama Arroyo, Erceg, Pivot, combo, gelirse Micov, bu 5'linin kesin oynamasini bekliyorum ben. Sezon ici mac mac degisiklik elbette olabilir ama 2-3 rotasyonu yeterince genis oldugu icin Aradori-Pocius ikilisinden birisi ligde degiserek oynar genelde.

Kerem sadece temenni mi ? Yoksa öyle bir girişim var mı Mithat bey ?
Şimdi şahsi olarak benim temenim ama birileri ismi 2,3 gündür dillendiriyor kulüpte sonuç olarak burası Galatasaray akşamdan sabaha isimler en az üç kez değişiyor.

Harbi ya iki admin de biliyor. Bari az tiyo verin. EL, EC, NBA :)))

Bence Aradori ve Pociusa aynanda hiç gerek yok. Combo guard gelcek diyorsunuz bu durumda 1 ve 2 numarada 5 adam olacak (Arroyo,Ender,guard,Aradori,Sinan). Bu rotasyon gayet iyidir.

Arroyo-Ender
Aradori-Sinan-transfer
Micov-Cenk
Kerem-Erceg-transfer
Transfer-Furkan

bence 7. yabancı hakkını pota altından yana kullanmamız lazım. Misal Macvan kalibresinde bir adam olabilir, ligde oynayamayınca çok sorun çıkarmayacak ama disiplinli çalışkan biri.

Micov ve Cenk çok önemli bu takım için, özellikle 4 numaraya da geçebilen Micov.
Eğer Pocius ve Aradori aynanda gelirse Cenke güle güle deriz, hoca Pociusu 3 numarada düşünür.

Pivotu ve comboyu da kalburustu bulursak rotasyonda bi kus sutu (spa) eksik kalir. Gerci Arroyo muz var. Valla bu paraya cok iyi kadro kuruyoruz, Fb den daha dengeli daha verimli kadromuz olacak. Demek ki biraz daha paramiz olsa efsane takim kurulacakmis yada yerlilere hak ettigini verseydik.

Arroyo, Aradori, Pocius, Micov, Erceg bixi gibi olduk yahu, catir cutur sut sokar bu takkm bu sene.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Marko gidince o kadar saydırdınız ama Markoya verilecek parayla Aradori ile Micov alınıyor sonuçta biz genelde oyuncuları parlatan bir takımız. Transferler bitmeden sallamamak lazım. İyi bir 5 numara ve combo guard Jamon da iyi gider bu kadroya alınırsa Ülkerin ve Efesin önünde bir kadromuz olur. Geçen 2 yılki sakatlıklar cezalı durumları yaşamamak dileğiyle o zaman Euroligde Final Four hedefleme zamanı gelir artık. Ülker bu kadrolarla final four hedefliyorsa biz yapalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aradori cok iyi oyuncu ama Arroyo, Erceg, Pivot, combo, gelirse Micov, bu 5'linin kesin oynamasini bekliyorum ben. Sezon ici mac mac degisiklik elbette olabilir ama 2-3 rotasyonu yeterince genis oldugu icin Aradori-Pocius ikilisinden birisi ligde degiserek oynar genelde.

O zaman o combo ismini merakla bekliyoruz bakalım :)

Aradori+Pocius+Micov=Furkan+Sinan'ın yarım maaşı :)

Artık olay Ergin hocanın gelişiyle tamamen bu noktada. Efes ile Ülker o senenin parlayan popüler isimlerini alıyorlar batırıp yolluyorlar. Biz ise potansiyeli yüksek ama oynadığı takımda rolü gereği verimsiz olan adamlar alıp parlatıyoruz. Ergin hocanın kadro mühendliği muazzam Lampe ve Jamon ile ligin en iyi kadrosu bizde olur.

Eğer Aradori Pocius Micov 3 lüsü alınacaksa birde yanlarına combo alınacaksa bu combo nun savunma yönünün kuvvetli top çalabilen skor katkısı olan bir oyuncu olması lazım anlattığım özellikler lucas gordon da var ancak o adamın bir daha bu kulube gelmesini istemiyorum. 1sene EL gidemedik diye bizi satan o değilmiydi hiç gelmesin daha iyi.
A. Jackson CSKA ile sözleşmesi yoksa almalıyız tam aradığımız kişi olur combo için tabi bu 3 isim alınırsa.
Pivotada artık illa sırtı dönük oyunu olan biris olmasada olur bu 3 transfer alınırsa. Al Dorsey i koy keyfine bak.

Abdi İpekçi de Dorsey rakibi blokladı ani hücüm şansı gs için Arroyo topu aldı müthiş bir pas Aradoriiiiiiiiiiiiiiiiii 3 sayıııııııııııııııııılık isabet. :D
hayalini kurmak bile güzel tekrar söylüyorum eğer bu 3 isimde alınırsa pivotumuzun defansı baya iyi birde perdeleri taş gibi olması lazım.

Iyi kadro kuruyoruz dengeli.Benim merak ettiğim Combo için dediğiniz adam yükselişte mi düşüşte mi ? Jamondan ucuz olduğuna göreye yeni yetme genç bir adam yada düşüşte

İşte combonun ismi niteliği önemli bence. Gordon alınacaksa alınmasın, onun görevini Sinan da yapar. Farklı combo alternatiflerine açığım.

Aradori,Micov,Pocius gibi oyuncular içeri penetre edildikten sonra doğru pozisyon alıp , çok yüzdeli atan oyuncular. Şu an elimizdeki en iyi delici Sinan,Ataman mutlaka combo transferi yapacaktır,takımdaki en iyi delici Sinan olmamalı. Ben Amerikalı atlet ,delici biri alınacağı kanaatindeyim ve bu diğer kısaların performansına da olumlu yansır. Ve baktığımızda mesela Olympiakosla oynarken Spanoulis'i kiminle kitleyeceğiz ? Atlet , iyi savunma yapan , iyi penetreci = şart İsimden çok nitelik önemli,şu özelliklerde biri olmalı, haklısın .

Iyi kadro kuruyoruz dengeli.Benim merak ettiğim Combo için dediğiniz adam yükselişte mi düşüşte mi ? Jamondan ucuz olduğuna göreye yeni yetme genç bir adam yada düşüşte

Aç bi oyuncu dedi Tanju abi. Muhtemelen avrupada 2.senesi falan olan bi amerikalı. Geçen sene Eurocup'ta iyi iş yapmış skorer, delici oyunculara bakmak lazım :)

Micov Aradori Pocius aynı anda almayız herhalde. Micov ve Aradori olsa yanında combo guard süper olur. Ben 7. Yabancı hakkını sezonun gidişatına göre kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sakatlar cezalar çok oluyor çünkü

Aç bi oyuncu dedi Tanju abi. Muhtemelen avrupada 2.senesi falan olan bi amerikalı. Geçen sene Eurocup'ta iyi iş yapmış skorer, delici oyunculara bakmak lazım :)

Nolan Smith? Twitters dun sirpin biri yazmis Nolan smith gidiyor kizilyildizdan diye.

Eyüp Yıldız'ın attığı tweet;

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 3 dk.
Micov ve Pocius imza attılar diye duymuştum Aradori kimsenin yerine gelmiyor bence. Şimdi bir pivot alınacak transfer bitecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri