burun kıvırabileceğimiz ama heyecan verecek olan tabirlerine benim de aklım ''Javtokas'' diyor.
Javtokas heyecan vermez heyecan götürür şahsi görüşüm..
burun kıvırabileceğimiz ama heyecan verecek olan tabirlerine benim de aklım ''Javtokas'' diyor.
Keşke Arroyo'nun yanına Marko Popovic'i düşünsek. Arroyo gibi büyük tecrübe o da, ayrıca şutu da var.
Maaşı bütçemizi aşar mı ki?
Joffrey Lauvergne NBA e gitmediyse düşünülemez mi sizce?
herkes 7 . yabancıdan bahsediyor.Yabancı sınırlaması 6 değil mi?Ben mi yanlış biliyorum.Yani 7. yabancı sadece euroligde oynayacak diye biliyorum.Alınsa tabi iyi olur ama sanki bizim için biraz lüks gibi.Daha yüksek bütçeli bir takım olsak neyse.Hem yıl içinde oyuncuların maaşlarını da ödeyemiyoruz çoğu zaman.Sıkıntı yaratmaz inş sene boyunca.
Abi mümkünse serbest atış atabilen bir pivot gelsin . Kanser oluyorum o toplar değişik şekilde gidince. Bu arada furkan'ı da biraz uyarsalar şut antrenmanı falan
Nolan Smith nereye Gordon'dan daha kaliteli? İkiside %30la atıyor üçlüğü onu bi kenara koyalım zaten şutu olmayan bir combo da olur diyoruz. Savunmada çok daha iyidir Gordon, asist yönü de daha iyi. Ama Nolan biraz daha skorer. Bence Gordon olursa, hem savunmada hem de asist yönünde daha katkılı olur takım adına.