• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Arroyo'nun yanına Marko Popovic'i düşünsek. Arroyo gibi büyük tecrübe o da, ayrıca şutu da var.

Maaşı bütçemizi aşar mı ki?

Keşke Arroyo'nun yanına Marko Popovic'i düşünsek. Arroyo gibi büyük tecrübe o da, ayrıca şutu da var.

Maaşı bütçemizi aşar mı ki?

Bu rotasyonda atletik, delici, sutu olan, gorece oyun gorusu olan b amerikali lazim, Markovic anlamsiz olur bana gore.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tanju abinin bahsettiği heycan verici kısmından ben kimsenin aklına gelmediği bir isim olarak anlıyorum. Aradoriyi de kimse beklemiyordu mesela, pota altına da böyle bir isim çıkabilir.

Westerman da boşa çıkmış,sakatlık durumu ne acaba?

Westermann is Yapar mi?

Westermann çapraz bağlarını kopartmıştı geçen sene. Fizik olarak zaten zayıf bir isimdi. Bu sakatlığı kolay atlatabileceğini düşünmüyorum. En azından birkaç sezon orta seviye takımlarda kendini ispat etmeli. Jamont Gordon için almadığımız riski onun için almayız.

Westermann sağlıklı olsa ve iyi dönüş yapsa dahi, şu aşamada ihtiyacımız olan tarzda bir isim değil. Kaldı ki zaten bizim için ismi geçen adaylar belli..

Joffrey Lauvergne NBA e gitmediyse düşünülemez mi sizce?

Misko hemen yalanladı boşa çıktığı haberlerini zaten.

Guard transferinden önce pivot transferini açıklayacağımızı ve buna göre guard seçeceğimizi düşünüyorum. Bence kadromuz ;

1-)
Carlos-Ender-Nalon
Sinan-Aradori
Micov-Pocius-(Cenk?)
Zoran-Kerem-Kanter
Furkan-Samuels

2-)
Carlos-Ender-Jamon
Sinan-Aradori
Micov-Pocius-(Cenk?)
Zoran-Kerem-Kanter
Furkan-Batista

şeklinde oluşacağını ve 5 numara için Samuels'e yoğunlaşıldığını düşünüyorum.

herkes 7 . yabancıdan bahsediyor.Yabancı sınırlaması 6 değil mi?Ben mi yanlış biliyorum.Yani 7. yabancı sadece euroligde oynayacak diye biliyorum.Alınsa tabi iyi olur ama sanki bizim için biraz lüks gibi.Daha yüksek bütçeli bir takım olsak neyse.Hem yıl içinde oyuncuların maaşlarını da ödeyemiyoruz çoğu zaman.Sıkıntı yaratmaz inş sene boyunca.

herkes 7 . yabancıdan bahsediyor.Yabancı sınırlaması 6 değil mi?Ben mi yanlış biliyorum.Yani 7. yabancı sadece euroligde oynayacak diye biliyorum.Alınsa tabi iyi olur ama sanki bizim için biraz lüks gibi.Daha yüksek bütçeli bir takım olsak neyse.Hem yıl içinde oyuncuların maaşlarını da ödeyemiyoruz çoğu zaman.Sıkıntı yaratmaz inş sene boyunca.

7.yabancı listeye kayıt ettirebliyorsun, bu seneki 6.gibi. Tribünde oturuyor ama istediğin zaman farklı bir yabancıyı tribüne gönderip onu da oynatabiliyorsun. Yani aybancı sınırı aslında 5+1+1

Aslında Mike Muscala da düşünülebilecek,oldukça kaliteli bir isim

Alabiliyorsak hiç düşünmeden Mejriyi alalım.Dorsey , Lasme , Lawal gibi adamları ikiye katlar

Abi mümkünse serbest atış atabilen bir pivot gelsin . Kanser oluyorum o toplar değişik şekilde gidince. Bu arada furkan'ı da biraz uyarsalar şut antrenmanı falan

Hakkaten %30-40 larda atan bir pivot daha kaldırmaz bu bünye. O yüzden Dorsey'e hiç sıcak bakmıyorum. Ayrıca rakipler bazen bu durumu avantajına kullanabiliyor.

Nolan Smith nereye Gordon'dan daha kaliteli? İkiside %30la atıyor üçlüğü onu bi kenara koyalım zaten şutu olmayan bir combo da olur diyoruz. Savunmada çok daha iyidir Gordon, asist yönü de daha iyi. Ama Nolan biraz daha skorer. Bence Gordon olursa, hem savunmada hem de asist yönünde daha katkılı olur takım adına.

Nolan Smith nereye Gordon'dan daha kaliteli? İkiside %30la atıyor üçlüğü onu bi kenara koyalım zaten şutu olmayan bir combo da olur diyoruz. Savunmada çok daha iyidir Gordon, asist yönü de daha iyi. Ama Nolan biraz daha skorer. Bence Gordon olursa, hem savunmada hem de asist yönünde daha katkılı olur takım adına.

Ama Nolanda gelişme potansiyeli var Gordon olmuş adam bu saatten sonra geri sayar.Nolan ise daha yeni yeni Avrupa basketboluna alışıyor gerçek potansiyelini göstermedi daha top noktasını bulmadı bizde parlayabilir

Merhaba herkese forumdaki ilk mesajımı atıyorum. Aradori transferi çok önemli bence. Takımdaki büyük bir eksikliği giderecek. Sormak istediğim birşey var. Knikolov hakkında bilgisi olan var mı? Bu çocuk basketbol oynamaya başlayabilecek mi bu sene?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri